za prvi dio:MunDzi wrote: 22 Jun 2020, 22:24Zasto ti nije normalno?Venera wrote: 22 Jun 2020, 20:47 pokusavam reci,, ako se desi, neka se desi spontano, ali traziti godinama zenu djevicu za brak nije bas normalno , budimo relani![]()
U slucaju uvodnog clanka (o kojem znamo samo ono sto je napisano) covjek djevac je htio djevicu.
Ti ne znas njegove razloge.
Niti treba da znas.
Cinjenice su:
Ona je lagala,
on nije lagao.
On je usao u brak iskreno, ona nije.
To su cinjenice.
Sve ostalo su nagadjanja i navodjenje vode na svoj mlin.
Ne mozes covjeku suditi sta mu treba biti nebitno u zivotu na osnovu onaga sta je i tebi nebitno.
Pa s tim se pomiri.Venera wrote: 22 Jun 2020, 20:47 meni se ne odpada tretiranje zena sa iskustvom , i tretiranje msukaraca sa iskstuvom, jer su zene automatski predsavljene kao kurFice :jokse
Primitivizma je puno.
Kad vidis, sretnes nekog takvog, ili procitas takva skrabetanja, bude ti jasno o kakvoj se vrsti radi.
Napravis sebi mentalnu zabiljesku ko je i sta je i furas svoje ne osvrcuci se na te gluposti.
ne osudjujem ga, oboje su bili 20 godina tokom stupanja u brak, h, o kakvoj ozbiljnosti njene i njegov o dluke se ziasta moze raspravljati
osobe ulaze u brakove sa znatno ozbiljnijim tajanama , a iz clanka n znamo razlog njenog sakrivanja proslosti, jer mozda postoji opravdano obrazlozenje
za drugi dio, ma znam, hvala , ali me iritira