Ne pika, fakat.

Moderators: spacebound, Duminjo
Ne pika, fakat.
Simpa su dok se tješe
Ogulio bi kurac ko krastavactuzlak1212 wrote: 07 Jun 2020, 00:23 4h jedino da metne svakih 15min na minut a izmedju toga fingerjob ili oralac
druze nemos 4h radit ono ubio bi se, onesvjestio bi se od smrada... nesto bi nekom bilo nemam pojma
znaci anelina jolie iz primetime ljepote bi me smorila, nakon 2h povraco bi po njoj
ne bi ni imao k... u cetvrtom satuMutevelija wrote: 07 Jun 2020, 00:25Ogulio bi k.... ko krastavactuzlak1212 wrote: 07 Jun 2020, 00:23 4h jedino da metne svakih 15min na minut a izmedju toga fingerjob ili oralac
druze nemos 4h radit ono ubio bi se, onesvjestio bi se od smrada... nesto bi nekom bilo nemam pojma
znaci anelina jolie iz primetime ljepote bi me smorila, nakon 2h povraco bi po njoj
![]()
Eeeeeeetuzlak1212 wrote: 07 Jun 2020, 00:23 4h jedino da metne svakih 15min na minut a izmedju toga fingerjob ili oralac
Valja ti ljubit kur...
Ma nako
Čuj malo. Moj seksualni život je uništen zauvijek.