Otrpila sam njegovo deranje i na kraju uspjela doći do informacije, jedva...

Moderator: VIP
Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija, Sarajevo
Svaka cast
E vala i ti si pretjerao ... Često zna biti problem što ljudi i zovu sa pretpostavkom da su u pravu da znaju više,carobnjak N wrote: 09 Jun 2020, 10:13na skoro svakom šalteru kod nas rade neki poluinformisani likovi od kojih haman zna više onaj koji ih zoveUmihana wrote: 09 Jun 2020, 10:07 Selam i jutrooo
U životu nisam imala telefonski razgovor sa odvratnijom osobom nego što je ovaj lik iz VIKa![]()
Merhaba Benjamine
Znam samo da sam godinu dana plaćala vodu za dva člana u praznom stanu...Chloe wrote: 09 Jun 2020, 10:19E vala i ti si pretjerao ... Često zna biti problem što ljudi i zovu sa pretpostavkom da su u pravu da znaju više,carobnjak N wrote: 09 Jun 2020, 10:13
na skoro svakom šalteru kod nas rade neki poluinformisani likovi od kojih haman zna više onaj koji ih zove
pa im s ene može objasniti ništa.![]()
Joj fine slike,
ko, sta ?jelena... wrote: 09 Jun 2020, 09:42 ...nešto čitam vamo....
auuuu, al će neko danas bit bjen na forumu...ko da gledam.![]()
hint:
:srcesrce:
bagra wrote: 09 Jun 2020, 10:32ko, sta ?jelena... wrote: 09 Jun 2020, 09:42 ...nešto čitam vamo....
auuuu, al će neko danas bit bjen na forumu...ko da gledam.![]()
hint:
:srcesrce:![]()
jel to opet fufa neku kolegimicu
izvrjedzo tamo na moj davnasnji
outfeet. cojk nema slifa majkem.![]()
al halalite mu muce ga gliste eno
na chatu namje kuko. al nesalinse
majkemi mile bogami![]()
a kasmo kotog vec- stose ti
jelle nemeces nikad. caxe ija evo
neugledan i nepopularanvaki
metnuh eto tztz
cekaj ba malo hint srcesrce ? MrH
jel pa staj taj novoprepeceni gast
arbajter uradio ...ovaj put![]()
![]()
![]()
4 MrHa a i tebi jello upaketu ono
eto
govorim iz ličnog iskustva , navest ću dva primjeraChloe wrote: 09 Jun 2020, 10:19E vala i ti si pretjerao ... Često zna biti problem što ljudi i zovu sa pretpostavkom da su u pravu da znaju više,carobnjak N wrote: 09 Jun 2020, 10:13
na skoro svakom šalteru kod nas rade neki poluinformisani likovi od kojih haman zna više onaj koji ih zove
Trebala si ne plaćati. Kada podignu tužbu i dođe do suda, predočiš sudu dokaze da si ih na vrijeme odjavila.Umihana wrote: 09 Jun 2020, 10:23Znam samo da sam godinu dana plaćala vodu za dva člana u praznom stanu...Chloe wrote: 09 Jun 2020, 10:19
E vala i ti si pretjerao ... Često zna biti problem što ljudi i zovu sa pretpostavkom da su u pravu da znaju više,
I na kraju, priznali su da je njihova greška, sve je uredno bilo odjavljeno, vratili su mi novac kao prenaplatu ali tek kada sam uspjela doći do razumne osobe...
Sada mi je trebala samo informacija, ali sam jedva došla do riječi![]()
A eto, ja sam bolje prošla po istom pitanju, tj. vrijednost povratne bus karte kupljene prije ukidanja javnog prevoza, i priznali je bez problema.carobnjak N wrote: 09 Jun 2020, 10:43govorim iz ličnog iskustva , navest ću dva primjeraChloe wrote: 09 Jun 2020, 10:19
E vala i ti si pretjerao ... Često zna biti problem što ljudi i zovu sa pretpostavkom da su u pravu da znaju više,
zovem da pitam do kad mi vrijedi povratna karta koju nisam mogao iskoristiti zbog korone.
čekaš 10 minuta ...muzika bezze tandr mandr (više puta se ne jave uopće, samo te izbaci nakon 5min) , i evo ga konačno se javi
- dobar dan , da li karta vrijedi mjesec dana nakon što ste počeli voziti ?
-hmm...da ...mislim da da
-šta to znači? do kad tačno vrijedi
-mislim...do kraja maja?
-ali vi ste počeli voziti 18 maja ?
-da
-pa to nije mjesec dana, mjesec bi bio do 18juna
-vidite, ne znam tačno, možda da nazovete sutra kad radi kolega, on zna bolje ?
slučaj drugi , treba mi taho kartica za vozača , koja se izdaje u Mostaru jer je dole ministarstvo prometa
-dobar dan , mogu li aplicirati za taho karticu iako imam slovensku ?
-gospodine, ovo je kabinet ministra !
-pa ovaj vam je broj na stranici ?
-jooj...čekajte ...evo zovite ovaj broj!
nazovem , javi se čova poluzainteresiran
-aha..da da..ma može ...piše vam sve na stranici , samo uplatite
Nakon 3 mj nema kartice . Pošaljem 5 mailova i tek nakon zadnjeg u kojem sam zaprijetio da ću ih tužiti jer je rok za izdavanje mjesec
dana, dobijem službeni dopis (poštom) , u kojem stoji da nemam pravo aplicirati za beha karticu jer već posjedujem slovensku.
Ponovo šaljem mail sa zahtjevom da mi onda vrate uplaćeni iznos (110 km) i opet napišem da ću ih tužitijer drukčije
izgleda ne reaguju.
Dobijem odgovor "nije to kod nas, obratite se ministarstvu finansija" .
Obratim se njima i jedva nakon 4-5 mailova im objasnim jer im uopće nije jasno kakav sad povrat novca, šta ?
Onda kao odgovor od neke gospođe koja mi kaže "Pokušajte poslati poštom to riješenje i original uplatnicu, na adresu ministarstva"
Ja odusto, reko haj jebite se, isto da sam u Kafkinom Procesu
ahaaaa na taj Moj ti mislila sijelena... wrote: 09 Jun 2020, 10:42 Ahaaa....znaš ti na koga ja mislim...al nadam se da nisam u pravu i da bagravo neće dobit batina...jer brani druga svog fufija i petlja se tamo ko naka tromblon zona...tj. tampon zona u budućem fajtu, koji slutim...![]()
Nemoj zezat da ti fufi ima gliste...a joooj, maca mala...
![]()
Udri po nularici, ni slučajno nešto žešće.
Identičnocarobnjak N wrote: 09 Jun 2020, 06:46 cmok cmok...ma onako ,ne osjećam se baš nešto odmoran od juče , veliki sam meteoropata
a naspavao se jesam, ja zaspem u 21h
ti?
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 10 guests