Pa valjda zato jer je ucestvovao u pravljenju tod djeteta, pa je finansijski i odgovoran svoj dio.Mutevelija wrote: 19 Jun 2020, 16:52A zasto onda muskarac placa alimentaciju kad se dijete rodi i razvedu se? Ako je dijete njezino.Venera wrote: 19 Jun 2020, 16:23 zena UVIIJEK donosi finalnu odluku o zdrzavanju djetta ili abortusu
nije vazno u kakvoj je sistuacij djete zacienjeno: silovanje, avantura, u braku , van braka, prevara , sto kombinacija
to je zenino tijelo i TACKA!![]()
Pokazivanje srdnjeg prsta je bezveze gest, cak i ako je isti proukt aktivizma, moglo se uraditi nesto bolje![]()
![]()
trebal dijete njeno prezime imati.
Otvorila si noa pitanja sad.
Prva predsjednica Hrvatske
Moderator: Krokodil Behko
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
- Status: Offline
Re: Kolinda pokazala srednji prst Škori!
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
muskrac koji nije spreman imati iznenadnu trudncu zene ne treba prakticirati nezasticen seksMutevelija wrote: 19 Jun 2020, 16:52A zasto onda muskarac placa alimentaciju kad se dijete rodi i razvedu se? Ako je dijete njezino.Venera wrote: 19 Jun 2020, 16:23 zena UVIIJEK donosi finalnu odluku o zdrzavanju djetta ili abortusu
nije vazno u kakvoj je sistuacij djete zacienjeno: silovanje, avantura, u braku , van braka, prevara , sto kombinacija
to je zenino tijelo i TACKA!![]()
Pokazivanje srdnjeg prsta je bezveze gest, cak i ako je isti proukt aktivizma, moglo se uraditi nesto bolje![]()
![]()
trebal dijete njeno prezime imati.
Otvorila si noa pitanja sad.

osobe nekad razgovraju o tome unaprijed, a nekad ne

traziti abortus od zene je dogovronost musrkaca za njeno zdravlje, kao i na njennu buducu mogucnosti ili nemogucnost imanja djece

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Mi je sudimo na osnovu njenog prethodnog djelovanja.
Uostalom, političarka je i svaki gest joj se mora sagledati i sa te strane.
Uostalom, političarka je i svaki gest joj se mora sagledati i sa te strane.
. . . . . . . . .
- jelena...
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Zamisli da ti neko predloži...hajmo pokazati srednji prst Škori,
zbog nečega što je on rekao (zamisli najogavniji mogući sadržaj izrečenog), fotkat se i objavit tu fotku
Šta bi rekao onom ko ti to predloži?
zbog nečega što je on rekao (zamisli najogavniji mogući sadržaj izrečenog), fotkat se i objavit tu fotku
Šta bi rekao onom ko ti to predloži?
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Da ponovim...
Kolinda je samo jedna od žena koja je Škori i ostalima desničarima pokazala srednji prst.
Većina vas u raspravi sudjelujete na način kao da je ona jedina to učinila.
Dakle, ne radi se o nečemu što je samo ona napravila. Ona čak nije ni pokrenula akciju.
Treba uzeti cjelokupnu sliku u obzir, a ne bazirati se na jednu osobu iz te kampanje.
Kolinda je samo jedna od žena koja je Škori i ostalima desničarima pokazala srednji prst.
Dakle, ne radi se o nečemu što je samo ona napravila. Ona čak nije ni pokrenula akciju.
Treba uzeti cjelokupnu sliku u obzir, a ne bazirati se na jednu osobu iz te kampanje.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa nije isto ako to uradi Irena Whateverovic iz Karlovca i Kolinda. To je sigurno.
To što je Kolinda biološki žena ne znači da njeno djelovanje išta ima sa pravima zena. Bez obzira na gestu, treba je odstraniti iz ovakvog aktivizma, jer ona nije nikakva cvjecka.
To što je Kolinda biološki žena ne znači da njeno djelovanje išta ima sa pravima zena. Bez obzira na gestu, treba je odstraniti iz ovakvog aktivizma, jer ona nije nikakva cvjecka.
Last edited by Socrates on 19 Jun 2020, 17:22, edited 1 time in total.
. . . . . . . . .
-
- Seksologinja
bolje da su gole prosetal ulicom, umjesto pokazivanja srednjeg prstadadojović wrote: 19 Jun 2020, 17:18 Da ponovim...

-
- Seksologinja
ozbiljinoSocrates wrote: 19 Jun 2020, 17:21 Pa nije isto ako to uradi Irena Whateverovic iz Karlovca i Kolinda. To je sigurno.
To što je ona biološki žena ne znači da njeno djelovanje išta ima sa pravima zena. Bez obzira na gestu, treba je odstraniti iz ovakvog aktivizma, jer ona nije nikakva cvjecka.

ona, kao zena , je tako reegirala, i to je njeno iolosko zensko pravo
ja ne podrzavam ideju o dizanju srednjeg prsta
ali jos manje ne zelim citati prsravanje muskraca o zenskom aktivizmu

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Ona i prava zena 

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Socrates
- Forum [Bot]
Normalno da ne znači. Ona je političarka i to ne baš neka naivna i nevina političarka.Venera wrote: 19 Jun 2020, 17:23ozbiljinoSocrates wrote: 19 Jun 2020, 17:21 Pa nije isto ako to uradi Irena Whateverovic iz Karlovca i Kolinda. To je sigurno.
To što je ona biološki žena ne znači da njeno djelovanje išta ima sa pravima zena. Bez obzira na gestu, treba je odstraniti iz ovakvog aktivizma, jer ona nije nikakva cvjecka.ha, da, moramo vas pitati
![]()
ali jos manje ne zelim citati prsravanje muskraca o zenskom aktivizmu![]()
Da podsjetim, ona je ratne zločince osuđene na Haškom Sudu nazvala hrvatskim herojima i izmišljala je da neke divizije bosanskih terorista spremaju Evropi haos.
Blage veze ona nema sa ženskim (ili bilo kakvim drugim) pravima nego eto lupa gdje može da prikupi koji politički poen.
Gesta je tu nevažna.
. . . . . . . . .
-
- Seksologinja
ona je politicarka, kao sto imamo i muskarce politicare ,svi su obicna GofnaSocrates wrote: 19 Jun 2020, 17:32Normalno da ne znači. Ona je političarka i to ne baš neka naivna i nevina političarka.Venera wrote: 19 Jun 2020, 17:23
ozbiljinoha, da, moramo vas pitati
![]()
ali jos manje ne zelim citati prsravanje muskraca o zenskom aktivizmu![]()
Da podsjetim, ona je ratne zločince osuđene na Haškom Sudu nazvala hrvatskim herojima i izmišljala je da neke divizije bosanskih terorista spremaju Evropi haos.
Blage veze ona nema sa ženskim (ili bilo kakvim drugim) pravima nego eto lupa gdje može da prikupi koji politički poen.
Gesta je tu nevažna.

znamo svi da je ustaski nastrojena, kao i mnogi muskraci politicaru u HR
gesta jeste vazna, odnosno, gestu je pokrenula druga zena, a meni je jako losa, jer takvom gestom su unakazile povijes zena boraca za prava zena , a koje nisu imale vremena da salju srednji prst , a drugo, tako se ne bori za prava zena

ali i dalj ene volim kad muskraci pametuju zenama kako ce se boriti za svoja prava

Skoru nitko na temi nije ni kritikovao, pff,

Zene, nedajte se, vase tijelo, vase vlasnistvo

- Socrates
- Forum [Bot]
Ustaški nastrojena i možeš je bilo kad u bilo kakvoj situaciji opravdati?
Normalan aktivistički pokret bi se ogradio brzo od takve debilke, jer joj svaki potez smrdi.
Normalan aktivistički pokret bi se ogradio brzo od takve debilke, jer joj svaki potez smrdi.
. . . . . . . . .
-
- Seksologinja
tebi klikeri danas nisu dobro podmazaniSocrates wrote: 19 Jun 2020, 17:41 Ustaški nastrojena i možeš je bilo kad u bilo kakvoj situaciji opravdati?
ja nju ne opravdavam

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21573 times
- Been thanked: 19602 times
- Status: Online
Ona je žena i po defaultu je ugrožena od strane patrijarhata kao i sve ostale bez obzira što je ustaša.
Je li to Karlinko hoćeš da kažeš?
- dadojović
- Forum [Bot]
Kao što sam napisao, ovo je isključivo ženski odgovor na te izjave, pa bi bilo nepristojno da ja kao muškarac ocjenjujem jesu li pametno i ispravno postupile.Nice try wrote: 19 Jun 2020, 16:29Ne znam, jako ružan odabir.dadojović wrote: 19 Jun 2020, 13:12
Dobro mogao bih se složiti s ovim ali samo govorimo općenito. Što se tiče ovoga konkretnog slučaja radi se o isključivo ženskom prosvjedu ili aktivizmu. Odabrale su takav način i dale su brojne argumente zašto.
Zajednički nazivnik bi bio: te ljigave izjave iziskuju takav odgovor. Kao što sam već ranije pisao, osim pokazivanja srednjeg prsta, i druge poruke su bile oštre. Između ostalog poručile su im: ljigavci, odjebite od moje pič..., šupčine...
Ljigave izjave ovim nisu dotučene, niti je odabir ovakvog gesta garant, niti pokazatelj, ičega osim nekulture.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- dadojović
- Forum [Bot]
Ustašica a školovala se u Americi za vrijeme komunizma.MarlboroGold wrote: 19 Jun 2020, 17:48 Ona je žena i po defaultu je ugrožena od strane patrijarhata kao i sve ostale bez obzira što je ustaša.
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa eto kažeš da ona ima nešto sa ženskim pravima, a nema, ama bas nikakvog.
Eto, mala postirala koliko ona ima veze sa ženskim pravima, ili bilo kakvim drugim pravima bilo koga.
Na jeftin način je pokusala da ukrade jednu normalnu i opravdanu aktivističku reakciju.
Meni uopste ne smeta prst. Ništa u tome nema lose. Ali kad ga djubretarka koristi, imam protiv njene pojave sve i svašta.
Treba da zašuti. Ili, ako ima savjest, da se izvini za zlo koje je sijala. Onda može raditi sta hoce.
. . . . . . . . .
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
I vi se uhvatili za gest blesave kolinde, a ljigavca škoru ko da bog nije dao... 

-
- Seksologinja
SVAKA ZENA ima veze na neki nacin sa zenskim pravimaSocrates wrote: 19 Jun 2020, 17:56Pa eto kažeš da ona ima nešto sa ženskim pravima, a nema, ama bas nikakvog.
Eto, mala postirala koliko ona ima veze sa ženskim pravima, ili bilo kakvim drugim pravima bilo koga.
Na jeftin način je pokusala da ukrade jednu normalnu i opravdanu aktivističku reakciju.
Meni uopste ne smeta prst. Ništa u tome nema lose. Ali kad ga djubretarka koristi, imam protiv njene pojave sve i svašta.
Treba da zašuti. Ili, ako ima savjest, da se izvini za zlo koje je sijala. Onda može raditi sta hoce.
Kolindina rekacija je bila sa ciljem suradnje, politicki ili ne, to jeste njeno pravo na suradnju sa ostalim zenama
e pa meni smeta prst , moglo se uraditi bolje
Njeno politicko zlo tokom nejnog mandata ne mozes mjestati sa njenom suradnjom za zneksa prava jer je zena
stoga, nemas ti pravo , kao muskrac reci zeni da ne reagira na suradnju o zenskim pravima

-
- Seksologinja
ja sm to isto napisalalejlamo wrote: 19 Jun 2020, 18:01 I vi se uhvatili za gest blesave kolinde, a ljigavca škoru ko da bog nije dao...![]()