Pa sta vam ja mogu kad imate problem sa razumjevanjem procitanog.
Ako ne kontate, ne kontate.
Provokacije prepoznajem.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Zavrsis it akademiju mlatis pare

Ima u tebi potencijala za oto

More i to. Malo zulja guzica prvu heftu dvije al ziv se covek na sve navikne

Dobitak na lotuZizi505 wrote: 14 Jun 2020, 16:08Ne slažem se.Duminjo wrote: 14 Jun 2020, 16:01
Ne rekoh ja nigdje da treba dici sve 4 u zrak i da ne treba nastaviti radit. Nego, ako do 50-te ne udariš temelje, ako nisi vec dobar dio Kredita otplatio ili dovoljno sumu skupio na kamaru, neces ni poslije. Konkretno evo za stan ili kucu.
Brojne su mogućnosti, naravno ako ih vidiš, ako ne, onda je ovako kako ti navede.

Prijavit se na zvijezda mores bit i ti alukrcu,Duminjo wrote: 14 Jun 2020, 16:13Dobitak na lotuZizi505 wrote: 14 Jun 2020, 16:08
Ne slažem se.
Brojne su mogućnosti, naravno ako ih vidiš, ako ne, onda je ovako kako ti navede.
Preprodaja narkotika
Prostituisanje
Lopovluk neki
Prodaja babovine
Sta bi jos moglo biti?
Izuzetaka ima. Pricam o vecini i o obicnom narodu. Konkretno, tema je bosna. Ako ga ne strefi slucajno neki novac sa nebesa, tesko bogami.
A neslagati se mozemo![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Uredu je ako ti ne vidiš perspektivu, samo ne znači da je tako i kod svih drugih.Fuddo wrote: 14 Jun 2020, 16:15Prijavit se na zvijezda mores bit i ti alukrcu,Duminjo wrote: 14 Jun 2020, 16:13
Dobitak na lotu
Preprodaja narkotika
Prostituisanje
Lopovluk neki
Prodaja babovine
Sta bi jos moglo biti?
Izuzetaka ima. Pricam o vecini i o obicnom narodu. Konkretno, tema je bosna. Ako ga ne strefi slucajno neki novac sa nebesa, tesko bogami.
Pobijedit, snimit album,
Pjevat pod satorom na koridi,
More je opcija
Treba sam znat

Jelenskih mi rogova, zaboravio si da se može ubijat one kanadske hajvane što kenjaju po cesti.Fuddo wrote: 14 Jun 2020, 16:15Prijavit se na zvijezda mores bit i ti alukrcu,Duminjo wrote: 14 Jun 2020, 16:13
Dobitak na lotu
Preprodaja narkotika
Prostituisanje
Lopovluk neki
Prodaja babovine
Sta bi jos moglo biti?
Pobijedit, snimit album,
Pjevat pod satorom na koridi,
More je opcija
Treba sam znat

Da, nikad nije kasno da se ljubi strasno,
Kod mene je tako u mojoj užoj i široj porodici, pa i ja od njih naučila.

A dobro. Forumasi se izuzimaju. To su gromade koje su stigle ratovati, raditi sedam poslova i uz to zavrsiti fakultet i sad su tu nedje sa Muskom

Prosjecna plata u federaciji je oko 900. Znamo da su i manje i da ovaj prosjek dizu politicari.
Ja tebe sada kada čitam imam dojam da si ti već počeo odustajati od života.

Daleko bilo. Ja izgradio zivot. Kuca, dijete, pos’o ne ureklo se nikad bolje nije stajao evo i macku sam zbavio. Nema tu mjesta za neku aman vise izgradnju