Moje (vase) vijesti...
Moderator: Krokodil Behko
- zvrk
- Poneki mu pročitamo 
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Re: Moje (vase) vijesti...
Javljanje uzivo sa lica mjesta: krenuo sam crrrrrkrrrrcccc od cccccrrrrrrrr macor krrrrrrrkkkkkk otiso cccccccccrrrrrrrrrr iduceg kkkkkrrrrrrrrr
bile cccccccccrrrrrrrrrrrrrrr smetnje rrrrrrrrrrrrcccccccc iduceg ccccccccccccccccc

bile cccccccccrrrrrrrrrrrrrrr smetnje rrrrrrrrrrrrcccccccc iduceg ccccccccccccccccc
Danas mi je trebao biti let, sutra sam trebala biti u Bosni. I trebali smo ostati dva mjeseca.
A jucer, rucak, pa za rucak je bilo svega, Mesa najvise, kako je i obicaj kod nas. I kolaca, samo su bili na stolu okruzenom muskim stolovima, na kojima su sjedili vecinom ljudi s malo duzim bradama, pa sam odlucila ne sladiti se. Bilo je i ljudi poput mog cojeka, koji bi rado sve ono meso zalili jednom hladnom pivom, al su pristojno izdrzsli.
Na putu kuci stali smo u bosanski market, on je uzeo tuzlansko pivo. Nisam nista rekla. Ne bi volila da se pretvori u covjeka koji misli kako se moras oblaciti, ponasati, moliti , sjediti i gledati na jedan odredjeni nacin jer bi te svi ostali mogli dovesti do nekog mucenja i przenja na drugom svijetu.
Velika je razlika izmedju (samoprozvanog) religioznog i produhovljenog insana. Do Boga je puteva koliko je i ljudi na zemlji, rece neko produhovljen.

A jucer, rucak, pa za rucak je bilo svega, Mesa najvise, kako je i obicaj kod nas. I kolaca, samo su bili na stolu okruzenom muskim stolovima, na kojima su sjedili vecinom ljudi s malo duzim bradama, pa sam odlucila ne sladiti se. Bilo je i ljudi poput mog cojeka, koji bi rado sve ono meso zalili jednom hladnom pivom, al su pristojno izdrzsli.
Na putu kuci stali smo u bosanski market, on je uzeo tuzlansko pivo. Nisam nista rekla. Ne bi volila da se pretvori u covjeka koji misli kako se moras oblaciti, ponasati, moliti , sjediti i gledati na jedan odredjeni nacin jer bi te svi ostali mogli dovesti do nekog mucenja i przenja na drugom svijetu.
Velika je razlika izmedju (samoprozvanog) religioznog i produhovljenog insana. Do Boga je puteva koliko je i ljudi na zemlji, rece neko produhovljen.
- Maja
- Administrator 
- Has thanked: 7888 times
- Been thanked: 18649 times
- zvrk
- Poneki mu pročitamo 
Tema je tek na levelu II
a ima jos levela... pa raznih pod levela gdje se iz jednog levela moze mjesat i sastavljat sa drugim levelima, to je do levela X
onda pocinje niska sfera od levela XI...
(niska, srednja, visoka 1. fakultativ univerzalnog dijela 1. stepena)
samo da javim da sam pronasao papirice i smotao cigaru tek posto sam napravio kahvu, prozor nisam otvori a i necu, ponedeljak je i ne mogu niskim pricat pa ni smacorom, oni frr frrr i klap klap se ne cuju ni zuce, skontali da trebaju biti mirni ponedeljkom da ih ne bih razbuco tamo negdje u basci, treba se sad na poso dogegat aaaaaaaaaaaa

a ima jos levela... pa raznih pod levela gdje se iz jednog levela moze mjesat i sastavljat sa drugim levelima, to je do levela X
onda pocinje niska sfera od levela XI...
(niska, srednja, visoka 1. fakultativ univerzalnog dijela 1. stepena)
samo da javim da sam pronasao papirice i smotao cigaru tek posto sam napravio kahvu, prozor nisam otvori a i necu, ponedeljak je i ne mogu niskim pricat pa ni smacorom, oni frr frrr i klap klap se ne cuju ni zuce, skontali da trebaju biti mirni ponedeljkom da ih ne bih razbuco tamo negdje u basci, treba se sad na poso dogegat aaaaaaaaaaaa

- zvrk
- Poneki mu pročitamo 
bip bip bip sos bip bip bip sos bip bip bip sos bip bip kahva bip sos bip nema bip bip oluja bip bip crno bip sve bip sos bip sos kahva

- carobnjak N
- Forum [Bot]![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png) 
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
- Socrates
- Been thanked: 5 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

. . . . . . . . .

- carobnjak N
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
kisa prestala , ne znam sta bih sa sobom , vidim zrele visnje ko usne vrele Visnje sto nagone na blud .
podvucem se pod jednu, jos je mokra i kapljice klizu za vrat ...al neka .
i berem tako , naberem kanticu od tri kile...kontam, sad bi Halida rekla "jednu kanticu visanja za mog Bakira" .

podvucem se pod jednu, jos je mokra i kapljice klizu za vrat ...al neka .
i berem tako , naberem kanticu od tri kile...kontam, sad bi Halida rekla "jednu kanticu visanja za mog Bakira" .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

- zvrk
- Poneki mu pročitamo 
... a drugog dana kisa je padala ko' prvog dana,
koliko dana je padala kisa?

koliko dana je padala kisa?
Otisao na rucak sa osobom koja ne jede nista normalno, samo nAke salate i biljke, dosao iz restorana i skapah od gladi, odoh napraviti kakvog cHimbura 

- Mutevelija
- Selonačelnik 
- Has thanked: 1644 times
- Been thanked: 3085 times
Jebo ih korona i krizni stab i covid 19 opet hoce da proglase vanredno stanje.
PA gori su ovi politicari od korone.

PA gori su ovi politicari od korone.
Posmatraču  mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820