Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- lejlamo
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8761 times
- Status: Online
Re: Samo da kažem.......
Eh et i ja prvo osovah pa onda razmislih.. Haman da ste u pravu..Vrag wrote: 25 Jun 2020, 01:07Ovakve se povrede od sutanja ne dobijaju, a jos i usred dana na VilsuDuminjo wrote: 25 Jun 2020, 00:53 Posljednjih dana na društvenim mrežama sve je veći broj objava žena iz Sarajeva koje tvrde da su ih napali migranti. Redakciji Oslobođenja obratila se i Iman Fagin, djevojka koju su prije nekoliko dana u općini Novo Sarajevo brutalno pretukla trojica migranata.
Iman je slučaj prijavila policiji. Na urgetnom centru u Općoj bolnici konstatovali su da nema vidljivih znakova povreda
- Razočarana sam u rad policije, u policijskoj su se stanici više bavili nekim nebitnim stvarima nego činjenicama o napadu. U neformalnom razgovoru pitali su me da li bih mogla prepoznati iz koje su zemlje, kao da sam sa njima razgovarala. Takođe su mi rekli da i kada bi ih identifikovala nemaju zakonskog osnova da ih zadrže. Dakle, nakon što me ovako prebiju za 24 sata ih puste da prebiju nekoga drugog.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crn ... ali-567622
Al bitno je sto su hrvati "zatvorili" granicu. To je vijest dana..
Danas se svasta gura na migrante, pa ce se neka budala bezveze na njih iskaliti
Jesu mi ove povrede Bile cudne i na prvu, al Haj reko koji klinac ima od toga što ce svaliti na njih i sve ovo slikat ovako javno ako nije istina
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8761 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Pa tako je s pjesmama, same te ponesu, dignu na sto, ... i sve
, .... sto bi rekli neki
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 831 times
- Been thanked: 1235 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

Vrag wrote: 25 Jun 2020, 01:07Ovakve se povrede od sutanja ne dobijaju, a jos i usred dana na VilsuDuminjo wrote: 25 Jun 2020, 00:53 Posljednjih dana na društvenim mrežama sve je veći broj objava žena iz Sarajeva koje tvrde da su ih napali migranti. Redakciji Oslobođenja obratila se i Iman Fagin, djevojka koju su prije nekoliko dana u općini Novo Sarajevo brutalno pretukla trojica migranata.
Iman je slučaj prijavila policiji. Na urgetnom centru u Općoj bolnici konstatovali su da nema vidljivih znakova povreda
- Razočarana sam u rad policije, u policijskoj su se stanici više bavili nekim nebitnim stvarima nego činjenicama o napadu. U neformalnom razgovoru pitali su me da li bih mogla prepoznati iz koje su zemlje, kao da sam sa njima razgovarala. Takođe su mi rekli da i kada bi ih identifikovala nemaju zakonskog osnova da ih zadrže. Dakle, nakon što me ovako prebiju za 24 sata ih puste da prebiju nekoga drugog.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crn ... ali-567622
Al bitno je sto su hrvati "zatvorili" granicu. To je vijest dana..
Danas se svasta gura na migrante, pa ce se neka budala bezveze na njih iskaliti
Kod nas je skoro mlada žena umrla. Ostalo iza nje 4 djece. Muž nije htio potpisati obdukciju, ali je iskoristio situaciju i napravio aferu oko toga.
Narod je osudio ljekare i hitnu pomoć, vrijeđanja i uvrede frcaju na sve strane na njih a mužu i djeci se pravi kuća, novac pristiže sa svih strana.
A taj isti muž je alkoholičar, odležavao zatvorsku kaznu i nažalost"voljenu" suprugu k'o pseto izbacio pred vratima hitne i otišao. PAr dana prije je vodio na abortus u Bos. Novi i sumnja se da je to izazvalo komplikacije.
Kladuša treba da dobije svog prvog specijalistu urgentne medicine, al' obzirom na ovakve pojave, dok dobije papir njeno ime će se nalaziti na vratima neke njemačke bolnice ...
Mi očito nismo ni svijesni koliko snosimo odgovornosti za stanje u državi.
ma stvarno ne znam u vezi migranata... imao sam priliku biti u blizini kada se između sebe pokoškaju. Također, neki od mojih poznanika su imali problem sa njima tako da vjerujem da napadaju. Da li je to slučaj sa postom gore... stvarno ne znam. Nisam za dizanje hajke i obračuna sa njima, ali definitivno se mora nešto uraditi
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 831 times
- Been thanked: 1235 times
Sto bi nekog migranti tukli ovako, nije opljackana, nije silovana... To nema smisla, jedino ima jos ako ih je izazivala na neki nacin pa joj ovi objasnili
Dobro jutro

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Chloe
- Žena za sva vremena

Sve stoji, ali se tovare i za sve i svašta. Našim lokalnim kriminalčićima je svanulo.scorpio wrote: 25 Jun 2020, 08:36 ma stvarno ne znam u vezi migranata... imao sam priliku biti u blizini kada se između sebe pokoškaju. Također, neki od mojih poznanika su imali problem sa njima tako da vjerujem da napadaju. Da li je to slučaj sa postom gore... stvarno ne znam. Nisam za dizanje hajke i obračuna sa njima, ali definitivno se mora nešto uraditi
Migranti kradu televizije i ostale el. aparate ...
Svi migranti dorgeraši i mafijaši. Koliko puta je do sad MUP napravio pretres i racije, nađu noževe i čakije, kod zadnejg pretresa našli trave kod jednog ... i to je sve.
U RS migranti "naoružani vatrenim oružjem" s kojim napadaju policiju.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Konflikata među građanima ima uvjek i bez imigranata.. svakodnevno.. samo u ove povrede ne vjerujem da su došle kako dotična opisuje...
Neko ko je premlaćeni, ne izgleda ovako..
Ali eto..
Neko ko je premlaćeni, ne izgleda ovako..
Ali eto..
.
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
u nalazu bi pisalo da je po tijelu bilo vidljivih tragova, a ovi pečati kao alergijska reakcija na neto
stomak je 
slažem se da je jednom dijelu populacije svanulo i da za svašta nešta su odgovorni. ali ako ništa, stvarno ih je puno na ulici i zaista stvarno mislim da nije jednostavno mladoj ženi proći manje prometnom ulicom kada se u njoj nalazi dvije tri skupine koji nude maramice. ne moraju napadati, samo je dovoljno da ti tako priđuChloe wrote: 25 Jun 2020, 08:41Sve stoji, ali se tovare i za sve i svašta. Našim lokalnim kriminalčićima je svanulo.scorpio wrote: 25 Jun 2020, 08:36 ma stvarno ne znam u vezi migranata... imao sam priliku biti u blizini kada se između sebe pokoškaju. Također, neki od mojih poznanika su imali problem sa njima tako da vjerujem da napadaju. Da li je to slučaj sa postom gore... stvarno ne znam. Nisam za dizanje hajke i obračuna sa njima, ali definitivno se mora nešto uraditi
Migranti kradu televizije i ostale el. aparate ...![]()
Svi migranti dorgeraši i mafijaši. Koliko puta je do sad MUP napravio pretres i racije, nađu noževe i čakije, kod zadnejg pretresa našli trave kod jednog ... i to je sve.
slažem se da je jednom dijelu populacije svanulo i da za svašta nešta su odgovorni. ali ako ništa, stvarno ih je puno na ulici i zaista stvarno mislim da nije jednostavno mladoj ženi proći manje prometnom ulicom kada se u njoj nalazi dvije tri skupine koji nude maramice. ne moraju napadati, samo je dovoljno da ti tako priđuChloe wrote: 25 Jun 2020, 08:41Sve stoji, ali se tovare i za sve i svašta. Našim lokalnim kriminalčićima je svanulo.scorpio wrote: 25 Jun 2020, 08:36 ma stvarno ne znam u vezi migranata... imao sam priliku biti u blizini kada se između sebe pokoškaju. Također, neki od mojih poznanika su imali problem sa njima tako da vjerujem da napadaju. Da li je to slučaj sa postom gore... stvarno ne znam. Nisam za dizanje hajke i obračuna sa njima, ali definitivno se mora nešto uraditi