Tamron, 18-400, prepisao od toxic

Ne slikam ja nikad tako namjenski, kad sta naleti..Chloe wrote: 17 Jun 2020, 09:43Išla sam par puta u "lov" na ptice. Uranim. Ponesem sjemenke, nađem položaj pogodan i meni a i za kadar, fino sjedim i čekam ...
Nigdje ptice, polsije kad odem nigdje sjemenki.![]()
Pošto ispred balkona i na balkonu imam puno cvijeća, ptičice dolaze uzmem veliku tacnu i stavim sjemenke da ih mamim dok sam ja na gornjem balkonu, naravno da se potrefim tu nije neka moguđnost al' kontam naviknut ću ih da tu imaju hranu.
Juče došla kući a na balkonu vrabac mrtavonaj međed mačak ga ulovio i zadavio ...
![]()
super fotka, mislim potencijal, samo da to fino poravnasChloe wrote: 17 Jun 2020, 10:10
Ova može u neuspjele fotke, alimi je opet draga.
Nisam nikako imala mogućnost da dignem aparat, ali planiram ponoviti ovih dana abd, obećao mi rodjak tj. vlasnik nešto skontati davse izdignem...dopala mu se foto.
![]()
Zid smeta ...damir5 wrote: 17 Jun 2020, 10:48super fotka, mislim potencijal, samo da to fino poravnasChloe wrote: 17 Jun 2020, 10:10
Ova može u neuspjele fotke, alimi je opet draga.
Nisam nikako imala mogućnost da dignem aparat, ali planiram ponoviti ovih dana abd, obećao mi rodjak tj. vlasnik nešto skontati davse izdignem...dopala mu se foto.
![]()
uzmi molerske merdevine od one sto je digla da kreci
il' kupi drona![]()
jesam, odlicno stoji u torbi
i meni se to cini da manji zum i crop daju otprilike istotoxic wrote: 17 Jun 2020, 15:42 Trenutno u fazi testiranja, pa kad nadjem sta odgovara potrebama pohvalicu se
Ovaj je ok, al preveliko, drmni tamo, drmni 'vamo, pogotovo ja ovako pazljiva. A i kad se nazooma do kraja, nije to to, pa mi se cini da nema poente nosati ovo cudo. Manji lens s ok zumom, mozda cak i onaj pocetnicki sto sam imala bi bio ok. Videcu, jos se trazim![]()
aaaa, sad si mi ubacila bubu da testiram koji je brzi. imam ja i sigmu 18-300, nju sam koristio prije tamrona, moram malo vratiti da vidim kako se ona ponasa. A i one kit objektive sto sam dobio s kamerom, jos uvijek imam i njih negdjetoxic wrote: 17 Jun 2020, 15:48 I da je brz fokus ili kako se to vec zove.
Tamron me nervira radi toga, dok ga izvrti pros'o brzi voz![]()
Kod mene nema sanse, cini mi se da se zemlja trese i kad je aparat na tripodu
toxic wrote: 17 Jun 2020, 15:42 Trenutno u fazi testiranja, pa kad nadjem sta odgovara potrebama pohvalicu se
Ovaj je ok, al preveliko, drmni tamo, drmni 'vamo, pogotovo ja ovako pazljiva. A i kad se nazooma do kraja, nije to to, pa mi se cini da nema poente nosati ovo cudo. Manji lens s ok zumom, mozda cak i onaj pocetnicki sto sam imala bi bio ok. Videcu, jos se trazim![]()
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests