Minka 2 je zbunita.
Jelo bona, sve je u redu.
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Umjestoda spamam na nekoj temi, quotam i odgovorim ovdje da ne spamam ..MunDzi wrote: 16 Jun 2020, 23:15 Jel vas neko ovdje prebacuje ili se sami javljate na ovoj temi?
Minka 2 je zbunita.
Jelo bona, sve je u redu.![]()

jojebote onaj "Trezan" vrtimise
joj brt ne.bi da objavljujem identitet forumasice koja me snimila ovako javno, na pp bi vec mogo
jbte pasHannibal wrote: 17 Jun 2020, 00:41 joj brt ne.bi da objavljujem identitet forumasice koja me snimila ovako javno, na pp bi vec mogo
brt ja ti to mijesam, mislijo sam da sam ti poslo slike u spidu ☹ aj sacu je pitat da mi posalje slike u tom spidu pa cu ti proslijeditbagra wrote: 17 Jun 2020, 00:45jbte pasHannibal wrote: 17 Jun 2020, 00:41 joj brt ne.bi da objavljujem identitet forumasice koja me snimila ovako javno, na pp bi vec mogo
ti samo obecajes na PM nesta![]()
te Merlinkine "speedo" kupace
fotke te licne podatke kolegica
eto.
Merlinkine su fotke stosi poslo
sve u BIKINIJU smoto! cekam te
u zvanicnom speedo kostimu eto![]()

Ja bila gotova brze nego ikad. Al je zubar koji je to radio vjerovatno najbolji sto se vadjenja umnjaka tice. Zna ga storm sigurno, u Celju je. A za ovaj drugi ko zna kako ce mi bit. Kad mi je pokazao sliku, sokirala sam se. Izrastao ispod mesa, direkt u zadnji zub. Skoro pa 45° kut. A ja nisam ni znala da postoji.Salko_dvominutaš wrote: 17 Jun 2020, 10:52
e jebali smo znanje umnjacima...
meni ga je vadila cca nekih 45-55 minuta, na kraju je nešta polovila rovila, nemam pojma
evo me još rana boli (evo treća sedmica kako ga izvadih)....
ma radi meni ova zubarka godinama zube, donji zubi su mi kljove doslovno... Prvi puta kada mi je vadila zub mi se prvi puta u životu desilo da čujem "jao koliki je"uvijek_kontra wrote: 17 Jun 2020, 11:28Ja bila gotova brze nego ikad. Al je zubar koji je to radio vjerovatno najbolji sto se vadjenja umnjaka tice. Zna ga storm sigurno, u Celju je. A za ovaj drugi ko zna kako ce mi bit. Kad mi je pokazao sliku, sokirala sam se. Izrastao ispod mesa, direkt u zadnji zub. Skoro pa 45° kut. A ja nisam ni znala da postoji.Salko_dvominutaš wrote: 17 Jun 2020, 10:52
e jebali smo znanje umnjacima...
meni ga je vadila cca nekih 45-55 minuta, na kraju je nešta polovila rovila, nemam pojma
evo me još rana boli (evo treća sedmica kako ga izvadih)....
Zato je odma rekao operacija. Ja imam veliku ranu, al evo treci dan, boli al nije to nista napram zadnje pola godine kad mi je izdesavalo milion gorih stvari bas zbog zubi. A trajat ce da se zaraste, iako jucer sam vec jela cufte i pire.![]()
I sve mi Zagi naumpade kad mi 2019 rece, sredjuj to sa zubima sto prije.
Ti si aman imao korijen uzasan pa zato toliko posla. Kazu i da mnogo zavisi od zubara.. meni rece probacemo lijepo, elegantno izvadit i samo uhvati nesto, tri sekunde i kraj. Rekoh mamma mia, nije uspio, sta me sad ceka. Kad ono sprema konac, zasije i kaze, gotovi za danas. Rekoh, STA?! Ni krvi, bi bola.. jedino pritisak, valjda kad je vadio zub. Strucko, rekoh. Ne bih vise vadila nigdje, samo kod njega. A razmisljam i za ostale stvari da ga pitam, ako zatreba jer mogu kod njega "samoplacnisko".
Uz to je jos jako ljubazan i fin, prvi put da me nije bilo strah. Jos ja kazem, imam ** godina i ovo je prvi zub kojeg cete mi vadit.Ja izasla poslije tri minute, od toga smo pricali bar dvije, s osmjehom. Veli D. ja pomislio ti nisi nista vadila kad sam te vidio kako brzo izlazis, jos nasmejana.
Inace. Preznojim se prvi put kod zubara, dok cekam.. a drugi, treci, peti, stoti put dok mi popravlja.![]()

Nije metar i po nego metar i 62 skoro pa 63. :toxicSibila wrote: 16 Jun 2020, 02:07 cupava ...nasa sestra rodica drugarica kuharica.
cupa nemas sta rec...o sebi pri sebi ...pomalo zagonetno pise postove tj ne otvara se previse.
njegovana....voli vesele boje...ne znam nista lose niti ne primjereno kod nje.
carobnjak. lik koji ima sta reci ...kojeg mozes citati...
nije cesto sa nama...dobar za rasprave kad je tu..
i nikad mi ne bi jasno sta bi od onolikog mumina ( izvini morala sam)
e merlin.
ok slatka simpa cura...mlada sve ja razumijem....ali previse daje sebi slobodu kad je moda u pitanju ...eto ko ona se razumije....![]()
sta jos...dobra je i zabavna kad sikterise nekoga...
lijepa je i zgodna ali izgleda metar i po u vrh glave.
izvini ( morala sam zbog torbe ... hebala si mi torbi znanje )![]()
Duminjo
Spejs
Sibila
jes sebe sam ...cut tamo!