Ah,..a ti znas kako se plese

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ah,...nemoj sad reci da onaj zemljostres koji sam izjavio,da je to bio jedan slucaj !Socrates wrote: 18 Jun 2020, 17:08 Moj ti Remzo, ja sam više znanja odbacio nego sto ćeš ti ikad saznati.
I opet znam plesat' po ivici.
Možda udruzim s tobom snage al' kad se uozbiljis. Neozbiljan si brt. Kakvi zemljotresi kakvi Armagedoni, isprali su ti mozak trivijalnostima.
Ništa ne razumiješ. Kakve veze ima da li je jedan običan zemljotres slučaj?Remzudin wrote: 18 Jun 2020, 17:13ah,...nemoj sad reci da onaj zemljostres koji sam izjavio,da je to bio jedan slucaj !Socrates wrote: 18 Jun 2020, 17:08 Moj ti Remzo, ja sam više znanja odbacio nego sto ćeš ti ikad saznati.
I opet znam plesat' po ivici.
Možda udruzim s tobom snage al' kad se uozbiljis. Neozbiljan si brt. Kakvi zemljotresi kakvi Armagedoni, isprali su ti mozak trivijalnostima.

Ti govoris nekom nesto o necemu,..a sam nisi do sadai nista objektivno pokazao da bi te ucvrstilo kao kompetentna osoba.Socrates wrote: 18 Jun 2020, 17:18Ništa ne razumiješ. Kakve veze ima da li je jedan običan zemljotres slučaj?Remzudin wrote: 18 Jun 2020, 17:13
ah,...nemoj sad reci da onaj zemljostres koji sam izjavio,da je to bio jedan slucaj !
Neozbiljan si. Zemljotresi su vulgarni. Jesi li ti jedan vulgaran homosapiens ili želiš biti nešto više?
Moj Remzudine.

Jesi li to pronašao Thalaron radijaciju pa neš da nam kažeš?Remzudin wrote: 16 Jun 2020, 21:17 Imao sam jedan razgovor sa nekim userima iz naseg vjestackog kluba.Oni su mi preporucili da izvrsavam jedan experiment koji bi samo meni dobro u realnom zivotu dosao.
Ja bi trebao probati sa positivnim misljenima i sa ljubav da agiram.Kako su neki rekli da iz one knjige the secret ima bas nesto misteriozno u kosmosu koji reflektira i vraca ono nazad sta se salje.
Eh,to je bombasticno tesko-ali probat cu da vidim sta ce se stvarno desiti.
A vi ce te dobiti tu cast biti moji experimentalni objekati i ja imam vec jedan plan.
Od ovog trenutka otvaram experiment
"Thalaron Konvertion"
Nije bitno da razumete,igrajte samo tu igru.
Vi ce te sami znati o cemu se radi.

Hoce hoce,prestat ce - kad ti ja kazem.
NistaRemzudin wrote: 16 Jun 2020, 22:15moram moram draga moja,nemogu to umisati i drugom thread.Julia-Klara wrote: 16 Jun 2020, 21:21 Pa dragi Remzo, ja to tebi stalno govorim.
I ne moras za sve sto radis posebnu temu otvarat![]()
Kako ti stoji sa zivotom,dali nesto promenilo ?

hoces li da ti ponovo posaljem jedan Kraftpaket punih ljubav,nebi li bog dao da i ti dobijes malo srece ???Julia-Klara wrote: 18 Jun 2020, 19:37NistaRemzudin wrote: 16 Jun 2020, 22:15
moram moram draga moja,nemogu to umisati i drugom thread.
Kako ti stoji sa zivotom,dali nesto promenilo ?sve jednako dobro
![]()

alles klar,kriegst duJulia-Klara wrote: 18 Jun 2020, 19:46 Pa sretna sam, nesreco![]()
Mislis na nekog muskarca, oder was? Salji ga, jasta ces nego

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest