Ja sam usamljenik ekstrovert, ali
Ja sam usamljenik introvert, mada...
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Svi bismo da smo ono sto se prezentira najbolje.Heidi wrote: 24 Feb 2020, 11:49 Sace forumasi:
Ja sam usamljenik ekstrovert, ali
Ja sam usamljenik introvert, mada...
![]()

Stvar izbora.Mutevelija wrote: 10 Jun 2020, 14:37 Zasto ljudi ulaze u brakove imaju djecu, sklapaju veze, zasto im to treba , iz koje potrebe.
Zasto neko ne moze.biti operisan od toga (veza ,brakova) a da vude OK.
Odmah mu nesto fali, cemu ta potreba za vezama brakovima I na kraju mozda potomstvom.
Zar nije to ko sladoled od jagode ili cokolade.
Neko voli od cokolade a neko od javode.
Zasto se osudjuju ili gledaju cudacima I nesretnicima oni koji se ne izlazu vezama, pokazuju nezainteresovanost za to ,na kraju krajeva to je sve izbor?
Ako je do slobodnog izbora zasto je osudjivajuci I uzima se kao dokaz uspjesnosti nekoga?

Mutevelija wrote: 10 Jun 2020, 14:37 Zasto ljudi ulaze u brakove imaju djecu, sklapaju veze, zasto im to treba , iz koje potrebe.
Zasto neko ne moze.biti operisan od toga (veza ,brakova) a da vude OK.
Odmah mu nesto fali, cemu ta potreba za vezama brakovima I na kraju mozda potomstvom.
Zar nije to ko sladoled od jagode ili cokolade.
Neko voli od cokolade a neko od javode.
Zasto se osudjuju ili gledaju cudacima I nesretnicima oni koji se ne izlazu vezama, pokazuju nezainteresovanost za to ,na kraju krajeva to je sve izbor?
Ako je do slobodnog izbora zasto je osudjivajuci I uzima se kao dokaz uspjesnosti nekoga?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest