Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
U to ne možeš biti siguran, jer nikad ne znaș kakve okolnosti mogu biti, dešava se da nesvjesno povrijedjujemo jedni druge.
Ne kažem, ima i toga. Mada ja ne vjerujem u nesvjesno povrijedjivanje. Al' eto.
Insomnia, brt, ti nisi ni razumio sta kažem. Doduše, nije ni lako razumjeti.
Odakle vi znate kako ljudi sebe gledaju? U ovom slučaju, ja.
Normalno je da smo različiti, i da te neko ne razumije. Pusti to. Imaš svoje.
Ja sam u brak uşla iz ljubavi. Oboje smo bili ko crkveni miševi. Problemi se pojave i pored ljubavi. Ja sam voljela slijepo. To nikad nikom ne bih poželjela, ni vlastitoj djeci.
Pa eto, sta je važno tebi u odabiru partnera sa kojim misliš ući u brak, osim da je lijep i dobar u krevetu?
pa evo i u sadasnjoj vezi mi je vazno i da je lijep i odlican u krevetu , dijelimo zajdenicke profesionalne interese,mogu sa njim razgovarati o svemu , odgovoran je i ima svoj stav, tvrdoglav je , vlro energican temepramentan, eh eto, to su osobine koje trazim u vezama, a za brak bi trebali postojaci zajednicki interesi i bome zajednicka ocekivanja, mora postojati slicna vizija braka mejdu osobama
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
MunDzi wrote: 06 Jun 2020, 15:53
Jao sto filozofirate.
Svako vodu na svoj mlin navodi.
U braku sam, i spoznala sam sta je prava ljubav.
Zapravo, tek sam u braku i spoznala da se odista radi o pravoj ljubavi.
Eto treba mi forumsko pucanstvo da mi objasni kako to nije moguce.
a ušla si u brak bez osjećaja prave ljubavi ili si mislila da je to maksimum?
Pa eto, sta je važno tebi u odabiru partnera sa kojim misliš ući u brak, osim da je lijep i dobar u krevetu?
pa evo i u sadasnjoj vezi mi je vazno i da je lijep i odlican u krevetu , dijelimo zajdenicke profesionalne interese,mogu sa njim razgovarati o svemu , odgovoran je i ima svoj stav, tvrdoglav je , vlro energican temepramentan, eh eto, to su osobine koje trazim u vezama, a za brak bi trebali postojaci zajednicki interesi i bome zajednicka ocekivanja, mora postojati slicna vizija braka mejdu osobama
Znaci jos neki drugi interesi da se poklope I slicna vizija braka?
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Pa eto, prosječnom muškarcu uopste nisu presudni važni zajednički profesionalni interesi, whatever that means.
Nije presudno ni da mora razgovarati o svemu, whatever that means.
Eto, samo primjer.
Za brak se samo donekle slažem. Svejedno, ljudi ne dogovaraju sve stvari prije braka.
Pa eto, prosječnom muškarcu uopste nisu presudni važni zajednički profesionalni interesi, whatever that means.
Nije presudno ni da mora razgovarati o svemu, whatever that means.
Eto, samo primjer.
Za brak se samo donekle slažem. Svejedno, ljudi ne dogovaraju sve stvari prije braka.
jesu , ako su istih profesija
meni jeste vazno da pricamo o svemu i ako on zna pricati o tome, super
pod "svemu" podrazumijevam interesantne teme, ne obicne svkadovnevne sitnice
uh, napokon smo se razumjeli
Necu.
Tvoja definicija funkcionise tebi.
Moja definicija funkcionise meni.
U svakom slucaju, meni licno ljubav je daleko vise od emocije da se osjecas lijepo s nekim.
Dalekooooo viseeeeeeeeeee!
Sa ovim se djelomično slažem, ako se površinski gleda onda nema smisla.
Polazim od sebe, da bih se s nekim posebno, lijepo, sretno osjećala, pozadina mora biti puno dublja. Tu osobu moram poštovati, vjerovati joj, a to treba zaslužiti, a da bi zaslužila morala sam kroz razne situacije procijeniti ...
Znaci jos neki drugi interesi da se poklope I slicna vizija braka?
mora postojati uzajamn dogovor sto se ocekuje u doticnom braku
i nije isto uci u brak u 40tim ili u 20tim godinama
MunDzi wrote: 06 Jun 2020, 16:34
Necu.
Tvoja definicija funkcionise tebi.
Moja definicija funkcionise meni.
U svakom slucaju, meni licno ljubav je daleko vise od emocije da se osjecas lijepo s nekim.
Dalekooooo viseeeeeeeeeee!
Sa ovim se djelomično slažem, ako se površinski gleda onda nema smisla.
Polazim od sebe, da bih se s nekim posebno, lijepo, sretno osjećala, pozadina mora biti puno dublja. Tu osobu moram poštovati, vjerovati joj, a to treba zaslužiti, a da bi zaslužila morala sam kroz razne situacije procijeniti ...
ali , ako se ne osjacate dobro sa osobom, dzaba sve ostalo