Necu.Fuddo wrote: 21 Jun 2020, 19:15
HajBa
Nek si ga zveknila
Sta te briga
Dobro tebi, dobro njemu
KuS veci sevap
HoS mi bit jaran na fejsbuku?
Nisam ti jaran na forumu,
pa necu ni na FB.
Moderators: spacebound, Duminjo

Necu.Fuddo wrote: 21 Jun 2020, 19:15
HajBa
Nek si ga zveknila
Sta te briga
Dobro tebi, dobro njemu
KuS veci sevap
HoS mi bit jaran na fejsbuku?

Da je radni dan bilo bi jedno 75 stranica

Mah, covjek nije bio u vezi, ja nisam bila u vezi, znamo se jos iz studenskih dana.Venera wrote: 21 Jun 2020, 19:07meni je to potpuno prihvatljivoMunDzi wrote: 21 Jun 2020, 19:02 Sta je problem?
Nisam to uradila u braku.
Nisam nikog prevarila.
A nismo ni pijani bili.
Vrlo lijepo iskustvo.
Nije se opet desilo jer sam stekla utisak da je zelio vezu, a ja prema njemu nisam imala tu vrstu emotivnih osjecanja.
Ostali smo super prijatelji.![]()
nema veze koje su godine, kad, kako, ako se desi, zasto ne, osobe zajedno uzivaju , pa odrasli smo, seks je zabavan![]()

meni je to sve poptuno jasno, zato ne razumijem, zasto narod pravi frku u vezi raznih kombinacijaMunDzi wrote: 21 Jun 2020, 21:31Mah, covjek nije bio u vezi, ja nisam bila u vezi, znamo se jos iz studenskih dana.Venera wrote: 21 Jun 2020, 19:07
meni je to potpuno prihvatljivo![]()
nema veze koje su godine, kad, kako, ako se desi, zasto ne, osobe zajedno uzivaju , pa odrasli smo, seks je zabavan![]()
Fizicki jako privlacan, a nisam ni ja imala mana.![]()
I sta sad, desilo se.
One off.
Ne mora se tu odvijati nikakav specijalan razgovor da jedno drugome stavis do znanja kasnije sta su daljna ocekivanja.
Razumjeli smo se, i nikad vise o tome nismo pricali, niti ponovili.
Jel mi mogao nastaviti biti super jaran?
Apsolutno.
Jesam li mu mogla nastaviti biti super jaran?
Apsolutno.
Svasta dobrog je ucinio za mene i moju porodicu, a i ja za njega i njegovu porodicu.
Ljudi koji nisu u vezama cesto imaju sex badije s kojima se redovno seksaju, a onda u drugim trenutcima seruckaju kako im seks nije samo fizicko zadovoljstvo nego mora tu biti nesto vise od hemije, bezbeli nekih osjecanja.![]()
Pa kad mora biti osjecanja, nek nadju sebi vezu da se seksaju sa osjecanjima, umjesto sto lazu sebe ili druge sa takvim izjavama.
A ovo iscudjavanje i Mirelamove izjave kako eto on nije neka bog zna kakva moralna verikala, ali kolaci oci na moju izjavu .... i tome slicni....u stilu ne bi oni mogli tako.
Hiljadu sam puta bila svjedok kad ljudi u urade upravo ono za sta su se kleli da ne bi nikada.
Karma is a bitch!!!!!!

pitaj
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Tema je ONE NIGHT STAND , ne beza bez obaveza. Ne brkaj pojmoveVenera wrote: 21 Jun 2020, 21:45meni je to sve poptuno jasno, zato ne razumijem, zasto narod pravi frku u vezi raznih kombinacijaMunDzi wrote: 21 Jun 2020, 21:31
Mah, covjek nije bio u vezi, ja nisam bila u vezi, znamo se jos iz studenskih dana.
Fizicki jako privlacan, a nisam ni ja imala mana.![]()
I sta sad, desilo se.
One off.
Ne mora se tu odvijati nikakav specijalan razgovor da jedno drugome stavis do znanja kasnije sta su daljna ocekivanja.
Razumjeli smo se, i nikad vise o tome nismo pricali, niti ponovili.
Jel mi mogao nastaviti biti super jaran?
Apsolutno.
Jesam li mu mogla nastaviti biti super jaran?
Apsolutno.
Svasta dobrog je ucinio za mene i moju porodicu, a i ja za njega i njegovu porodicu.
Ljudi koji nisu u vezama cesto imaju sex badije s kojima se redovno seksaju, a onda u drugim trenutcima seruckaju kako im seks nije samo fizicko zadovoljstvo nego mora tu biti nesto vise od hemije, bezbeli nekih osjecanja.![]()
Pa kad mora biti osjecanja, nek nadju sebi vezu da se seksaju sa osjecanjima, umjesto sto lazu sebe ili druge sa takvim izjavama.
A ovo iscudjavanje i Mirelamove izjave kako eto on nije neka bog zna kakva moralna verikala, ali kolaci oci na moju izjavu .... i tome slicni....u stilu ne bi oni mogli tako.
Hiljadu sam puta bila svjedok kad ljudi u urade upravo ono za sta su se kleli da ne bi nikada.
Karma is a bitch!!!!!!![]()
imam nekoliko kolegica, nisu u braku, imaju veze bez obaveza, jer ne mogu pronaci tipa za pravu vezu , znaci, biraju opciju koja im je lakse dostpuna ; nije to nekakva sramota, tako je ispalo, ne moze svako naci ljubav svog zivota
meni je sve prihatljivo ako su dvije osobe dovoljno razumne za takav sksi kombo , i ja uvijek prihvatam i za sebe, zasto ne![]()
mislim da se Mirleam nespretno nasalio i bolji je karaktetno od Fude, koji voli meni soliti pamet sto i kako cu pisati o seksu na forumu![]()

ja ne volim rijec buddy , nesto mi smeta

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
focus, darling, focus

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests