Kako se osjećate trenutno?
Moderator: VIP
Re: Kako se osjećate trenutno?
Umorno 
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
I ti vala ne znam što si danas uzela prati prozor..
.
Zato što imam golubove koji prkose zakonu gravitacije svojim ...
Vjerovatno je trebalo jutros to da obavim, ali nisam mogla ostaviti knjigu dok ne pročitam kraj
A sutra odoh hodati, ne smeta mi ni kiša koju najvljuju
- Čupava
- Forum [Bot]
Ali hajd eto.. sad je gotovo ..i knjiga gotova znači..Umihana wrote: 13 Jun 2020, 16:02Zato što imam golubove koji prkose zakonu gravitacije svojim ...Čupava wrote: 13 Jun 2020, 15:59
I ti vala ne znam što si danas uzela prati prozor..![]()
iskoristi vrijeme vani..
![]()
![]()
Vjerovatno je trebalo jutros to da obavim, ali nisam mogla ostaviti knjigu dok ne pročitam kraj![]()
A sutra odoh hodati, ne smeta mi ni kiša koju najvljuju![]()
I ni slučajno nešto da te spreci kad imaš želju za boravkom van kuće..
.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Ne daj Bože gore .... Elhamdulillah. 
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20614 times
- Status: Online
Uzbuđeno. Težak dan danas.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
sjajno
novotarija nam nikad dosta jel
prva smjena od sest a ne od7
sjeme imse pedersko zatrlo

novotarija nam nikad dosta jel
prva smjena od sest a ne od7
sjeme imse pedersko zatrlo
- bagra
- Forum [Bot]
- Čupava
- Forum [Bot]
- bagra
- Forum [Bot]
- Čupava
- Forum [Bot]
Ma nije to...
Znam samo da sam u najboljim godinama, a još ne znam za šta....
.
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Za...
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5559 times
- Been thanked: 5111 times
Dobro sam. Jutros mi jedan ultra dobar zubar izvadio umnjak, gotova bila za dvije minute.
Kaze hajde da probamo ovoj damici sto elegantnije izvadit zub. Malo sam se sokirala kad mi je rekao da ce bit za drugi potrebna operacija al sta je tu je, imam godinu i pol da se pripremim.
Sve u svemu, ok je. Za sedam dana vadim konce, ne boli puno (uzela sam tabletu cim sam izasla)
Sve u svemu, ok je. Za sedam dana vadim konce, ne boli puno (uzela sam tabletu cim sam izasla)
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9389 times
- Been thanked: 10160 times
- Status: Online
Ih, pa ti si odlicno prosla, ako ti ga je uspio izvaditi tako lako. Ni operacija nije strasna, dadne ti onu anesteziju za slonove, nista ne osjetis, jedino sto budes kasnije natecen par dana i ne mozes spavati na toj strani. Al u principu kad boli, drmnes tabletu i lagano. U svakom slucaju brz oporavak i sretno za op.uvijek_kontra wrote: 15 Jun 2020, 21:39 Dobro sam. Jutros mi jedan ultra dobar zubar izvadio umnjak, gotova bila za dvije minute.Kaze hajde da probamo ovoj damici sto elegantnije izvadit zub. Malo sam se sokirala kad mi je rekao da ce bit za drugi potrebna operacija al sta je tu je, imam godinu i pol da se pripremim.
Sve u svemu, ok je. Za sedam dana vadim konce, ne boli puno (uzela sam tabletu cim sam izasla)![]()
Pobjeci sad od svega zelim
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5559 times
- Been thanked: 5111 times
Nisam nijedan zub u zivotu vadila pa mi je bilo onako, ne znas sta da ocekujes.Koraci_u_noci wrote: 15 Jun 2020, 21:44
Ih, pa ti si odlicno prosla, ako ti ga je uspio izvaditi tako lako. Ni operacija nije strasna, dadne ti onu anesteziju za slonove, nista ne osjetis, jedino sto budes kasnije natecen par dana i ne mozes spavati na toj strani. Al u principu kad boli, drmnes tabletu i lagano. U svakom slucaju brz oporavak i sretno za op.
Ovaj drugi ce bit zeznut. Nisam ni znala da postoji. Izrastao u mesu i ne prema dole, vec u ovaj zadnji zub. Pfej. Zamalo oci mi ispadose kad vidjeh sliku. Al ne brinem. Covjek zna sta radi.
A gladna sam kao vuk.
Svaka cast ljudima sto mogu tako malo jesti dnevno kao ja jutros. Jedva cekam sutra..
Hvala!
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
uvijek_kontra wrote: 15 Jun 2020, 21:48Nisam nijedan zub u zivotu vadila pa mi je bilo onako, ne znas sta da ocekujes.Koraci_u_noci wrote: 15 Jun 2020, 21:44
Ih, pa ti si odlicno prosla, ako ti ga je uspio izvaditi tako lako. Ni operacija nije strasna, dadne ti onu anesteziju za slonove, nista ne osjetis, jedino sto budes kasnije natecen par dana i ne mozes spavati na toj strani. Al u principu kad boli, drmnes tabletu i lagano. U svakom slucaju brz oporavak i sretno za op.Imala sam srecu pa sam isla kod jednog od najboljeg ako ne i kod najboljeg na ovim prostorima. Covjek zna znanje. Ja mislila on pocinje, kad vec sve bi gotovo. Korijen bio normalan. Odusevljena sam jer inace imam uzasan strah od zubara zbog proslog iskustva. Steta samo sto svako nema sanse da koristi usluge takvog profesionalca iako placamo osiguranje. I steta sto vecina nema para sebi to da priusti.
Ovaj drugi ce bit zeznut. Nisam ni znala da postoji. Izrastao u mesu i ne prema dole, vec u ovaj zadnji zub. Pfej. Zamalo oci mi ispadose kad vidjeh sliku. Al ne brinem. Covjek zna sta radi.
A gladna sam kao vuk.
Svaka cast ljudima sto mogu tako malo jesti dnevno kao ja jutros. Jedva cekam sutra..
Hvala!![]()
i ja sam samo jednom vadila zub ...i jednom imala malu operaciju tj. proces neki..a strasljiva pravo...
i sva sreca je da isto imam vrhunskog zubara ...koji je i hirurg...
to je najbitnije da zna sta radi..
usput ...sutra idem svom...
kaze dodji ne moras ni placat samo da popravimo...tj. zna koliko se bojim...