Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nora Ibsenova wrote: 08 Jun 2020, 10:49
Ne, nego ti ne znaš komunicirati tako da uvažavaš sagovornika.
Ja ti kažem da nemam osjećaj u bradavica a prilikom lizanja, jednostavno ne postoji.
Osjećaj se javi prilikom grublji radnji, tipa ujedanja, ali nije ugodan.
Dakle lizanje - 0 bodova fizički.
Psihički je efekat nešto drugo, i zbog psihičkog to i volim.
Ali fizički, ništa.
Al naravno tii ćeš opet reći neku glupost, tipa da on ne zna šta radi, ili da to ne radi kako treba, ili najjače od svega, da ja ne znam kakav ja osjećaj imam.
nepravilno pises, jer imas fizicki osjecaj, ali nije dovoljno jak , i zato ti ne pruza zadovoljstvo
pa upravo, cesce je psihicki efekat kao primarni razlog, znaci blokada
ali nemati absolutno nekakv osjecaj prilikom lizanja je nemoguce
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Nora Ibsenova wrote: 08 Jun 2020, 10:49
Ne, nego ti ne znaš komunicirati tako da uvažavaš sagovornika.
Ja ti kažem da nemam osjećaj u bradavica a prilikom lizanja, jednostavno ne postoji.
Osjećaj se javi prilikom grublji radnji, tipa ujedanja, ali nije ugodan.
Dakle lizanje - 0 bodova fizički.
Psihički je efekat nešto drugo, i zbog psihičkog to i volim.
Ali fizički, ništa.
Al naravno tii ćeš opet reći neku glupost, tipa da on ne zna šta radi, ili da to ne radi kako treba, ili najjače od svega, da ja ne znam kakav ja osjećaj imam.
nepravilno pises, jer imas fizicki osjecaj, ali nije dovoljno jak , i zato ti ne pruza zadovoljstvo
pa upravo, cesce je psihicki efekat kao primarni razlog, znaci blokada
ali nemati absolutno nekakv osjecaj prilikom lizanja je nemoguce
Pa nemam.
Ne pišem nepravilno, tačno sam napisala onako kako jeste.
Al to ne može u tvoj balkončić stat.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Merlin246 wrote: 08 Jun 2020, 10:52
Naravno da osjetis kad ti netko dira grudi, ruku, nogu nebitno sta da dira osjetis.. ali mozda ih to jednostavno ne uzbudjuje kao tebe Venero.Nemamo svi isti osjecaj. Koliko je to povezano s psihom ne znam i jel razlog za to velicina grudi Isto mi cudno da su manje grudi osjetljivije samo zato sto su manje, a da vece nemaju osjecaja mnogo jer su velike..
osjecjaj uzbudjenja ne dolazi nikad iz jednog izvora
da, manje grudi jesu osjetljivije , potosje obralzoenja o fizioloskoj gradji grudi
spacebound wrote: 08 Jun 2020, 10:50
Znaci ja zeni fino napisem da ne volim da mi se prckaju bradavice. Ona mi napise da nije istina ( ona valjda zna moj licni dozivljaj bolje od mene, hajd nek zna), ali kasnije odgovori nori da je to zato sto ne znamo lijepo obrazlozit. Hajd nek me neko posavjetuje kako sto jednostavnije i lako shvatljivo da obrazlozim ono iz prve mi recenice
lianje bradavica nije prckanje bradavica
Merlin246 wrote: 08 Jun 2020, 10:52
Naravno da osjetis kad ti netko dira grudi, ruku, nogu nebitno sta da dira osjetis.. ali mozda ih to jednostavno ne uzbudjuje kao tebe Venero.Nemamo svi isti osjecaj. Koliko je to povezano s psihom ne znam i jel razlog za to velicina grudi Isto mi cudno da su manje grudi osjetljivije samo zato sto su manje, a da vece nemaju osjecaja mnogo jer su velike..
osjecjaj uzbudjenja ne dolazi nikad iz jednog izvora
da, manje grudi jesu osjetljivije , potosje obralzoenja o fizioloskoj gradji grudi
Pa neke zene s velikim grudima imaju osjecaja, vole to, uzbudjuje ih.. sta sad, jel one lazu ilii
Pa neke zene s velikim grudima imaju osjecaja, vole to, uzbudjuje ih.. sta sad, jel one lazu ilii
ama nije to, cijelo jutro se smijem, one tvrde da nemaju uopce osjecaja, ne pisemo o osjecjau uzbudjenja, vec fizivkom osjecaju
Pricamo o uzbudjenju i sta uzbudjuje/ne uzbudjuje zenu. Samo si ti preokrenula stvar na fizicki osjecaj istih kad si se provalila da ne postoji zena kojoj ne godi diranje sisa.
ama nije to, cijelo jutro se smijem, one tvrde da nemaju uopce osjecaja, ne pisemo o osjecjau uzbudjenja, vec fizivkom osjecaju
Eto vidis da nije do mene nego ti ili ne znas citat ili slabo kopcas. Lijepo sam napisala da IMAM NEUGODAN osjecaj. Kako si ti to podvela pod nemam nikakav osjecaj samo ti znas. i svevisnji
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote: 08 Jun 2020, 10:50
Znaci ja zeni fino napisem da ne volim da mi se prckaju bradavice. Ona mi napise da nije istina ( ona valjda zna moj licni dozivljaj bolje od mene, hajd nek zna), ali kasnije odgovori nori da je to zato sto ne znamo lijepo obrazlozit. Hajd nek me neko posavjetuje kako sto jednostavnije i lako shvatljivo da obrazlozim ono iz prve mi recenice
Šta ti znaš šta tebi paše i šta te pali
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Eto vidis da nije do mene nego ti ili ne znas citat ili slabo kopcas. Lijepo sam napisala da IMAM NEUGODAN osjecaj. Kako si ti to podvela pod nemam nikakav osjecaj samo ti znas. i svevisnji
Nora to tvrdi, ne ti nisi ni tema njene dileme
neugodan osjecaj lizanja bradavica je vise psihicki , ali ako imas bol onda je i fizicki uzrok
Pricamo o uzbudjenju i sta uzbudjuje/ne uzbudjuje zenu. Samo si ti preokrenula stvar na fizicki osjecaj istih kad si se provalila da ne postoji zena kojoj ne godi diranje sisa.
Mudro ti to pokušavaš. Al ne ide
ti i dalje brkas pojmove bradavica i grudi
ne ,ne pricamo samo o osjecjau uzbudjnje, vec konnketno o dodiru