Ja ne mogu tako šturo da gledam na tu priču.
Nije to bila prosta trgovina.
Umiješaj ljubav, želju, ružičaste naočale, ...
On se sada kao kaje, ali pitanje je šta bi tada učinio da je saznao prije braka? Jesmo li sigurni da bi je prekrižio?
Moderator: spacebound
to ne pise u clanku , stoga, religjski razlozi nisuNora Ibsenova wrote: 22 Jun 2020, 18:19 Ne znamo ni iz kojih razloga je on tražio da bude djevica pa te razloge proglašavamo glupim.
Možda se radi o vjerskim razlozima.
Vjerovala da je barem malo normalan. Sad zna da nije.
Pa da, možemo i tako, šta bi bilo da je ovako bilo...nevažno da li je istina.dadojović wrote: 22 Jun 2020, 18:20Obično ovakve priče nisu vjerodostojne, pogotovo u časopisima tipa Sun.
Ali zanimljiva, hipotetska tema za debatiranje.
Možda u afektu?
Ili je priznanje iskreno a ona je mislila da će mu biti svejedno, nakon toliko godina zajedničkog života
Nije bitno šta bi on uradio, možda je ne bi prekrižio. Ovo je velika laž, jer je on priznao njoj da nije bio ni skim prije nje. Da je on isto tako slagao po pitanju svog iskustva, tu bi onda bili jednaki.Nice try wrote: 22 Jun 2020, 18:23
On se sada kao kaje, ali pitanje je šta bi tada učinio da je saznao prije braka? Jesmo li sigurni da bi je prekrižio?
Ja bi to odmah nogirala, ću se platit 15 godina dal će saznati da sam lagala, il ću se ja izletit, i kako će on reagovat.
Ako taj lik navija za Arsenal navikao se već na razočarenja.Nice try wrote: 22 Jun 2020, 18:26Pa da, možemo i tako, šta bi bilo da je ovako bilo...nevažno da li je istina.dadojović wrote: 22 Jun 2020, 18:20
Obično ovakve priče nisu vjerodostojne, pogotovo u časopisima tipa Sun.
Ali zanimljiva, hipotetska tema za debatiranje.
Možda u afektu?
Ili je priznanje iskreno a ona je mislila da će mu biti svejedno, nakon toliko godina zajedničkog života
A vjerujem i da ima ili je bilo ovakvih slučajeva.
Takvo priznanje moglo je biti potaknuto nekom sitnicom, možda čak i u šali...ko zna.
Mislim i da je ona više razočarana u njega nego on u nju, na kraju krajeva.
a kako djevicanstvo i gubljenje istog prije braka utjece na kvalitet zivotaalmir90 wrote: 22 Jun 2020, 18:28Nije bitno šta bi on uradio, možda je ne bi prekrižio. Ovo je velika laž, jer je on priznao njoj da nije bio ni skim prije nje. Da je on isto tako slagao po pitanju svog iskustva, tu bi onda bili jednaki.Nice try wrote: 22 Jun 2020, 18:23
Nije on ništa priznavao jer njoj i nije bilo važno je li nevin.almir90 wrote: 22 Jun 2020, 18:28Nije bitno šta bi on uradio, možda je ne bi prekrižio. Ovo je velika laž, jer je on priznao njoj da nije bio ni skim prije nje. Da je on isto tako slagao po pitanju svog iskustva, tu bi onda bili jednaki.Nice try wrote: 22 Jun 2020, 18:23
Nora Ibsenova wrote: 22 Jun 2020, 18:19 Ne znamo ni iz kojih razloga je on tražio da bude djevica pa te razloge proglašavamo glupim.
Možda se radi o vjerskim razlozima.
bi on da je mogo.Nisam imao nikakvo seksualno iskustvo kao tinejdžer, jer nisam imao samopouzdanja
Zato ja i rekoh da je ona njemu učinila veliku uslugu.lejlamo wrote: 22 Jun 2020, 18:36Nora Ibsenova wrote: 22 Jun 2020, 18:19 Ne znamo ni iz kojih razloga je on tražio da bude djevica pa te razloge proglašavamo glupim.
Možda se radi o vjerskim razlozima.bi on da je mogo.Nisam imao nikakvo seksualno iskustvo kao tinejdžer, jer nisam imao samopouzdanja
E zaboravila sam šta je pisalo u članku.lejlamo wrote: 22 Jun 2020, 18:36Nora Ibsenova wrote: 22 Jun 2020, 18:19 Ne znamo ni iz kojih razloga je on tražio da bude djevica pa te razloge proglašavamo glupim.
Možda se radi o vjerskim razlozima.bi on da je mogo.Nisam imao nikakvo seksualno iskustvo kao tinejdžer, jer nisam imao samopouzdanja
Zar je bitno to što njoj nije bilo bitna njegova nevinost? Ako njoj nije bitna, zašto je onda sebi uzela za pravo da kaže da ni njemu ne treba biti bitna?Nice try wrote: 22 Jun 2020, 18:33
Nije on ništa priznavao jer njoj i nije bilo važno je li nevin.
Vratiću se opet na svoju prvu misao. Nije imao samopouzdanja i zato je želio nevinu djevojku.
Ona je to prepoznala kod njega i smatrala je da je bolje da ide u vezu s tom laži i misleći da će on s vremenom steći samopouzdanje i riješiti se tih nepotrebnih zahtjeva od svoje ljubavi.
U mene zaseoku bi stari rekli: mislit i srat je jedno te isto.Nice try wrote: 22 Jun 2020, 18:33 Nije on ništa priznavao jer njoj i nije bilo važno je li nevin.
Vratiću se opet na svoju prvu misao. Nije imao samopouzdanja i zato je želio nevinu djevojku.
Ona je to prepoznala kod njega i smatrala je da je bolje da ide u vezu s tom laži i misleći da će on s vremenom steći samopouzdanje i riješiti se tih nepotrebnih zahtjeva od svoje ljubavi.