Sramota, treba te zaobići u širokom lukutuzlak1212 wrote: 23 Jun 2020, 01:08 Ja znam oprat ves samo ako neko sve pripremi i da ja pritisnem dugme...![]()

Moderators: spacebound, Duminjo
Sramota, treba te zaobići u širokom lukutuzlak1212 wrote: 23 Jun 2020, 01:08 Ja znam oprat ves samo ako neko sve pripremi i da ja pritisnem dugme...![]()
Pa i jest, vidiš meni arzo fino objasni kako ćuMunDzi wrote: 23 Jun 2020, 00:59Pa zato i pitam, jer mi je "zvucalo" kao da ste tek skoro prvi put ukljucile masinu pa mi malo cudno.Blink♡Once wrote: 23 Jun 2020, 00:55
?
Ja sam sa 12-13 godina naucila da perem ves, ne znaci da prije nisam druge poslove u kuci radila i pomagala mami. Peglati sam pocela sa 10 godina..
A i da jeste, nista strasno.
Samo pitam.
+1tuzlak1212 wrote: 23 Jun 2020, 01:08 Ja znam oprat ves samo ako neko sve pripremi i da ja pritisnem dugme...![]()
Sjecam.
A centrifuga?Mutevelija wrote: 23 Jun 2020, 01:37 Jebo ves ubacis deterdzenta otvoris kapak, nastimas stepenazu I upalis![]()
Havana koji cemo mi u Dzenetu, tamo idu oni vjernici, mi cemo sa rajom u Dzehenem vazda, muzika, pice i ice i koje kakve zene sumnjivih moralnih kvalitieta.
A mi smo svi milijarderi, ma hajte molim vasNora Ibsenova wrote: 22 Jun 2020, 22:58 Ne možete znat jel nevina, žene vas sve lažu, reći će vam sve šta hoćete.
One žele vaše pare, status, moć, auta, vaše kuće, hoće da vas zavade sa majkama, odvoje od društva, pustite se toga, žena je đavolja rabota, 'ta će vam to u životu, najbolje je vama samima.
![]()
Nešto sam izgubio vjeru u komunikaciju.Čupava wrote: 22 Jun 2020, 22:48
A sad ozbiljno.
Pa kad upoznaš djevojku,koja ti se dopada, i komuniciras sa njom, vjerovatno pričaš bez tabu tema.
Saznat se to može kroz razgovor da li je nevina ili ne.
A šta i da se može prepoznati, ti bi samo zagledao u te nevne djevojke ? Pogledom bi ih trazio..?One ostale ne bi pogledao ni krajickom oka?
Između djevojke koja je nevina bez ikakvog obrazovanja, ili djevojke koja je visoko obrazovana, i nije nevina koji bi izabrao?
Nije ti fer pitanje ... na ovo se ne moze tako lako odgovoriti ...Čupava wrote: 22 Jun 2020, 22:48 A sad ozbiljno.
Pa kad upoznaš djevojku,koja ti se dopada, i komuniciras sa njom, vjerovatno pričaš bez tabu tema.
Saznat se to može kroz razgovor da li je nevina ili ne.
A šta i da se može prepoznati, ti bi samo zagledao u te nevne djevojke ? Pogledom bi ih trazio..?One ostale ne bi pogledao ni krajickom oka?
Između djevojke koja je nevina bez ikakvog obrazovanja, ili djevojke koja je visoko obrazovana, i nije nevina koji bi izabrao?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests