almir90 wrote: 27 Jun 2020, 11:56 Na mene su se neke kugarke zalijećale, al' mislim da su samo htjele moje tijelo.
Almire do sada si bio uredan sta se desava sa tobom

Moderator: spacebound
almir90 wrote: 27 Jun 2020, 11:56 Na mene su se neke kugarke zalijećale, al' mislim da su samo htjele moje tijelo.
MoresJulia-Klara wrote: 27 Jun 2020, 10:39Ne kazem da nema takvih zena, ali zar nije moguce da se ja zlajubim i budem u vezi sa nekim ko je 10-15 godina mladji?Zelena wrote: 27 Jun 2020, 10:35 Nisam nešto isključiva po pitanju razlike u godinama al mi nije baš jasno sta žena zrelih godina, ocvala već može vidjeti u puno mladjem muškarcu koji je daleko od njene zrelosti? "Što je mene prošlo tebe je snaslo".
Samozavaravanje, traženje već odmakle mladosti, adrenalina il energije koju možda ta mladost nosi. Ne znam. Može svašta biti.
I ne, ne radi se o fizickoj privlacnosti, nego o emocijama.
Vjerujem da ima i ovdje zena koje su u vezama/brakovima za starijim ali i mladjim muskarcima, i jedino sto je bitno da to sve skupa dobro funkcionise.
Sto se "zrelosti i iskustva" tice - nije svako na jednakom nivouI to je jedna jako individualna stvar.
Da ne spominjem sve predrasude kojima smo (svi) okovani.
Ti ni da si 15 godina stariji ne bi pomogloHannibal wrote: 27 Jun 2020, 11:19ja sam mladji 10-15 godinaJulia-Klara wrote: 27 Jun 2020, 10:39
Ne kazem da nema takvih zena, ali zar nije moguce da se ja zlajubim i budem u vezi sa nekim ko je 10-15 godina mladji?
I ne, ne radi se o fizickoj privlacnosti, nego o emocijama.
Vjerujem da ima i ovdje zena koje su u vezama/brakovima za starijim ali i mladjim muskarcima, i jedino sto je bitno da to sve skupa dobro funkcionise.
Sto se "zrelosti i iskustva" tice - nije svako na jednakom nivouI to je jedna jako individualna stvar.
Da ne spominjem sve predrasude kojima smo (svi) okovani.![]()
tvoja tema
Kugunesto ga izludile
Imas pra'o istancan ukusVenera wrote: 27 Jun 2020, 13:29 evo je sam izabrala Zelenookog za fun , iako on trazi one od 30, da se ozeni![]()
mislim, ovo samo karikiram, ali ozbiljno, milon faktora utjece na takav izbor![]()
hahahha
nekad godine imaju primatlejlamo wrote: 27 Jun 2020, 13:34 pod taj razlog možeš smjestiti svašta, ne vidim zašto bi godine imale primat.
lejlamo wrote: 27 Jun 2020, 13:34 pod taj razlog možeš smjestiti svašta, ne vidim zašto bi godine imale primat.
Što moja
zato se razgovara sto se ocekuje od veze , duzina , veze, djeca, svasta nesto
na tebe je Dodik puk'o k'o stambolka, sad čitam na blogu Rajka VaSSićaVenera wrote: 27 Jun 2020, 13:29 evo je sam izabrala Zelenookog za fun , iako on trazi one od 30, da se ozeni![]()
mislim, ovo samo karikiram, ali ozbiljno, milon faktora utjece na takav izbor![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests