Moje (vase) vijesti...
Moderator: Krokodil Behko
Re: Moje (vase) vijesti...
Mozda nije imo zenu, ga ga stuca i odgajazvrk wrote: 21 Jun 2020, 11:22 Sretoh jednog jarana neki dan, nismo se tri godine vidjeli, 15kg soli smo zajedno pojeli, kroz iglene usi se provlacili... i na jednoj "raskrsnici" se razidjemo, i sretnemo se neki dan, kahva, ovo ono... kad on gangster ko iz onih filmova, cuga, kocka, droga, kurci se vamo tamo,
rekoh mu odnese tebe blato, a toliko smo se zajedno kupali u cistoj vodi, eto te sav smrdis na kanalizaciju...
nije ba svijet mali... nikad ni bio, ko god u njemu upadne u smece, nije nigdje ni milimetar mrdnuo
- zvrk
- Poneki mu pročitamo

- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Macor mi je veceras u prolazu mjauknuo i u mrnjoknuo da, ako sutra ne dodje na kahvu, da mu ostavim smotanu cigaru da je pogleda kad naidje ispod prozora, mrnjokno sam i ja njemu i nestao je negdje u mraku... 
zvrk wrote: 21 Jun 2020, 23:10 Macor mi je veceras u prolazu mjauknuo i u mrnjoknuo da, ako sutra ne dodje na kahvu, da mu ostavim smotanu cigaru da je pogleda kad naidje ispod prozora, mrnjokno sam i ja njemu i nestao je negdje u mraku...![]()
Kako ces znat jel je pogledo?
- zvrk
- Poneki mu pročitamo

Javljeno mi je da je jutros naisao macor i pogledao u motu...
Nesto je okolo mrnjao ali ovi ne znaju sta je mrnjao, nema veze, ionako ce mi sve veceras izmrnjakat kad u neka doba naidje pod prozor...
Nesto je okolo mrnjao ali ovi ne znaju sta je mrnjao, nema veze, ionako ce mi sve veceras izmrnjakat kad u neka doba naidje pod prozor...
Mogo bi se on uvrijediti i prestati dolazit i prolazit ako mu samo budes ostavljo nesto da pogleda a ne i da nesto pojede 
Da javim da ssm na odmoru od danas. Ne pamtim kad sam ponedeljkom osvanila kod kuce. Mislim pamtim, al davno je to bilo.
Mislila sam samo biti kuci, mislila sam da muz radi, treba zeni nekad da se odmori i od svog cojeka... Ali jaoj, on je mislio drukcije. I sutra cemo ne put, ako Bog da. Sami.
Ako se ne vratim, gurnio me znaci s neke litice
Mislila sam samo biti kuci, mislila sam da muz radi, treba zeni nekad da se odmori i od svog cojeka... Ali jaoj, on je mislio drukcije. I sutra cemo ne put, ako Bog da. Sami.
Ako se ne vratim, gurnio me znaci s neke litice
- zvrk
- Poneki mu pročitamo

Haj ti fino se provedi, mozes i sama pasti... selfi, ovo ono, ne guraju muskarci s'litica, zene same padaju, odmah gurnut ce je
- zvrk
- Poneki mu pročitamo

moj macaor se sam hrani, a ja mu trebam samo da motam cigarenavika wrote: 22 Jun 2020, 13:17 Mogo bi se on uvrijediti i prestati dolazit i prolazit ako mu samo budes ostavljo nesto da pogleda a ne i da nesto pojede![]()
- zvrk
- Poneki mu pročitamo

... javljeno mi je da je jutros naisao, i da je bacio duzi pogled na motu 
Dobro, ali druze moj ti zakidas... Do sad si otvaro prozor i kahveniso, sad sam mota.
Ja sam uvijek na strani macki
Last edited by navika on 23 Jun 2020, 14:26, edited 1 time in total.
- zvrk
- Poneki mu pročitamo

navika wrote: 23 Jun 2020, 14:16 Dobro, ali druze moj ti zakidas... Do sad si otvaro prozor i kahveniso, sad sam mota.
Ja sam uvijek na strani macki![]()
Ne moze mota bez otvorenog prozora i kahve... a ni tog nema bez papirica, znaci kad je mota sve ima
- zvrk
- Poneki mu pročitamo

E fino, prozor je otvoren, kahva je tu, macor je tu, mota se mota, pogled je tu...
pa lagahno na posao aaaaaaaaaaaaaaaaaa uff
pa lagahno na posao aaaaaaaaaaaaaaaaaa uff