Ne budalasaj.
Ne mozes porediti to dvoje.
Bgm, taj duks mi je bio pun pogodak
Znaaam, zato sam solorespo wrote: 11 Jun 2020, 22:00ajde nas molim te na analnoj temi kad ti je vec zelja a ne ovdjeZizi505 wrote: 11 Jun 2020, 21:54
Možda bi ih počeli nositi ako bi im mi žene kupovale.
Već sam našla tri saronga koja mi se sviđaju![]()
Još samo da nađem muškarca koji bi ih nosio![]()
ma meni nije problem nositi jer sam nosio i suknju kad je bozo ganjao momke po foci
i koliko takvih mozes naci? mozda jos njih 5 u citavom gradu ostalo svi na hlacama o sarongu da ne pricam
koliko ti imas godina ?Zizi505 wrote: 11 Jun 2020, 22:04Znaaam, zato sam solorespo wrote: 11 Jun 2020, 22:00
ajde nas molim te na analnoj temi kad ti je vec zelja a ne ovdje
ma meni nije problem nositi jer sam nosio i suknju kad je bozo ganjao momke po foci
i koliko takvih mozes naci? mozda jos njih 5 u citavom gradu ostalo svi na hlacama o sarongu da ne pricam![]()
Mislim da bi ti dobro stajale, samo bi se ti prvo trebao dobro osjećati u njima i nema prepreke da budeš poželjan ženama.Duminjo wrote: 11 Jun 2020, 22:03 mogu mislit kakvu poruku bih poslo curama kad bih proseto u pink tolama
Ja mrtva ozbiljna.
nisam znao da sutra ides na kafu
Kod nas samo priroda prolazi, znaci jal si lijep, zgodan, jal nisi. Nista lazi i obmane ko u zenaDuminjo wrote: 11 Jun 2020, 22:11 Kako god okrenes, ograniceni smo mnogo.
Najvise za dekolte, suknjice i haljinice. Tu nas furate pravo. Mi ne možemo na taj način poslat poruku
Meni je to vulgarno.Duminjo wrote: 11 Jun 2020, 22:12 A kad se pocesemo po medjunozju, ispadamo kreteni. Mozda smo bas tad htjeli poslat poruku
Zato one mogu nas gledati u ocigreeneyes wrote: 11 Jun 2020, 22:13Kod nas samo priroda prolazi, znaci jal si lijep, zgodan, jal nisi. Nista lazi i obmane ko u zenaDuminjo wrote: 11 Jun 2020, 22:11 Kako god okrenes, ograniceni smo mnogo.
Najvise za dekolte, suknjice i haljinice. Tu nas furate pravo. Mi ne možemo na taj način poslat poruku![]()