ma bićeš ti ok
nisi od kamena al ti je kamen rodna gruda
Moderator: Krokodil Behko

Nece ti trajno tako biti kod mene je prst veliki bio oslabio pa sam sepao.Maja wrote: 03 Jun 2020, 13:31 Najvise me strah sto mi je, od kako me presjeklo u kuku u ponedjeljak, stopalo utrnulo i teze pomicem prste. Sta ako mi ostane trajno tako. Uglavnom, dolaze mi kuci da mi udaraju injekcije, doce i sutra, onda u petak trebam udariti petu injekciju u domu zdravlja i da vidim sa svojom doktoricom sta i kako. Izvadili su mi i krv za nalaze, pa eto. Boli ali se moze nekako izdrzati kad mirujem.

Uffff, držim fige...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A ništa, prenoći, to je jedini brz način za dobiti pretrage.Maja wrote: 09 Jun 2020, 19:46 Nije strasno. Otisla kod neurologa danas, pogledala mi nalaz, radila neke testove s nogama, hodanjem itd. Kaze moras uraditi ct ali na to se ceka mjesecima a tebi ce mozda biti kasno, imaces trajna ostecenja. Hoces li da ti napisem uputnicu da veceras legnes u bolnicu pa da ti sutra urade ct. Hocu. I evo me u mostaru u bolnici.

Sretno bolje ti je u bolnici ja sam u bolnici na neurologiji odmah magnetnu u roku od sedmicu uradio.Maja wrote: 09 Jun 2020, 19:46 Nije strasno. Otisla kod neurologa danas, pogledala mi nalaz, radila neke testove s nogama, hodanjem itd. Kaze moras uraditi ct ali na to se ceka mjesecima a tebi ce mozda biti kasno, imaces trajna ostecenja. Hoces li da ti napisem uputnicu da veceras legnes u bolnicu pa da ti sutra urade ct. Hocu. I evo me u mostaru u bolnici.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests