Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
greeneyes wrote: 11 Jun 2020, 12:36
Kakve Lune ba, sta vam je Dzejla je kalibar Marije Serifovic aBd, a ne tih glupacica
Marija ima i mozak pored glasa zato je zvijezda, ova ne zna dvije recenice sastaviti. Znaci greska u koracima. Dzaba sto si kalibar ako ne znas iskoristiti to sto imas.. Nema cura nista u sebi osim PREKULTURE
Ne znam kako se zove forsiranje kulturnosti i finoce
Danas nije samo otidji pjevaj, moras imati nesto sto privlaci publiku. Nikad ja ne bih dala ni 10 maraka da odem nju slusati negdje
Ma da je i dzaba ulaznica ja ne bih isla slusati je. Cura je interesantna isto nas Fufe na forumu
Auuuuu sto nagrdise dijete.
Cak i nemam pojma o kome se radi,
ali iz komentara skontah da se radi o pristojnom djetetu,
kome je valjda greska sto nije reklo nista nepristojno.
greeneyes wrote: 11 Jun 2020, 12:36
Kakve Lune ba, sta vam je Dzejla je kalibar Marije Serifovic aBd, a ne tih glupacica
Marija ima i mozak pored glasa zato je zvijezda, ova ne zna dvije recenice sastaviti. Znaci greska u koracima. Dzaba sto si kalibar ako ne znas iskoristiti to sto imas.. Nema cura nista u sebi osim PREKULTURE
Danas nije samo otidji pjevaj, moras imati nesto sto privlaci publiku. Nikad ja ne bih dala ni 10 maraka da odem nju slusati negdje
Ma da je i dzaba ulaznica ja ne bih isla slusati je. Cura je interesantna isto nas Fufe na forumu
Pa uporedi Mariju s 18 godina i Dzejlu, da vidim koliko je to Marija s 18 god isijavala inteligencijom i nekim aman izjavama. Ako je uopce i postojala u estradnim vodama u tim godinama Uostalom, vecina poznatih daje umjerene izjave, bez nekih izdvajanja iz "sablona" pa dobro, tebi je predosadna jer se lozis na ove kokoske ala Luna, koju uzgred treba nauciti da ne vrsi nuzdu u gace
Pa Dzejla bas ima sto treba da ima. I glas i stas jedne zvijezde za 10 maraka je sigurno ni neces slusati
Pa uporedi Mariju s 18 godina i Dzejlu, da vidim koliko je to Marija s 18 god isijavala inteligencijom i nekim aman izjavama. Ako je uopce i postojala u estradnim vodama u tim godinama Uostalom, vecina poznatih daje umjerene izjave, bez nekih izdvajanja iz "sablona" pa dobro, tebi je predosadna jer se lozis na ove kokoske ala Luna, koju uzgred treba nauciti da ne vrsi nuzdu u gace
Pa Dzejla bas ima sto treba da ima. I glas i stas jedne zvijezde za 10 maraka je sigurno ni neces slusati
Ma kakvu pamet Marija ima, kanfansku mozda. U Dzejlinim godinama pjevala pokvarenih kljova.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Ne lozim se ja ni na koga, al prije bih otisla slusati Lunu nego ovu
Umjetno i isfolirano mi djeluje i to je to.
Ona ce mozda za 10-ak godina nauciti da se izrazava malo bolje ali karizmu nece imati nikada. Na njenim koncertima ljudi ce spavati kao sto i sada spavaju od dosade jer nema energiju nikakvu.
Imas ti djece i mladje koja su nastupala u zvjezdama granda i itekako znaju i da pricaju i imaju neko misljenje o svemu i ponasaju se mnogo prirodnije. A ovoj kao da netko prije svakog javnog pojavljivanja zaprijeti necim i da joj upute kako se tocno mora ponasati
Bas sam upisala na Google sada Luna Djogani da vidim koje slike ce izbaciti.. kakve dronjke bas da vidim
Najnormalnije slike izbacilo znaci niata specijalno sto se ne vidi na curama kad i u grad izadjes