Ali sa spiska - Crime Story

Moderator: Krokodil Behko
Meni najdraza, serija mog djetinjstvaKrokodil Behko wrote: 23 Aug 2013, 11:03 Ne vidi se slika
Možda je najbolja ona kojoj se evo jedva sjetih imena.
NYPD blue. Baš dobra serija.
Njujorški plavci?
Kasno Marko na Kosovo stize
S obzirom da istrazuju nadnaravne pojave ja ih ne bih tako kategorisale.
Ma hrpa je tih FBI/CIA serija i filmova. U opisu samo kad pročitam neku od tih skraćenica, produžim dalje.spacebound wrote: 17 Jun 2020, 09:49S obzirom da istrazuju nadnaravne pojave ja ih ne bih tako kategorisale.
Jao u jednoj epizodi su nekakva cudovista, kao ogromni crvi izlazili iz wc solje. Dugo sam se plasila da sjednem na nju![]()
spacebound wrote: 17 Jun 2020, 09:54 Joj, ja se kanim da gledam Breaking BadMozda kad zavrsim ovu sto sad gledam.
Koliko li to ima epizoda![]()
Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2020, 10:00spacebound wrote: 17 Jun 2020, 09:54 Joj, ja se kanim da gledam Breaking BadMozda kad zavrsim ovu sto sad gledam.
Pet sezona, ali po mnogima, najbolje TV serije svih vremena. Po meni je u top pet. Taj sense što gledaš, nije vjerovatno ni u peti BB. Ovo će ti reći i Beni i Hanibal, Bla, itd.. Zaista je smiješno pisati o serijama, a ne gledati BB![]()
spacebound wrote: 17 Jun 2020, 10:06Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2020, 10:00
Pet sezona, ali po mnogima, najbolje TV serije svih vremena. Po meni je u top pet. Taj sense što gledaš, nije vjerovatno ni u peti BB. Ovo će ti reći i Beni i Hanibal, Bla, itd.. Zaista je smiješno pisati o serijama, a ne gledati BB![]()
Pocela sam ja to gledat, ali me poceo laptop zezat i batalila Evo ti jos jednom![]()
![]()
Pa de, ne placi, gledat cu. Imam nijet, imam kuvetKrokodil Behko wrote: 17 Jun 2020, 10:11
Ne razumijem.
Šta god sam i kome god preporučio, niko ništa nije gledao. Jel problem u meni ili u vama?![]()
62 ima Breking Bad i ne znam sta si do sad cekala ja je ponovo poceo gledati da utvrdim gradivo za El Caminospacebound wrote: 17 Jun 2020, 09:54 Joj, ja se kanim da gledam Breaking BadMozda kad zavrsim ovu sto sad gledam.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests