Aaaaaaspacebound wrote: 10 Jun 2020, 18:31 Smijem i hocu i tamo muziku brisat
Imate BIRTIJU i cijeli podforum muzika.
Nemas dze premjestit
Nemoj vise gljive jest
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Aaaaaaspacebound wrote: 10 Jun 2020, 18:31 Smijem i hocu i tamo muziku brisat
Imate BIRTIJU i cijeli podforum muzika.

Sereš za desetku, mrsko im eto bilo nisu mislil da je nesto ozbiljno, i sta sad?Duminjo wrote: 10 Jun 2020, 15:57Prva stvar, Hrvatska nije vani. Isti je to narod, isti Mentalitet i nema nikakve skoro veze Hrvatska sa ovom temom o ljudima koji su vani.
Ako te 10 ljudi nije htjelo voziti u hitnu, jer im je mrsko, zapitaj se Malo zbog cega.. Koliko govno od covjeka ili kolege moras biti da te neko ne vozi u hitnu.
Spominjes kupovinu diploma. Sto nisi prijavio tu kupovinu diplome kad si poštenjacina.. Nisi ti posten nit znas za tu kupovinu vise od ostalih prica, nego ti je to samo izgovor za tvoj bezobrazluk i pasjaluk sto si lijen.
Svaki post ti vuce vaspitnu ili reakciju da ti se nesto opsuje jer u svakom postu vrijedjas poštenog bosanca koji je milom ili silom otišo vani i snaso se svojim radom. Neko mu je pomogo, pomogo je on nekome.. A ti si svakog (pa i mene i merlinku i sve ostale koji smo trenutno vani) nazvo šupkom i licemjerom.
Sto se tice naših ljudi vani, evo ja ih imam sad deset koji ce me odvuci u Zagreb na kafu jer Mi je kurcu čejf kafu popit u Zagrebu. U Amsterdam ili bilo gdje drugo..
Necu te uvrijediti ko ti nas. Dovoljno si uvrijedjen sto ti se kolege oko tebe snalaze i rade a ti kuci sjedis i jedes vlastita muda od muke jer si lijen..
I ti si jedan od primjera ljudi u bosni koji sve zivo znaju i koji se u sve zivo petljaju.. Mute, majstor za sve

Ja sto se vise zadam u razumjevanje sve manje razumijem

Mnogo si težak i bezobrazan.. Haj živio i nek ti je bog na pomoci
Da objasni Yenna tebi.Laser wrote: 10 Jun 2020, 21:16 Da objasnim Yeni i Umihani.
Havana mi je brat na jedan specifičan način, iako ga nikad nisam vidio i vjerovatno nikad neću.
ma nije pusiona rekao sta misli i to je toLaser wrote: 10 Jun 2020, 20:33 Zagide nam Havana. Uvijek naši pušiona a ovi dijasporci se izvuku. Eee, yebem te tvrda glavo bosanska.
Al opet si moj, volim te i kad si budala.
Isunčaj se malo i za mene.
I mene je iznenadilo da je banovan, nisam vidjela...Laser wrote: 10 Jun 2020, 21:16 Da objasnim Yeni i Umihani.
Havana mi je brat na jedan specifičan način, iako ga nikad nisam vidio i vjerovatno nikad neću.

Nisam vidio koliko imaš godinabee wrote: 10 Jun 2020, 17:06 I sigurna mozda mi treba jedan kafa kao sto je jedan rekao ali ne pijem je a mozda u tome je problem.
godine nisu vazne za razumijevanje nekih stvari a i za kafe

Buuuuuuuuuuuuuuspacebound wrote: 10 Jun 2020, 18:25 I napokon zapamtite da ne mozete kacit pjesme gdje vam cejf, vec samo na muzickom podforumu.
pa nisam ni ja rekla je da ne pije kafu

Prvi si ne napao sto sam.iznio svoje iskustvo I misljenje.Normalno da necu onda biti ugodan.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest