Paaaa...ja sam visoka 180 sto je iznad prosjeka. Desavalo mi se da mi prilaze muškarci niži od mene, ali meni je bas ta visina bila problem..Ne znam zašto
Ali imam primjera u familiji gdje je žena viša od muza i funkcionisu savršeno.
Sto ljudi, sto čudi....Sve zavisi na koga naletiš.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Y22 wrote: 08 Jun 2020, 19:40Da kažem na početku da nikada nisam imao problem sa pronalaskom cure. Jasno mi je da nedostatak visine nije prepreka za to. Viđam i niže od sebe sa ženama. Visok sam 175cm i po slobodnoj procjeni niži od 2/3 muškaraca, a viši od 2/3 žena. Visina mi ne predstavlja nikakvo ograničenje u bilo kojem području života. E sad ono što mene muči je to da nijednoj ženi ova visina nije idealna za partnera. Da, čak i one cure od 160cm maštaju o visokim muškarcima. To me jede naročito zbog toga što tu ništa ne mogu uraditi.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
175 cm nije toliko nisko da bi bilo problem... A za idealnog partnera je potrebno puno više od same visine!
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Svaka od nas kaze da voli visoke muskarce, sto ne znaci da je to jedini uslov
Ako se neke stvari posloze, apsolutno mi je svejedno koliko je neko visok.
Umihana wrote: 08 Jun 2020, 19:55
175 cm nije toliko nisko da bi bilo problem... A za idealnog partnera je potrebno puno više od same visine!
Insomnia je dobro označio. Nije ta visina problem za pronalazak cure ali svaka kad opisuje idealnog muškarca spomene i visok. Čak i minijaturne djevojke. Malo mi je i čudna ta opsesija jer ne čujem muškarce da im je bitna ženska visina. Ali nisam žensko pa je i logično da ne razumijem.
Ja sam što se izgleda generalno tiče iznad prosjeka osim te visine koja me muči jer je ne mogu promijeniti.
Umihana wrote: 08 Jun 2020, 19:55
Insomnia je dobro označio. Nije ta visina problem za pronalazak cure ali svaka kad opisuje idealnog muškarca spomene i visok. Čak i minijaturne djevojke. Malo mi je i čudna ta opsesija jer ne čujem muškarce da im je bitna ženska visina. Ali nisam žensko pa je i logično da ne razumijem.
Ja sam što se izgleda generalno tiče iznad prosjeka osim te visine koja me muči jer je ne mogu promijeniti.
Hmmm, ako te to muči, na takav način, onda ti je i ego malo iznad prosjeka, sorry...
Shvataš da je taj "visok, crn" opis najpovršniji mogući?
Kliše iz onih bezveznih romantičnih filmova?
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
spacebound wrote: 08 Jun 2020, 20:08
Ja nikad nisam isticala visinu kao neki bitan faktor. Bitnije je bit skladno gradjen. Mada od mene ne moze bit manji
Ja sam ranije mislio da niže djevojke preferiraju niže muškarce jer bolje idu uz njih. Ali očito da nije tako. Djevojka od 160 će prije izabrati momka od 190 nego onog od 175.
spacebound wrote: 08 Jun 2020, 20:08
Ja nikad nisam isticala visinu kao neki bitan faktor. Bitnije je bit skladno gradjen. Mada od mene ne moze bit manji
Vala da sam niza ne bi mi uopste igralo neku ulogu. Ovako jeste bitno jbg.. Al daleko od toga da je presudno.