Smak svijeta
Moderator: VIP
Re: Pocelo je kraj 21.12.2012 najavljena evakuacija u New Yo
to bijelo
heroin ili kokain?
skidaj se sa toga pod hitno
heroin ili kokain?
skidaj se sa toga pod hitno
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
-
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline

siromah nema sta a bogatas nema kad
Ja kad ovo citam, pravo se prepadnem. Zar nije neko neki dan postavljao clanak o shupljoj zvanoj 21.12? Ja se ko malko smirila kad sam to procitala, sad ne znam :S
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
jasta je nego suplja
smak bi bio nesto dobro za ovu bagru sto zemljom kroci.
nismo mi te srece

nismo mi te srece

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
-
Ma daj, sta se imas prepadati
Pa ovdje kod mene svake godine prozuji nekoliko tornada, pa sta...to je Majka Priroda, ne voli ni ona kad je maltretiramo pa nam se oduzi tu i tamo ne bi li dosli pameti. 

Heidi wrote:jasta je nego supljasmak bi bio nesto dobro za ovu bagru sto zemljom kroci.
nismo mi te srece

-
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Ma bezveze Bonaqua lupetaju. Uvijek je bilo nevremena i kojekakvin ...namija, zemljotresa itd. Samo sto se sada to podize u visinu jer je neka budala rekla da ce biti 21.12. Tada naime zavrsava kalendar a Maje kazu da se ne spradju s atime. Ma sigurno je dokurcilo onome klesati brojke i zid
, pa zasto na 21.12. A mozda je nekome davao tajne znaKOVE , ko ce ih znati sta su tada sve radili maje i baje.

siromah nema sta a bogatas nema kad
Trebala bih vjerovati u to da nece nista biti i da je ovo jos jedna od propagandi koje nam Amerika i mediji serviraju,no gledam cesto discovery i emisiju o tom ciklusu pa se zaibretim kad vidim ljude koji kupuju placeve po brdima, prave barake, pa se na kraju odsele, i sve vjernici, i onda kontam, ako si pravi vjernik, sto ces bjezati? A i zivot bez telefona brate, ko bi izdurao 

"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
ne vjerujem ni ja u taj 21.12.bubica wrote:Ma bezveze Bonaqua lupetaju. Uvijek je bilo nevremena i kojekakvin ...namija, zemljotresa itd. Samo sto se sada to podize u visinu jer je neka budala rekla da ce biti 21.12. Tada naime zavrsava kalendar a Maje kazu da se ne spradju s atime. Ma sigurno je dokurcilo onome klesati brojke i zid, pa zasto na 21.12. A mozda je nekome davao tajne znaKOVE , ko ce ih znati sta su tada sve radili maje i baje.
meteorolozi kazu da bi ovo mogla biti najveca nepogoda u zadnjih 70 godina
- Heidi
- Forum [Bot]
ulazimo u 5 dimenziju ba
sjooo kad se sad osvijestimo
necemo psovat famEliju iza ledja, no direktno u facu 

sjooo kad se sad osvijestimo

-
Onda sam ja vec u petoj dimenzijiHeidi wrote:ulazimo u 5 dimenziju ba![]()
sjooo kad se sad osvijestimonecemo psovat famEliju iza ledja, no direktno u facu

- Heidi
- Forum [Bot]
eee, jok.....ti si 7
vec ih i svojerucno ukopavas

znaci najbolje da ja opicim pio viskiju
hem grije hem odnosi sve brige
ravno do mora
vala cu krenut
eno vitim zena napravila janjeci vrat
ubilo se za meze a nije se odavno nista ni popilo
hem grije hem odnosi sve brige
ravno do mora
vala cu krenut
eno vitim zena napravila janjeci vrat
ubilo se za meze a nije se odavno nista ni popilo
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40486 times
- Been thanked: 26706 times
- Status: Online
Obama: Ozbiljno shvatiti opasnost Rumove vijesti

Američki predsjednik Barack Obama pozvao je danas sunarodnike da ozbiljno shvate potencijalnu opasnost koju predstavlja nailazak uragana "Sandy" i da slijede savjete vlasti.
"Oluja još nije zahvatila obalu. Ne zna se tačno gdje će udariti, gdje će biti najveći uticaj i to je razlog zašto je toliko važno da budemo spremni da reaguje brzo i masovno", rekao je Obama novinarima tokom posjete sjedištu Savezne agencije za krizne situacije (FEMA).
Obama, koji je otkazao kampanju za sutra i prekosutra kako bi ostao u Bijeloj kući i pratio razvoj situacije, sastao se sa zvaničnicima Agencije. Kako prenosi Srna, on je telefonom razgovarao sa guvernerima država i gradonačelnicima gradova koji bi narednih dana mogli biti na udaru uragana.
Američki predsjednik je poručio da je uragan "Sandy" velika i ozbiljna oluja.
"Kreće se lagano, što povećava rizik od poplava. Očekuju se obilne kišne padavine tokom prolaska oluje koja bi u utorak rano ujutru trebalo da zahvati obalu između Virginije i Massachusetts", napomenuo je Obama.
On je potvrdio da će svi koji budu ugroženi zbog nevremena dobiti neophodnu pomoć.

Američki predsjednik Barack Obama pozvao je danas sunarodnike da ozbiljno shvate potencijalnu opasnost koju predstavlja nailazak uragana "Sandy" i da slijede savjete vlasti.
"Oluja još nije zahvatila obalu. Ne zna se tačno gdje će udariti, gdje će biti najveći uticaj i to je razlog zašto je toliko važno da budemo spremni da reaguje brzo i masovno", rekao je Obama novinarima tokom posjete sjedištu Savezne agencije za krizne situacije (FEMA).
Obama, koji je otkazao kampanju za sutra i prekosutra kako bi ostao u Bijeloj kući i pratio razvoj situacije, sastao se sa zvaničnicima Agencije. Kako prenosi Srna, on je telefonom razgovarao sa guvernerima država i gradonačelnicima gradova koji bi narednih dana mogli biti na udaru uragana.
Američki predsjednik je poručio da je uragan "Sandy" velika i ozbiljna oluja.
"Kreće se lagano, što povećava rizik od poplava. Očekuju se obilne kišne padavine tokom prolaska oluje koja bi u utorak rano ujutru trebalo da zahvati obalu između Virginije i Massachusetts", napomenuo je Obama.
On je potvrdio da će svi koji budu ugroženi zbog nevremena dobiti neophodnu pomoć.
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
Nema od toga ništa. Koliko puta su najavljivali razorne zemljotrese, smak svijeta nakon pomračenja sunca, razna proročanstva i ništa. Ali evakuisati Njujork nije mala stvar.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
UŽIVO SUPEROLUJA Sandy sve jača: New York će se naći na udaru valova visokih preko 3 metra!
UŽIVO SUPEROLUJA Sandy sve jača: New York će se naći na udaru valova visokih preko 3 metra!
Gradonačelnik New Yorka Michael Bloomberg još je jučer naredio evakuaciju New Yorka zbog opasnosti koju predstavlja superoluja Sandy koja se u ovim trenucima kreće upravo prema području New Yorka i New Jerseya. Udar oluje prijeti čak 60 milijuna ljudi na tom području, a stručnjaci predviđaju kako bi mogla uzrokovati velike štete i do 1290 kilometara od istočne obale. FEMA (Federal Emergency Management Agency) procjenjuje kako bi šteta koju će za sobom ostaviti Sandy mogla premašiti i 3 milijarde dolara, no mnogi kažu kako će ta brojka biti mnogo veća.

[ytube][/ytube]
Gradonačelnik New Yorka Michael Bloomberg još je jučer naredio evakuaciju New Yorka zbog opasnosti koju predstavlja superoluja Sandy koja se u ovim trenucima kreće upravo prema području New Yorka i New Jerseya. Udar oluje prijeti čak 60 milijuna ljudi na tom području, a stručnjaci predviđaju kako bi mogla uzrokovati velike štete i do 1290 kilometara od istočne obale. FEMA (Federal Emergency Management Agency) procjenjuje kako bi šteta koju će za sobom ostaviti Sandy mogla premašiti i 3 milijarde dolara, no mnogi kažu kako će ta brojka biti mnogo veća.

[ytube][/ytube]
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Izravno iz njujorškog podruma: 'Situacija je kritična, vani nema nikoga'
Superoluja Sandy dobila je nadimak Frankenstorm, a vlasti upozoravaju kako bi se New York mogao naći na udaru valova visokih i preko tri metra.
Stanje visoke pripravnosti na snazi je i u New Jerseyu, a od superoluje strahuju i građani Washingtona, Baltimorea, Philadelphije i Bostona. Najkritičnije bit će večeras oko 20:00 sati po lokalnom vremenu, tj. oko 02:00 sata po našem vremenu.
Nalazite li se u New Yorku ili ondje imate prijatelje javite nam se na
Superoluja Sandy dobila je nadimak Frankenstorm, a vlasti upozoravaju kako bi se New York mogao naći na udaru valova visokih i preko tri metra.
Stanje visoke pripravnosti na snazi je i u New Jerseyu, a od superoluje strahuju i građani Washingtona, Baltimorea, Philadelphije i Bostona. Najkritičnije bit će večeras oko 20:00 sati po lokalnom vremenu, tj. oko 02:00 sata po našem vremenu.
Nalazite li se u New Yorku ili ondje imate prijatelje javite nam se na
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Ovako dolazak oluje izgleda iz stana Ivanke Trump!
Izgleda da se panika zbog nadolazeće superoluje Sandy koju nazivaju potencijalno najvećom koja je ikad pogodila američko kopno, lagano počela širiti i među celebrityjima.

vanka Trump je na Twitteru objavila fotografiju koju je snimila iz stana te ispod nje napisala: 'Zatišje pred oluju'.
Ulice New Yorka sablasno su prazne, a u međuvremenu su se počele prazniti i police po supermarketima. Svi su pohrlili nabaviti i osigurati si zalihe hrane kako bi se što bolje pripremili za nadolazeću oluju, a ova priprema nije zaobišla ni neke celebrityje.
>> UŽIVO Stiže superoluja Sandy: Pogledajte sablasno prazne ulice New Yorka
Tako je Kim Kardashian slikana kako nabavlja litre i litre vode. No, s obzirom da je nakon nabavke vode odletjela u Miami, ovaj golemi shopping bio je vjerojatno namijenjen nekom drugome.
>> 'Ispraznili su prodavaonice! Nema kruha, samo par kolača ostalo!'
Brojni celebrityji izrazili su svoju zabrinutost putem društvenih mreža ili pružili primjer svojim fanovima time što su tweetali kako se pripremaju za oluju.

Izgleda da se panika zbog nadolazeće superoluje Sandy koju nazivaju potencijalno najvećom koja je ikad pogodila američko kopno, lagano počela širiti i među celebrityjima.

vanka Trump je na Twitteru objavila fotografiju koju je snimila iz stana te ispod nje napisala: 'Zatišje pred oluju'.
Ulice New Yorka sablasno su prazne, a u međuvremenu su se počele prazniti i police po supermarketima. Svi su pohrlili nabaviti i osigurati si zalihe hrane kako bi se što bolje pripremili za nadolazeću oluju, a ova priprema nije zaobišla ni neke celebrityje.
>> UŽIVO Stiže superoluja Sandy: Pogledajte sablasno prazne ulice New Yorka
Tako je Kim Kardashian slikana kako nabavlja litre i litre vode. No, s obzirom da je nakon nabavke vode odletjela u Miami, ovaj golemi shopping bio je vjerojatno namijenjen nekom drugome.
>> 'Ispraznili su prodavaonice! Nema kruha, samo par kolača ostalo!'
Brojni celebrityji izrazili su svoju zabrinutost putem društvenih mreža ili pružili primjer svojim fanovima time što su tweetali kako se pripremaju za oluju.
-
Hvala ti Rume gdje cuo i ne cuo! Ja sam sad mnogo manje zabrinuta jer sam saznala da su Kim Kardashian i Ivanka Trump na sigurnom i snabdjevene najboljom vodom i hrenovkama! 

- Heidi
- Forum [Bot]
ma one umachu vatu u sokice 

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
+ Klintonka smugnula u Bosnudacina_curica wrote:Hvala ti Rume gdje cuo i ne cuo! Ja sam sad mnogo manje zabrinuta jer sam saznala da su Kim Kardashian i Ivanka Trump na sigurnom i snabdjevene najboljom vodom i hrenovkama!