Moderator: VIP
'dje si ti dejvojko? šta ima kod tebe?
Super ...Divlja_u_srcu wrote: 22 Jun 2020, 10:05
Hey Krajskinjo![]()
![]()
A evo me., tu sam tamburam![]()
Nema iskreno ništa, došlo ljeto pa uživam u sunčevim danima i bezmracnim noćima
Jesi mi TI dobro? Sve cakum pakum?
![]()
Chloe wrote: 22 Jun 2020, 10:07Super ...Divlja_u_srcu wrote: 22 Jun 2020, 10:05
Hey Krajskinjo![]()
![]()
A evo me., tu sam tamburam![]()
Nema iskreno ništa, došlo ljeto pa uživam u sunčevim danima i bezmracnim noćima
Jesi mi TI dobro? Sve cakum pakum?
![]()
drago mi je, popsebno kad kažeš sunčani dani ...
Elhamdulillah. Sve zdravo, što je najvažnije.
A znaš mene, ne funkcioniram ako nije sve organiozovano, mada sebi dam oduška za male životne nepredviđene radosti ...![]()
Pošalji nam suncaaa ...![]()
Valjda je ima, al' obzirom na procenat dijaspore i migranata, kod nas je to ništa još uvijek.Divlja_u_srcu wrote: 22 Jun 2020, 10:13Chloe wrote: 22 Jun 2020, 10:07
Super ...drago mi je, popsebno kad kažeš sunčani dani ...
Elhamdulillah. Sve zdravo, što je najvažnije.
A znaš mene, ne funkcioniram ako nije sve organiozovano, mada sebi dam oduška za male životne nepredviđene radosti ...![]()
Pošalji nam suncaaa ...![]()
MasAllah, drago mi je da ste dobro i zdravo, stvarno to je najvažnije.![]()
Znadeeeem, kod tebe vazda sve mora da bude tiptop![]()
I sama sam ti bila takva, ali sam uvela malo promjene i da sam znala prije bih, život je puno lakši i ljepši.. Treba uživati i cijeniti svaki trenutak, ucim se![]()
Kako je dole vezano za korinu? jel se smirilo malo?
ja želim da budem i korona i hiv i ostale boleščine negativanChloe wrote: 22 Jun 2020, 11:11Valjda je ima, al' obzirom na procenat dijaspore i migranata, kod nas je to ništa još uvijek.Divlja_u_srcu wrote: 22 Jun 2020, 10:13
MasAllah, drago mi je da ste dobro i zdravo, stvarno to je najvažnije.![]()
Znadeeeem, kod tebe vazda sve mora da bude tiptop![]()
I sama sam ti bila takva, ali sam uvela malo promjene i da sam znala prije bih, život je puno lakši i ljepši.. Treba uživati i cijeniti svaki trenutak, ucim se![]()
Kako je dole vezano za korinu? jel se smirilo malo?
Heeej, ako mi je propisano da umrem od korone, tako će biti ... Bože moj. Kolega rahmetli plašio se korone da nas je izluđivao sviju, imao slabo srce, a moždani ga uspavao ....![]()
'ajmo biti pozitivni ...![]()
A ja pozitivno razmišljati što podrazumjeva sve tvoje navedeno ....Salko_dvominutaš wrote: 22 Jun 2020, 11:12ja želim da budem i korona i hiv i ostale boleščine negativanChloe wrote: 22 Jun 2020, 11:11
Valjda je ima, al' obzirom na procenat dijaspore i migranata, kod nas je to ništa još uvijek.
Heeej, ako mi je propisano da umrem od korone, tako će biti ... Bože moj. Kolega rahmetli plašio se korone da nas je izluđivao sviju, imao slabo srce, a moždani ga uspavao ....![]()
'ajmo biti pozitivni ...![]()
![]()
https://www.louisehay.com/tag/positive-thinking/Chloe wrote: 22 Jun 2020, 11:14A ja pozitivno razmišljati što podrazumjeva sve tvoje navedeno ....Salko_dvominutaš wrote: 22 Jun 2020, 11:12
ja želim da budem i korona i hiv i ostale boleščine negativan
![]()
![]()
![]()