Julia-Klara wrote: 27 Jun 2020, 10:39Ne kazem da nema takvih zena, ali zar nije moguce da se ja zlajubim i budem u vezi sa nekim ko je 10-15 godina mladji?Zelena wrote: 27 Jun 2020, 10:35 Nisam nešto isključiva po pitanju razlike u godinama al mi nije baš jasno sta žena zrelih godina, ocvala već može vidjeti u puno mladjem muškarcu koji je daleko od njene zrelosti? "Što je mene prošlo tebe je snaslo".
Samozavaravanje, traženje već odmakle mladosti, adrenalina il energije koju možda ta mladost nosi. Ne znam. Može svašta biti.
I ne, ne radi se o fizickoj privlacnosti, nego o emocijama.
Vjerujem da ima i ovdje zena koje su u vezama/brakovima za starijim ali i mladjim muskarcima, i jedino sto je bitno da to sve skupa dobro funkcionise.
Sto se "zrelosti i iskustva" tice - nije svako na jednakom nivouI to je jedna jako individualna stvar.
Da ne spominjem sve predrasude kojima smo (svi) okovani.
Život je nepredvidljiv, sve može da se desi. Puno toga zavisi i od toga sta tebe ispunjava, sta želiš, igraš li na duge pruge ili živiš day by day. Žene su i tak i tak zrelije od muškaraca, pa kad na to dodas 10-15 godina, ne vidim tu neki sklad.