Pa zar ih nisi dosad uvidjela
Inace, doobro juutroo
Moderator: VIP

Pa zar ih nisi dosad uvidjela

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Neki custJulia-Klara wrote: 27 Jun 2020, 08:58 nasla sam folder sa svojim starim avatarima
sad ne znam koji da uturim![]()
![]()
Kontra, je li bolje koljeno?uvijek_kontra wrote: 27 Jun 2020, 08:00 Jos mjesec dana i odo i ja na posO.
Nek ti bude ugodna radna subota.![]()

lejlamo wrote: 27 Jun 2020, 09:02 kad kaže.. kap duše i kljun... sve mi se nešto zgurdumi...
jutro i sve..
eto cust jeElTriconi wrote: 27 Jun 2020, 08:59Neki custJulia-Klara wrote: 27 Jun 2020, 08:58 nasla sam folder sa svojim starim avatarima
sad ne znam koji da uturim![]()
![]()
![]()

poslije treće duple votke kaže nema više, e taj osjećaj

Evo upravo setam malo s Ajom. Malo me manje boli al su problem stepenice, da udjem u auto. Moram rukom desnu nogu da dignem.. malo me brine jer nit ga mogu skroz izpruzit, ni savit. Borim se ja s ovim od malena al ne pamtim ovako, da se probudim i ne mog stat na noge. Bice bolje valjda. Zvala sam svoju dr., kaze da sacekamo jos koji dan (jer je vrijeme odmora

Pitam jer si spominjala nedavno da nisi mogla ustati, a vidim da ćeš brzo na posao, pa razmišljam je li ti bolje.uvijek_kontra wrote: 27 Jun 2020, 09:09Evo upravo setam malo s Ajom. Malo me manje boli al su problem stepenice, da udjem u auto. Moram rukom desnu nogu da dignem.. malo me brine jer nit ga mogu skroz izpruzit, ni savit. Borim se ja s ovim od malena al ne pamtim ovako, da se probudim i ne mog stat na noge. Bice bolje valjda. Zvala sam svoju dr., kaze da sacekamo jos koji dan (jer je vrijeme odmora) pa onda cemo vidit. Hvala sto uvijek pitas.
Jeste li vi dobro? Curice uzivaju raspust?![]()

Nek su one zdrave, bice vremena jos za odmore i sve. Vjerujem da je tesko ipak su to godine kad se raspust jedva ceka al dok ste zajedno, sve je to okej.Nice try wrote: 27 Jun 2020, 09:15
Pitam jer si spominjala nedavno da nisi mogla ustati, a vidim da ćeš brzo na posao, pa razmišljam je li ti bolje.
Svakako, slušaj doktoricu. Biće to dobro.
Dobro smo svi, hvala na pitanju.
Jeste, cure odmaraju, žao im je što će raspust provesti u kući zbog ovoga svega, ali tako je kako je.
Čuvaj se![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest