Kako prepoznati nevine djevojke?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2414 times
- Been thanked: 6112 times
- Status: Offline
Re: Kako prepoznati nevine djevojke?
Samo nek je u pakas nevinaOdraz wrote: 23 Jun 2020, 14:42 Po mojim iskustvima bit cu zadovoljan ako nije prekucala dvocifren broj.![]()
Fuck you a friendly note to start the day
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Kakve veze ima? Ne volim kada mi neko baca prašinu u oči.dadojović wrote: 23 Jun 2020, 14:40 Almire, a i ostali, ne prenosite postove s Klixa na ovaj forum.
I završite s raspravom.
Šta čovjek ne zna, to ga i ne boli.Beni_dvosekundas wrote: 23 Jun 2020, 14:43Samo nek je u pakas nevinaOdraz wrote: 23 Jun 2020, 14:42 Po mojim iskustvima bit cu zadovoljan ako nije prekucala dvocifren broj.![]()
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Kako to provjeriti ?Beni_dvosekundas wrote: 23 Jun 2020, 14:43Samo nek je u pakas nevinaOdraz wrote: 23 Jun 2020, 14:42 Po mojim iskustvima bit cu zadovoljan ako nije prekucala dvocifren broj.![]()
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Naravno da se neću lažovima izvinjavati.arzuhal wrote: 23 Jun 2020, 14:37Rekla je da prvi put imala seks protiv svoje volje, da je silovana.
U postu kojeg si naveo kao tobožnji dokaz, prvi seks kojeg je imala dobrovoljno stavila je čak pod navodnike, čime aludira da hronološki nije prvi, ali jeste kojeg je željela.
Ako se pokaže da nije lagala ništa, hoćeš li joj se makar izviniti zbog kopanja i seciranja?
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23666 times
- Been thanked: 21639 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3490 times
Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2020, 14:42Chloe wrote: 23 Jun 2020, 14:40
Nora, hajd' me poslušaj molim te.![]()
Furaj svoje, pusti Almira ili bilo koga druga ( pa bila to i ja ) neka misle šta hoće.
Ljudi vjeruju u ono što žele.Sve pođem da ti stavim
pa me nešto drugo sačeka.
Haj vako ću![]()
![]()
![]()
Ne pikam to
po tvom oruzenju bit ces zadovoljan da nema kitu vecu od tvogOdraz wrote: 23 Jun 2020, 14:42 Po mojim iskustvima bit cu zadovoljan ako nije prekucala dvocifren broj.![]()
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
OK, pravednik, dosta te. Ne trebaš nam ti dokazivati ništa a naročito ne izmošenjem intime druge osobe. Zaključi šta hoćeš i zadrži to za sebe.
Prekini.
Nesto s tobom nije uredu.almir90 wrote: 23 Jun 2020, 14:45Naravno da se neću lažovima izvinjavati.arzuhal wrote: 23 Jun 2020, 14:37
Rekla je da prvi put imala seks protiv svoje volje, da je silovana.
U postu kojeg si naveo kao tobožnji dokaz, prvi seks kojeg je imala dobrovoljno stavila je čak pod navodnike, čime aludira da hronološki nije prvi, ali jeste kojeg je željela.
Ako se pokaže da nije lagala ništa, hoćeš li joj se makar izviniti zbog kopanja i seciranja?
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2414 times
- Been thanked: 6112 times
gurni 3 prsta
Fuck you a friendly note to start the day
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
zasto bi nevinost zene danas bila vaznaDorian wrote: 23 Jun 2020, 14:41I koji je onda zaključak? Da važnost nevinosti nije kultuorloško pitanje nego biološko?Venera wrote: 23 Jun 2020, 14:37
da, ali tad je povijesno , u njihovo vrijeme seksulanost drugacije tretirana i shavcena od danasnje, u kojoj zivis
kod njih su se seksali po socijalnom rangu, odnso sluge i vlasnika ili vladara
Grci su se castili u hooseksulanom seksu , kao primjer cascenja mladog muskog tijela
gdje je bilo primjera u kojem je jos muskracevo tijelo poklonjeno ( osim u dugom period robovlasnistva)
nema, jednsotvno nema![]()
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Naravno da nisam, kad sam je optužio da je pisala na Klixu sa dva profila tvrdila je da nije istina, eto vrati se nazad ako nije editovala. I evo dokaza da jeste sa dva profila pisala.
Napisala je da joj je taj prvi banovanalmir90 wrote: 23 Jun 2020, 14:48Naravno da nisam, kad sam je optužio da je pisala na Klixu sa dva profila tvrdila je da nije istina, eto vrati se nazad ako nije editovala. I evo dokaza da jeste sa dva profila pisala.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3026 times
- Been thanked: 5354 times
Ja fkt ne znam koji je tvoj problem.almir90 wrote: 23 Jun 2020, 14:48Naravno da nisam, kad sam je optužio da je pisala na Klixu sa dva profila tvrdila je da nije istina, eto vrati se nazad ako nije editovala. I evo dokaza da jeste sa dva profila pisala.
Jesi rekao imaš dva profila? Jesam ti objasnila da ne mogu imat dva profila, mogu imat jedan banovani i jedan aktivni, što automatski znači da imam samo jedan profil, onaj koji nije banovan.
Ja nikad nisam krila ni od koga ko sam na klixu, i ko sam bila, pričaš o tome kao da je neka novost, evo svi ovdje znaju koji mi je nick na klixu, a koji je bio prije nego što su ga banovali
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ma dobro, ti si u specificnoj srediniOdraz wrote: 23 Jun 2020, 14:42 Po mojim iskustvima bit cu zadovoljan ako nije prekucala dvocifren broj.![]()
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Rekao sam da završite s raspravom.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
necu braniti almira ali ako je istina ovo sto pise sasvim je upravu
necu braniti ni noru boli me briga kako je izgubila nevinost i zasto je lagala o svemu ako je lagala
nisam pratio noru tamo pa ne znam da li je to pisala kao sto almir tvrdi al ako jeste onda almir ima potpuno pravo da iznosi svoje stavove o lazima koje ona pise (naravno po da uslovom da je istinito)
ovo i jeste problem ne samo na ovom forumu
ako neko ima drugo misljenje a ne moze se dokazati da je da kazem glupo bez argumenata i sl onda se vecina okomi na njega
sta cemo ako je almir u pravu u vezi nore?
to je sasvim legitimno da iznosi svoje misljenje o tome a to da li ce ona biti nevina ili ne kako ce izgubiti nevinost i ostalo je sasvim nebitno za njega
necu braniti ni noru boli me briga kako je izgubila nevinost i zasto je lagala o svemu ako je lagala
nisam pratio noru tamo pa ne znam da li je to pisala kao sto almir tvrdi al ako jeste onda almir ima potpuno pravo da iznosi svoje stavove o lazima koje ona pise (naravno po da uslovom da je istinito)
ovo i jeste problem ne samo na ovom forumu
ako neko ima drugo misljenje a ne moze se dokazati da je da kazem glupo bez argumenata i sl onda se vecina okomi na njega
sta cemo ako je almir u pravu u vezi nore?
to je sasvim legitimno da iznosi svoje misljenje o tome a to da li ce ona biti nevina ili ne kako ce izgubiti nevinost i ostalo je sasvim nebitno za njega
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis