To da je neko iskompleksiran ili nezadovoljan vlastitim izgledom, bi bio presudan faktor za produžiti dalje
Ako nema samopouzdanja, uzalud i visina
Moderator: spacebound

Morel ista visina?Mala_Mu wrote: 08 Jun 2020, 20:14Vala da sam niza ne bi mi uopste igralo neku ulogu. Ovako jeste bitno jbg.. Al daleko od toga da je presudno.spacebound wrote: 08 Jun 2020, 20:08 Ja nikad nisam isticala visinu kao neki bitan faktor. Bitnije je bit skladno gradjen. Mada od mene ne moze bit manji![]()
I ko po belaju uvijek mi se neki nizi svidjali![]()
Eto potvrde što pričam. A govoriš da je kliše iz bezveznih filmova.Umihana wrote: 08 Jun 2020, 20:14 Meni visina jeste nešto što prvo primjetim... Ali, nikako nije presudan faktor
To da je neko iskompleksiran ili nezadovoljan vlastitim izgledom, bi bio presudan faktor za produžiti dalje
Ako nema samopouzdanja, uzalud i visina![]()
Smijem li pitati koliko si visoka?Mala_Mu wrote: 08 Jun 2020, 20:14Vala da sam niza ne bi mi uopste igralo neku ulogu. Ovako jeste bitno jbg.. Al daleko od toga da je presudno.spacebound wrote: 08 Jun 2020, 20:08 Ja nikad nisam isticala visinu kao neki bitan faktor. Bitnije je bit skladno gradjen. Mada od mene ne moze bit manji![]()
I ko po belaju uvijek mi se neki nizi svidjali![]()

Pa nije to da ona izabere tog sto je 190 zbog visineY22 wrote: 08 Jun 2020, 20:13Ja sam ranije mislio da niže djevojke preferiraju niže muškarce jer bolje idu uz njih. Ali očito da nije tako. Djevojka od 160 će prije izabrati momka od 190 nego onog od 175.spacebound wrote: 08 Jun 2020, 20:08 Ja nikad nisam isticala visinu kao neki bitan faktor. Bitnije je bit skladno gradjen. Mada od mene ne moze bit manji![]()
![]()

Da, ako je 150 cm ili 200 cm...Y22 wrote: 08 Jun 2020, 20:16Eto potvrde što pričam. A govoriš da je kliše iz bezveznih filmova.Umihana wrote: 08 Jun 2020, 20:14 Meni visina jeste nešto što prvo primjetim... Ali, nikako nije presudan faktor
Ako nema samopouzdanja, uzalud i visina![]()
Umihana wrote: 08 Jun 2020, 20:21
Garantujem da polovina djevojaka ne bi ni primjetila razliku od npr desetak centi...

Ma ok ti je visina. Nisam nikada čuo da muškarci omalovažavaju žene zbog visine. Ne opterećuj se.

Dobro je pa nidje ne pise moras malo i para imatZagorka wrote: 08 Jun 2020, 20:23 Složiću se s ovim što su cure rekle, da to nipošto nije presudno, jelte.
Mora malo i da nisi ružan, jel.
Mora malo i da si šarmer.
Mora malo da si zgodnjikav.
Mora i obrazovanje solidno.
Mora malo i obraza dimaš, jelte.
Mora malo i da nisi neradnik.
Mora i da nisi seljo. I da nisi grbav.
Eto, kad vam fali, da znate šta vam fali.![]()
Skoro gledam dokumentarac o bogatim ruskinjama, što lome kosti da produže noga za cent/dva... One bi ubile za tvoju visinu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest