a nemaju ni ovi sto su preboljeli Coronu
jutros na vijestima, prica o stigmatiziaciji osoba koje su ozdravile , dolsovno me podsjetila na stigmatizaciju zena: nevine , raspustenice i polovnjace

Moderators: spacebound, Duminjo
Cek malo... zasto se nevina djevojka stavlja u isti kontekst kao raspustenica i polovnjaca? Biti nevin ili nevina nije uvreda... barem za mene.Venera wrote: 25 Jun 2020, 08:42a nemaju ni ovi sto su preboljeli Coronu
jutros na vijestima, prica o stigmatiziaciji osoba koje su ozdravile , dolsovno me podsjetila na stigmatizaciju zena: nevine , raspustenice i polovnjace![]()
jer se zena posmatra kao ovjekat, da li ima himen, da li je razvedena, da li je imala visok broj patneraMarlboroGold wrote: 25 Jun 2020, 09:03Cek malo... zasto se nevina djevojka stavlja u isti kontekst kao raspustenica i polovnjaca? Biti nevin ili nevina nije uvreda... barem za mene.Venera wrote: 25 Jun 2020, 08:42
jutros na vijestima, prica o stigmatiziaciji osoba koje su ozdravile , dolsovno me podsjetila na stigmatizaciju zena: nevine , raspustenice i polovnjace![]()
daj primejerealmir90 wrote: 25 Jun 2020, 09:16 Pa i žene kategoriziraju muškarce, ne vidim razloga nijednog zašto mi ne možemo isto raditi.
Mozda je tebi beznacajno. Pa samo na ovoj temi vise zene oprase nevine zene.Venera wrote: 25 Jun 2020, 09:07jer se zena posmatra kao ovjekat, da li ima himen, da li je razvedena, da li je imala visok broj patneraMarlboroGold wrote: 25 Jun 2020, 09:03
Cek malo... zasto se nevina djevojka stavlja u isti kontekst kao raspustenica i polovnjaca? Biti nevin ili nevina nije uvreda... barem za mene.![]()
uvreda je tako kategorizirati zene, zato je zenama himen beznacajan, osim ako im nij eutuvljeno u glavu da se moraju cuvati, i da je to dar za specijalnog![]()
pa potrefilo se tako, zenama je od malena otrvoan mozak o tom himenuVrag wrote: 25 Jun 2020, 09:27Mozda je tebi beznacajno. Pa samo na ovoj temi vise zene oprase nevine zene.Venera wrote: 25 Jun 2020, 09:07
jer se zena posmatra kao ovjekat, da li ima himen, da li je razvedena, da li je imala visok broj patnera![]()
uvreda je tako kategorizirati zene, zato je zenama himen beznacajan, osim ako im nij eutuvljeno u glavu da se moraju cuvati, i da je to dar za specijalnog![]()
![]()
Rabljeno vozilo kada kupujes, gledas sto manju kilometrazu.Venera wrote: 25 Jun 2020, 09:30pa potrefilo se tako, zenama je od malena otrvoan mozak o tom himenuVrag wrote: 25 Jun 2020, 09:27
Mozda je tebi beznacajno. Pa samo na ovoj temi vise zene oprase nevine zene.![]()
a vam jos vise , jer vi o zenama jadno razmisljate , himn, penisi u njenoj vagini, prvi , ili drugi, koja joj je kilomentraza![]()
pa znam, mi smo vama roba, stoka obicnaHeisenberg wrote: 25 Jun 2020, 09:34Rabljeno vozilo kada kupujes, gledas sto manju kilometrazu.Venera wrote: 25 Jun 2020, 09:30
pa potrefilo se tako, zenama je od malena otrvoan mozak o tom himenu
a vam jos vise , jer vi o zenama jadno razmisljate , himn, penisi u njenoj vagini, prvi , ili drugi, koja joj je kilomentraza![]()
Tako isto sa zenama.
To je tvoje misljenje.Venera wrote: 25 Jun 2020, 09:35pa znam, mi smo vama roba, stoka obicnaHeisenberg wrote: 25 Jun 2020, 09:34
Rabljeno vozilo kada kupujes, gledas sto manju kilometrazu.
Tako isto sa zenama.![]()
Nije se potrefilo nego si ti raspustena, a zivot ti je forum i drugarica. Stav drugarice i forumasa su ti sve, ponekad bacis oko na neki retardirani tekst iz zute stampe i to je to. Tvoja vodiljaVenera wrote: 25 Jun 2020, 09:30pa potrefilo se tako, zenama je od malena otrvoan mozak o tom himenuVrag wrote: 25 Jun 2020, 09:27
Mozda je tebi beznacajno. Pa samo na ovoj temi vise zene oprase nevine zene.![]()
Pa je li stvarno očekuješ da većina muškaraca isto percipira žene koje su npr. spavale sa 30 različitih muškaraca u periodu od recimo 5 godina i one koje su spavale sa 5 i manje u tom istom periodu - u smislu ove priče? Budi ba realna i mani se tih ultrafeminističkih floskula... isto će i većina žena kategorizirati i dobro razmisliti da li da budu sa likom koji je spavao sa toliko žena u tom periodu. To je NORMALNO.Venera wrote: 25 Jun 2020, 09:07jer se zena posmatra kao ovjekat, da li ima himen, da li je razvedena, da li je imala visok broj patneraMarlboroGold wrote: 25 Jun 2020, 09:03
Cek malo... zasto se nevina djevojka stavlja u isti kontekst kao raspustenica i polovnjaca? Biti nevin ili nevina nije uvreda... barem za mene.![]()
a ti ziasta ockeujes da svaka druga zena , a bom i muskraca ima toliko skeuslanih partnera u zivotu , halo, 30MarlboroGold wrote: 25 Jun 2020, 10:06Pa je li stvarno očekuješ da većina muškaraca isto percipira žene koje su npr. spavale sa 30 različitih muškaraca u periodu od recimo 5 godina i one koje su spavale sa 5 i manje u tom istom periodu - u smislu ove priče? Budi ba realna i mani se tih ultrafeminističkih floskula... isto će i većina žena kategorizirati i dobro razmisliti da li da budu sa likom koji je spavao sa toliko žena u tom periodu. To je NORMALNO.Venera wrote: 25 Jun 2020, 09:07
jer se zena posmatra kao ovjekat, da li ima himen, da li je razvedena, da li je imala visok broj patnera![]()
To nije uvreda, već preferencija i izbor. Uvreda je ako jedni drugima nabijaju na nos njihove stilove života, kao i njihovu seksualnost i ispoljavanje iste.
Halo, momak, ti si ovdje novi pa ne znaš: ne misliš ti šta misliš nego šta ti Venera kaže da misliš. A ako to ne kontaš onda nemaš pojma i glup siHeisenberg wrote: 25 Jun 2020, 09:38To je tvoje misljenje.
Ja zesnko bice ne gledam kao stoku ili robu, ako se ti time smatras to nije dobro.
jadnici, jah napadnutialmir90 wrote: 25 Jun 2020, 09:55 Ali je stvarno bezveze nas napadati i pokušavati nas natjerati da se stidimo što nam je bitno s kime i sa koliko je bila prije nas. Nećemo se mi ba stiditi što gledamo na ovakve stvari. Imaš muškaraca kojima nije bitno, što znači da žene kojima nije bitno su kompatibilne sa tim muškarcima. Žene kojima je bitno i vodile su računa o tome su kompatibilne sa nama kojima je bitno to.
Ja se prvi neću stiditi svog razmišljanja koliko god me neko napadao.
Venera wrote: 25 Jun 2020, 10:15a ti ziasta ockeujes da svaka druga zena , a bom i muskraca ima toliko skeuslanih partnera u zivotu , halo, 30MarlboroGold wrote: 25 Jun 2020, 10:06
Pa je li stvarno očekuješ da većina muškaraca isto percipira žene koje su npr. spavale sa 30 različitih muškaraca u periodu od recimo 5 godina i one koje su spavale sa 5 i manje u tom istom periodu - u smislu ove priče? Budi ba realna i mani se tih ultrafeminističkih floskula... isto će i većina žena kategorizirati i dobro razmisliti da li da budu sa likom koji je spavao sa toliko žena u tom periodu. To je NORMALNO.
To nije uvreda, već preferencija i izbor. Uvreda je ako jedni drugima nabijaju na nos njihove stilove života, kao i njihovu seksualnost i ispoljavanje iste.![]()
pa upravo vi kritikuej stil zivota zena![]()
jeste uvreda od vase strane, a istovremeno, je dokaz da ste ogranicenih razmisljanja![]()
da, tretirate zene kao stoku![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests