Imam slican, ako ne i isti.Čupava wrote: 30 Apr 2020, 12:33 I ja sam moju preselila u drugu saksiju, jer je u predhodnik bila orerpana novim mladim izrastkom.
![]()
Procvjetao.. Sitan cvijet zute boje. Nesto k'o zvoncici..
Moderator: spacebound
Imam slican, ako ne i isti.Čupava wrote: 30 Apr 2020, 12:33 I ja sam moju preselila u drugu saksiju, jer je u predhodnik bila orerpana novim mladim izrastkom.
![]()
Vise se množe kad su u manjem prostoru, a dok u većem rastu bez množenja.. probaj vidjet ćeš rezultate.uvijek_kontra wrote: 17 May 2020, 13:35 Hvala Cupi. Budem probala.
I ova sad je manja. Kazu da bas dobro rastu kad nemaju puno prostora.
Kako podnose "zivot" u ovim karticama? Imam nekoliko praznih, pa sam ih mogla iskoristi..
Izuzetno lijepe a nezahtjevne biljkice, pogodne za cvijetnjake kamenjare. Meni je jedna vrsta sukulenta sitnog skoro uništila drugu vrstu,KREMENAC wrote: 18 May 2020, 12:04 Sve svoje succulente sam razmnozavam iz lista. Ta metoda zahtjeva vrijeme i malo prostora - u pocetku.
Succeleti dobro podnose susu i nebrigu. Zalijevaju se jednom sedmicno a neki u 15 dana. zimi jednom mjesecno. Rastu i na kamenu i pijesku sa vrlo malo zemje.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests