Ne mogu imat dva profila.almir90 wrote: 23 Jun 2020, 12:53Zar ti nisi pisala na Klixu da imaš dva profila, Boemica i Nastasia nešto, a na onom Nastasia profilu je pisano da je nevinost bila kada je nekog stranca upoznala i spavala sa njim istu noć, dobrovoljno?Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2020, 12:48 I Almire, da ne dođe do zabune, ja u potpunosti podržavam da imaš takav kriterij. Tvoja budućnost, tvoje pravo.
Nevinih žena, ali stvarno nevinih ima, samo što ne nosaju transparent na kojem piše NEVINA SAM pa da ti tako možeš znati.
Stvar je u tome što imam dojam da misliš ako nađeš nevinu, našao si savršenu.
Moja radna kolegica je nevina, stvarno nevina cura, ne interesuju je nikakva eksperimentiranja, lijepa je ko slika, a zgodna je boli glava.
Ali u isto vrijeme ima i nekih ružnih karakteristika pri sebi. Kao što svaki čovjek ima i dobrih i loših strana.
Ako upoznaš djevojku koja ti u potpunosti odgovara svojom prirodom, ophođenjem prema tebi, ljudima oko sebe, životu generalno, hoćeš li je odbit jer nije nevina.
Ja sam pisala mislim i ranije, ne znam možda ne na ovom forumu, ja sam svoju nevinost izgubila silovanjem, da li je taj, silom uzeti himen od mene, uzeo i moje kvalitete, dobre strane, je li umanjio ono što mogu pružiti partneru? Nije.
Isto tako one žene koje su svojom voljom izgubile nevinost nisu izgubile sve ono što bi ih činilo dobrom djevojkom, suprugom, majkom, tetkom, bakom, itd.
Žališ se što žene hoće predstavit djevice kao one koje svašta rade Al nemaju sex (što je realnost, takvih ima mnogo) a kako ti predstavljaš sve one žene koje su izgubile nevinost? Takvim da nisu dostojne veze s tobom?
Bojim se, da te sa takvim razmišljanjem i nevine ne počnu izbjegavat.
Ja svoju nevinost smatram da sam izgubila onda kad sam dobrovoljno spavala sa nekim, a ne pod prisilom (jer to nije moj izbor)
Ali gledano čisto tehnički i logički (bez mojih emocija) onda je silovanje prvo.
Samo što ja ne želim tako gledat na svoj život.