Baš mi je jedan CLK zapeo za oko...
Jednom meca, uvijek meca

Moderator: Krokodil Behko
moj havana, ti si stariji coek, popijesh koju vishe a vid slabi ovo/ono
A čipiranjedamir5 wrote: 05 Jun 2020, 13:46 kakav crni automatski mjenjač, imaju otpor prema bezveznom bankomatu pa stvaraju gužve u bancida ne spominjem e-banking
![]()
a ovo je budućnost, samo dok se eliminišu dječje bolesti. U proizvodnji imam raznih senzora, strasno su pouzdani, godinama regulišu i detektuju sve i svašta bez greške.
biraj hoces li da te ubije vakcina ili 5G mrezastorm wrote: 05 Jun 2020, 14:14A čipiranjedamir5 wrote: 05 Jun 2020, 13:46 kakav crni automatski mjenjač, imaju otpor prema bezveznom bankomatu pa stvaraju gužve u bancida ne spominjem e-banking
![]()
a ovo je budućnost, samo dok se eliminišu dječje bolesti. U proizvodnji imam raznih senzora, strasno su pouzdani, godinama regulišu i detektuju sve i svašta bez greške.
![]()
Eee lijepi taxi. Ne vjerujem ni onom digitalnom satu a kamoli ovo. Cuj senzor. Vidim na novim autima kako im to divno radi. Al jebo parking senzor, kisa, sunce... Cuj da ja ceskam mudo a on vozi, ahaaa. Nesta se pojebe i havana u avazu. Upo u zitomislicima.shark-attack wrote: 05 Jun 2020, 14:04moj havana, ti si stariji coek, popijesh koju vishe a vid slabi ovo/ono
vako kazesh: vozi kuci, a on zaustavi pored prve birtije, ili "pogrijeshi" kucu... pa belaj
eeeeee lijepi strah
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests