Ma samo vi sjelite, necu da vam kvarim družbu...

Ma samo vi sjelite, necu da vam kvarim družbu...
Neki me slucajno primjete da ih slikam.. nasmjese se...neki okrenu glavu kao da me nisu ni vidjeliRootBig wrote: 08 Jun 2020, 16:40 čupava ,pitaš li ti za dozvolu ove ljude što ih slikaš?
#tužbaunajavi
![]()
Čupava wrote: 08 Jun 2020, 17:32
Neki me slucajno primjete da ih slikam.. nasmjese se...neki okrenu glavu kao da me nisu ni vidjeli.
![]()
Niko se protivio nije ..(osim jednom jedne djevojke )pisala sam vec o njoj... A i na pocetku ove teme pisale smo o tome...
Svi smo mi danas izlozeni slikanju, gdje god da smo uvjek ima onih koji slikaju/snimaju...i budemo na slikama nekih osoba sa drugog kraja svijeta...![]()
Od trenutka kada izademo u javnost..gubimo i privatnost...(ustvari da li je vise i imamo sa smartphonima)...tako da ja cu i dalje nastaviti slikati lica sa ulica... ..uzalud tvojoj pretnji..Samo da te podsjetim.... Da sam
![]()
![]()
RootBig wrote: 08 Jun 2020, 17:55Čupava wrote: 08 Jun 2020, 17:32
Neki me slucajno primjete da ih slikam.. nasmjese se...neki okrenu glavu kao da me nisu ni vidjeli.
![]()
Niko se protivio nije ..(osim jednom jedne djevojke )pisala sam vec o njoj... A i na pocetku ove teme pisale smo o tome...
Svi smo mi danas izlozeni slikanju, gdje god da smo uvjek ima onih koji slikaju/snimaju...i budemo na slikama nekih osoba sa drugog kraja svijeta...![]()
Od trenutka kada izademo u javnost..gubimo i privatnost...(ustvari da li je vise i imamo sa smartphonima)...tako da ja cu i dalje nastaviti slikati lica sa ulica... ..uzalud tvojoj pretnji..Samo da te podsjetim.... Da sam
![]()
![]()
aha,aha ,ahaa mislim da sam skont'o
hvala čupo čim prestane kiša odo' slikat'
guzove cura na rolama
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests