Zar to nekoga interesuje pored koride?

Moderator: Krokodil Behko
Brezbeli. Des bikove distancirati.
Ali to su isti oni koji sutra setaju i daju podrsku "Tradicionalnim porodicama"....Odraz wrote: 29 Jun 2020, 07:26 Jaran moj pokusao da pokrene biznis na koridi, unajmio kombi, sator, hladnjak, tocena piva hladna, i vrati se nije marke zaradio, kaze do njega tenda, vruca piva iz gajbe ali sluzi polugola konobarica, niko ne gleda sto je piva mlaka samo narucuju isto k'o da ce im dat' ako vise potrose.
Zao mi ga bilo, bajker pa ne konta taj mentalitet. Svo vrijeme se zalio kako mogu da piju vrucu pivu kad je on imao svjezu i hladnu ... Kad je motorijada i kad se popne plesacica tad se stari bajkeri razmaknu jer im bas i nije interesantno, pa puste one koji nisu bas zene uzivo vidjeli, a toga na koridi nema. Tamo se svi sjate kad neka baba ima kracu suknju.
Sumnjam da ti setaju igdje ako nema krkanluka dzaba.Dori wrote: 29 Jun 2020, 09:10 Ali to su isti oni koji sutra setaju i daju podrsku "Tradicionalnim porodicama"....
Zena mu se ne razumije u biznis i marketing, bi on ali ne smije od nje.ina wrote: 29 Jun 2020, 09:22 Za profit na nekim mjestima potreban je što viši skup informacija. A valjda i iskustva.
Zao ga i meni. ali brate mili nisi is'o na dječji vašer.
Znaš gdje se šta trazi.. pa da je bar tendu iznajmio "podaleko" od guzulja i napaljenih gladeža..![]()
Ma nidje veze, bile moje poznanice, a svi u klubu znaju da ne smiju primaknut mojim poznanicama.ina wrote: 29 Jun 2020, 09:39 E pa sad.. Ne širimo pretjerano korake
Da li je to zato što je žensko..
Možda su trebali prvo raščistiti privatno neke stvari.
Ljudi su slobodni da se bave čim hoće.. Ali bude raznih posljedica toga.. u više zivotnih polja.
Odraz wrote: 29 Jun 2020, 07:26 Jaran moj pokusao da pokrene biznis na koridi, unajmio kombi, sator, hladnjak, tocena piva hladna, i vrati se nije marke zaradio, kaze do njega tenda, vruca piva iz gajbe ali sluzi polugola konobarica, niko ne gleda sto je piva mlaka samo narucuju isto k'o da ce im dat' ako vise potrose.
Zao mi ga bilo, bajker pa ne konta taj mentalitet. Svo vrijeme se zalio kako mogu da piju vrucu pivu kad je on imao svjezu i hladnu ... Kad je motorijada i kad se popne plesacica tad se stari bajkeri razmaknu jer im bas i nije interesantno, pa puste one koji nisu bas zene uzivo vidjeli, a toga na koridi nema. Tamo se svi sjate kad neka baba ima kracu suknju.
Kristina Mandarina moze prodati Vijecnicu dva puta istoj osobi, ona je van konkurencije.Krokodil Behko wrote: 29 Jun 2020, 10:22 Pa to ti je tako. Ne mora se uopšte piva prodavati. Ona sisata iz Hrvatske, što prodaje mandarine, mogla je komotno u Čevljanovićima, prodati šleper te robe, umjesto pive.
Jok no ce podrzavati LGBT bolescineDori wrote: 29 Jun 2020, 09:10Ali to su isti oni koji sutra setaju i daju podrsku "Tradicionalnim porodicama"....Odraz wrote: 29 Jun 2020, 07:26 Jaran moj pokusao da pokrene biznis na koridi, unajmio kombi, sator, hladnjak, tocena piva hladna, i vrati se nije marke zaradio, kaze do njega tenda, vruca piva iz gajbe ali sluzi polugola konobarica, niko ne gleda sto je piva mlaka samo narucuju isto k'o da ce im dat' ako vise potrose.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests