Znam zašto, ali sve sebi govorim možda se varam. Mada mi se čini da se ne varam.
Kako prepoznati nevine djevojke?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3047 times
- Been thanked: 5377 times
- Status: Online
Re: Kako prepoznati nevine djevojke?
A što misliš da se karakteristike izmedju dvije žene od kojih jedna ima a jedna nema himen toliko razlikuju da od himena doslovno praviš barijeru: ove hoću, ove neću.almir90 wrote: 23 Jun 2020, 12:27Pa sve su to povezane stavke koje čine jednu osobu kompletnom.Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2020, 12:24
Pa ne želimo ih tako predstavit, tako jeste.
Ne da kažem da su sve takve, nego da takvih ima tovar, i sad, čega je himen garancija?
Valjda trebaš osobu gledat u globalu, kao osobu brt, a ne jednu njenu karakteristiku i po toj karakteriszici pravit elminiaciju.
Sa koliko nevinih i nenevinih žena si bio u vezi pa da znaš razlike u ponašanju prema životu i partneru između te dvije skupine.
Sa koliko žena si se zadesio negdje a imate 3 marke u džepu skupa, sa koliko žena si jeo iz istog tanjira, bio u vezi dok si gubio člana porodice pa se podrška u tim vremenima znatno razlikuje u ovisnosti jesi li sa nevinom ili polovnjačom.
Koliko nevinih i polovnih žena te je voljelo pa znaš li čija je ljubav ljepša, ko je bolje pokazuje i pruža?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23685 times
- Been thanked: 21661 times
- Status: Offline
Ne mora niko ovdje pisati. Nisam jednom čuo takve priče iz muških usta za neke za koje se zna da su djevice. Te jebala se sa ovim i onim a tebi glumi nevinost, bila sa onim tamo ovamo, pušila i drkala onome blabla... da ne idem dalje. Čuje se i iz ženskih ali rjeđe (obično iz neke ljubomore).
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2996 times
- Been thanked: 24817 times
Buraz, jesi ti nevin?almir90 wrote: 23 Jun 2020, 12:27Pa sve su to povezane stavke koje čine jednu osobu kompletnom.Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2020, 12:24
Pa ne želimo ih tako predstavit, tako jeste.
Ne da kažem da su sve takve, nego da takvih ima tovar, i sad, čega je himen garancija?
Valjda trebaš osobu gledat u globalu, kao osobu brt, a ne jednu njenu karakteristiku i po toj karakteriszici pravit elminiaciju.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
sad trebamo da se upitamo, sto muskraci zele:
djevice bez seksulanog iskustva
djevice sa seksulanim isksutvom

djevice bez seksulanog iskustva
djevice sa seksulanim isksutvom
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Vjerujem ja tebi, čuo sam i tih priča. Ali sada se sve odnosi na šta je između nas ovdje.MarlboroGold wrote: 23 Jun 2020, 12:34Ne mora niko ovdje pisati. Nisam jednom čuo takve priče iz muških usta za neke za koje se zna da su djevice. Te jebala se sa ovim i onim a tebi glumi nevinost, bila sa onim tamo ovamo, pušila i drkala onome blabla... da ne idem dalje. Čuje se i iz ženskih ali rjeđe (obično iz neke ljubomore).
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1754 times
- Been thanked: 3337 times
Nisam ljubomoran na muskarceVenera wrote: 23 Jun 2020, 10:31ti si ljubomoran i na iskusne muskrace , frajere, harambase, ali svoje frustracije istresas na forumu na zeneMutevelija wrote: 22 Jun 2020, 23:29 Meni je najdraze sto zene koje se frajerisu I tako to pretezno dobiju sinove pa.snahe.
Hos bit harambasa jel, namah ti Bog podari sina da dovede zenu ko.tebe.
Nema gore kletve nego dobila sina, I dabogda dobila snahu![]()
![]()
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Ti si već dovoljno iznijela, nema potrebe za šupljom pričom više.Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2020, 12:34A što misliš da se karakteristike izmedju dvije žene od kojih jedna ima a jedna nema himen toliko razlikuju da od himena doslovno praviš barijeru: ove hoću, ove neću.
Sa koliko nevinih i nenevinih žena si bio u vezi pa da znaš razlike u ponašanju prema životu i partneru između te dvije skupine.
Sa koliko žena si se zadesio negdje a imate 3 marke u džepu skupa, sa koliko žena si jeo iz istog tanjira, bio u vezi dok si gubio člana porodice pa se podrška u tim vremenima znatno razlikuje u ovisnosti jesi li sa nevinom ili polovnjačom.
Koliko nevinih i polovnih žena te je voljelo pa znaš li čija je ljubav ljepša, ko je bolje pokazuje i pruža?
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1144 times
- arzuhal
- Forum [Bot]
Ništa ne brini, sve će biti tamam!

Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Editovano. Šuplja priča 
Last edited by Nora Ibsenova on 23 Jun 2020, 12:52, edited 1 time in total.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- arzuhal
- Forum [Bot]
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

almir90 wrote: 23 Jun 2020, 12:44Ti si već dovoljno iznijela, nema potrebe za šupljom pričom više.Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2020, 12:34
A što misliš da se karakteristike izmedju dvije žene od kojih jedna ima a jedna nema himen toliko razlikuju da od himena doslovno praviš barijeru: ove hoću, ove neću.
-
Venera
- Seksologinja

na iskusne muskrace, jesi ljubomoranMutevelija wrote: 23 Jun 2020, 12:40Nisam ljubomoran na muskarceVenera wrote: 23 Jun 2020, 10:31
ti si ljubomoran i na iskusne muskrace , frajere, harambase, ali svoje frustracije istresas na forumu na zene![]()
![]()
-
Venera
- Seksologinja

Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2020, 12:48 I Almire, da ne dođe do zabune, ja u potpunosti podržavam da imaš takav kriterij. Tvoja budućnost, tvoje pravo.
Nevinih žena, ali stvarno nevinih ima, samo što ne nosaju transparent na kojem piše NEVINA SAM pa da ti tako možeš znati.
Stvar je u tome što imam dojam da misliš ako nađeš nevinu, našao si savršenu.
Moja radna kolegica je nevina, stvarno nevina cura, ne interesuju je nikakva eksperimentiranja, lijepa je ko slika, a zgodna je boli glava.
Ali u isto vrijeme ima i nekih ružnih karakteristika pri sebi. Kao što svaki čovjek ima i dobrih i loših strana.
Ako upoznaš djevojku koja ti u potpunosti odgovara svojom prirodom, ophođenjem prema tebi, ljudima oko sebe, životu generalno, hoćeš li je odbit jer nije nevina.
Ja sam pisala mislim i ranije, ne znam možda ne na ovom forumu, ja sam svoju nevinost izgubila silovanjem, da li je taj, silom uzeti himen od mene, uzeo i moje kvalitete, dobre strane, je li umanjio ono što mogu pružiti partneru? Nije.
Isto tako one žene koje su svojom voljom izgubile nevinost nisu izgubile sve ono što bi ih činilo dobrom djevojkom, suprugom, majkom, tetkom, bakom, itd.
Žališ se što žene hoće predstavit djevice kao one koje svašta rade Al nemaju sex (što je realnost, takvih ima mnogo) a kako ti predstavljaš sve one žene koje su izgubile nevinost? Takvim da nisu dostojne veze s tobom?
Bojim se, da te sa takvim razmišljanjem i nevine ne počnu izbjegavat.
-
Venera
- Seksologinja

pisao je o iskustvu, znaci, nije djevac
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Zar ti nisi pisala na Klixu da imaš dva profila, Boemica i Nastasia nešto, a na onom Nastasia profilu je pisano da je nevinost bila kada je nekog stranca upoznala i spavala sa njim istu noć, dobrovoljno?Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2020, 12:48 I Almire, da ne dođe do zabune, ja u potpunosti podržavam da imaš takav kriterij. Tvoja budućnost, tvoje pravo.
Nevinih žena, ali stvarno nevinih ima, samo što ne nosaju transparent na kojem piše NEVINA SAM pa da ti tako možeš znati.
Stvar je u tome što imam dojam da misliš ako nađeš nevinu, našao si savršenu.
Moja radna kolegica je nevina, stvarno nevina cura, ne interesuju je nikakva eksperimentiranja, lijepa je ko slika, a zgodna je boli glava.
Ali u isto vrijeme ima i nekih ružnih karakteristika pri sebi. Kao što svaki čovjek ima i dobrih i loših strana.
Ako upoznaš djevojku koja ti u potpunosti odgovara svojom prirodom, ophođenjem prema tebi, ljudima oko sebe, životu generalno, hoćeš li je odbit jer nije nevina.
Ja sam pisala mislim i ranije, ne znam možda ne na ovom forumu, ja sam svoju nevinost izgubila silovanjem, da li je taj, silom uzeti himen od mene, uzeo i moje kvalitete, dobre strane, je li umanjio ono što mogu pružiti partneru? Nije.
Isto tako one žene koje su svojom voljom izgubile nevinost nisu izgubile sve ono što bi ih činilo dobrom djevojkom, suprugom, majkom, tetkom, bakom, itd.
Žališ se što žene hoće predstavit djevice kao one koje svašta rade Al nemaju sex (što je realnost, takvih ima mnogo) a kako ti predstavljaš sve one žene koje su izgubile nevinost? Takvim da nisu dostojne veze s tobom?
Bojim se, da te sa takvim razmišljanjem i nevine ne počnu izbjegavat.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
treba tebe neko vako češće upalit da pišeš ove "ponjave"
"ignorance is bliss"
ne znam uopste zasto je bitno biti prvi a ovamo uzima auto 5i vlasnik
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
-
Venera
- Seksologinja

pa jeste vam blesava logikaMarlboroGold wrote: 23 Jun 2020, 12:34Ne mora niko ovdje pisati. Nisam jednom čuo takve priče iz muških usta za neke za koje se zna da su djevice. Te jebala se sa ovim i onim a tebi glumi nevinost, bila sa onim tamo ovamo, pušila i drkala onome blabla... da ne idem dalje. Čuje se i iz ženskih ali rjeđe (obično iz neke ljubomore).
hocete djevicu bez seskulanog iskustva
a mnoge zene su upravo djevice sa seskulanim iskustivma
zaista mi nije jasno, to musko reznovoanje djevicanstva