Gledaj ove sto su zamotane.. One valjda ne rade takve necasne radnje

Moderator: spacebound
Gledaj ove sto su zamotane.. One valjda ne rade takve necasne radnje
Joj ja sam jednom kad sam isla na neke instrukcije na trecoj godini srela tako curu, pokrivena, bula, zvali se i hvata sa momkom na klupi u parku
Ključna riječ koja ne ulijeva puno sigurnosti.Merlin246 wrote: 22 Jun 2020, 21:56
Gledaj ove sto su zamotane.. One valjda ne rade takve necasne radnje![]()
![]()
A sta za tebe predstavlja cura koja je nevina?
Pa kad ovaj Gospodar prsljenova ima zakljucan profil
Gotivim ih više.Merlin246 wrote: 22 Jun 2020, 22:00
A sta za tebe predstavlja cura koja je nevina?
Zasto je to toliko ti vazno? Sta to govori o njoj?
HaramBlink♡Once wrote: 22 Jun 2020, 21:58Joj ja sam jednom kad sam isla na neke instrukcije na trecoj godini srela tako curu, pokrivena, bula, zvali se i hvata sa momkom na klupi u parkuMerlin246 wrote: 22 Jun 2020, 21:56
![]()
![]()
Prvo liznut pa onda
Samo pripazi da ne bude nakon 15 godina braka.. ej izvini ima jedna sitnica da ti kazem
Rizik, jebiga.Merlin246 wrote: 22 Jun 2020, 22:03
Samo pripazi da ne bude nakon 15 godina braka.. ej izvini ima jedna sitnica da ti kazem![]()
Zasto ti nije normalno?Venera wrote: 22 Jun 2020, 20:47 pokusavam reci,, ako se desi, neka se desi spontano, ali traziti godinama zenu djevicu za brak nije bas normalno , budimo relani![]()
Pa s tim se pomiri.Venera wrote: 22 Jun 2020, 20:47 meni se ne odpada tretiranje zena sa iskustvom , i tretiranje msukaraca sa iskstuvom, jer su zene automatski predsavljene kao kurFice :jokse
Bjezi ja kad sam vidio da dvoje sjede zajedno iz medrese ja sam htio ih gađat zbirkom hadisa.Blink♡Once wrote: 22 Jun 2020, 21:58Joj ja sam jednom kad sam isla na neke instrukcije na trecoj godini srela tako curu, pokrivena, bula, zvali se i hvata sa momkom na klupi u parkuMerlin246 wrote: 22 Jun 2020, 21:56
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests