zašto bi se uopšte trebalo "sve" podijeliti?
postavila sam i puitanje kada je almir izjavio da polaže pravo na nečiju prošlost....al' mi ne odgovori....

Moderator: spacebound
Kljucne rijeci - nikako ne moze uticati na drugu osobu.lejlamo wrote: 23 Jun 2020, 17:35 zašto je pogrešno i smatra se izdajom druge osobe ako ne želiš podijeliti nešto što se tiče isključivo tebe, tvog tijela i nikako ne može uticati na drugu osobu.....
postavila sam i puitanje kada je almir izjavio da polaže pravo na nečiju prošlost....al' mi ne odgovori....![]()
pa to sam ranije komentarisala: kako himen ( imanje ili nemanje istog) moze utjecati na kvalitet veze ?MunDzi wrote: 23 Jun 2020, 17:51Kljucne rijeci - nikako ne moze uticati na drugu osobu.lejlamo wrote: 23 Jun 2020, 17:35 zašto je pogrešno i smatra se izdajom druge osobe ako ne želiš podijeliti nešto što se tiče isključivo tebe, tvog tijela i nikako ne može uticati na drugu osobu.....
postavila sam i puitanje kada je almir izjavio da polaže pravo na nečiju prošlost....al' mi ne odgovori....![]()
A ako moze i ako je bitno drugoj osobi, onda je to prevara, laz, i sebicnost.
Fuddo wrote: 23 Jun 2020, 18:21 Ovo je mahala level pro X.
Sve cekam kad ce neko nekog mlinom za kafu opalit po glavi.
Pa nista, kazes mu nisam ja za tebe i svak sebi.lejlamo wrote: 23 Jun 2020, 18:21 Kome pripada bilo čije tijelo? Stvarno ne razumijem zašto bilo koja osoba pristane na takve zahtjeve...
Sažeo si suštinu: njegov kompleks i njenu laž.
MunDzi, pretjerujes.
Karikiras.
djevicnasto, himen, nije uopce ozbijna tajna , tako vecina zena rezornira, i zato su mnoge i na Balkanu ulazile u brak kao djeviceMunDzi wrote: 23 Jun 2020, 17:25Naravno da osudjujes i ismijavas.Venera wrote: 23 Jun 2020, 09:33
za prvi dio:
ne osudjujem ga, oboje su bili 20 godina tokom stupanja u brak, h, o kakvoj ozbiljnosti njene i njegov o dluke se ziasta moze raspravljatinjgova odluka je bila bazirana ne nesigurnosti i neznanju, jer on nije zelio zenu djevicu iz drugih razloga
![]()
osobe ulaze u brakove sa znatno ozbiljnijim tajanama , a iz clanka n znamo razlog njenog sakrivanja proslosti, jer mozda postoji opravdano obrazlozenje![]()
za drugi dio, ma znam, hvala , ali me iritira![]()
Ne znas nikakve detalje zasto i kako, a dajes si za pravo da znas sta je neko htio i sta su mu razlozi.
Sta je kome ozbiljna ili neozbiljna tajna ostaje na individui da odluci.
Ko god ulazi u brak sa "ozbiljnom" tajnom je sebicni lazov.
Ni malo lijepa osobina.
Licno, ne cijenim tu osobinu.
Takva sam.
WtfVenera wrote: 23 Jun 2020, 18:26djevicnasto, himen, nije uopce ozbijna tajna , tako vecina zena rezornira, i zato su mnoge i na Balkanu ulazile u brak kao djeviceMunDzi wrote: 23 Jun 2020, 17:25
Naravno da osudjujes i ismijavas.
Ne znas nikakve detalje zasto i kako, a dajes si za pravo da znas sta je neko htio i sta su mu razlozi.
Sta je kome ozbiljna ili neozbiljna tajna ostaje na individui da odluci.
Ko god ulazi u brak sa "ozbiljnom" tajnom je sebicni lazov.
Ni malo lijepa osobina.
Licno, ne cijenim tu osobinu.![]()
vecina zena sazna zasto on zeli da je ona djevica, a vecina njihovih obrazlozenja o doticnoj zelji je jednsoanvo toliko bznacjana , da zenama nije bilo tesko sakriti tako "vaznu " tajnu![]()
Ma treba malo dijaloga, neka, polako..
sad se ide u krajnosti