Do tebe je, ne znaš prodati.

Ja svoje prodala na auto pijaci u roku od sat vremena.

Moderator: spacebound
Do tebe je, ne znaš prodati.
ja hocu da kupim francuski slatkis DX3 jest'
eh, ovo sam isto cula
Znači lažu, to jedino skontah.HAVANA wrote: 28 Jun 2020, 10:16Pa jeftiniji je 1.6 hdi na servisu bar duplo od svakog vw a dijelova imas gdje god zelis. To je najcesci motor u autima novije generacije. Koriste ga mazda, volvo, ford, peugeot, citroen... Itditd
Da limas DX3 , medenjak, rana godistaHAVANA wrote: 28 Jun 2020, 10:10Ko ti to kaze? Ja prodam francuza 3 puta vise od vw. Zavisi koji je model, motor, oprema, sve to ima svoje.Venera wrote: 28 Jun 2020, 09:55
dobro jutra, da pitam, usput HAVANA
Zasto se francuski automobili tesko prodaju ?Kupis, i zleis ga prodati, ali ide teze od ostalih
Hvala
![]()
Prijatelju moj, ja radim ovo skoro 25 godina. Nekada je na kamionu od 10 auta bilo 8 vw i bio je jeftin na servisu, jednostavan i pouzdan. Vec dugo je na kamionu od 10 max 2 vw. I zadnji ostanu. Sad mi za 3008 daju golfove u zamjenu, sto je nekad bilo nezamislivo. Usro je vw dobro. Nit su vise nesto pouzdani nit su jeftini na servisu. Mislim jebe se meni, auta mi na vrh glave. Ja bi prodavo lade kaline da idu...greeneyes wrote: 28 Jun 2020, 10:24Ma brt, mozemo mi pricati sta hocemo-nema te marke koja se moze porediti s fauveom po pitanju potraznjeHAVANA wrote: 28 Jun 2020, 10:21
Kako ba manja potraznja? Daj ti meni 207,308,c3,c4,c5,3008...sa dobrom opremom i kilometrima eno ti sve vw sto ga ima, ne moram ga nikad kupit.![]()
Nemoj bona uzecu ti bezveze 5 glava vise.jelena... wrote: 28 Jun 2020, 10:31Znači lažu, to jedino skontah.HAVANA wrote: 28 Jun 2020, 10:16
Pa jeftiniji je 1.6 hdi na servisu bar duplo od svakog vw a dijelova imas gdje god zelis. To je najcesci motor u autima novije generacije. Koriste ga mazda, volvo, ford, peugeot, citroen... Itditd
![]()
Hvala, čim skupim pare, za koju godinu, eto me da pregovaramo.![]()
Praviću se da te ne znam i biću fina i ozbiljna.![]()
Ode tema u helać...![]()
A ima i ona uzrečica...nešto...ne vjeruj francuskim autima i još nečem...ne znam zašto to kažu, al možda i u tome ima nešto.
Majke ti ko ti je rekao da je problem nabaviti dijelove za francuze?Venera wrote: 28 Jun 2020, 10:32Da limas DX3 , medenjak, rana godistaHAVANA wrote: 28 Jun 2020, 10:10
Ko ti to kaze? Ja prodam francuza 3 puta vise od vw. Zavisi koji je model, motor, oprema, sve to ima svoje.![]()
jlena kaze onno sto sto sma i ja cula, d aih je tesko kasnije prodati privatno, jer je problem nabajanje dijelova za francuze![]()
HAVANA, nemoj na nama da toliko zaradjujes , evo ja cu te realmirati i na faceboookHAVANA wrote: 28 Jun 2020, 10:37Nemoj bona uzecu ti bezveze 5 glava vise.jelena... wrote: 28 Jun 2020, 10:31
Znači lažu, to jedino skontah.![]()
Hvala, čim skupim pare, za koju godinu, eto me da pregovaramo.![]()
Praviću se da te ne znam i biću fina i ozbiljna.![]()
Ode tema u helać...![]()
Zapjevaj jednu medinu, ide rabat i prvi servis gratis.
rodica, hoce da proda staro i kupi novo, iako je i njen stariji francuski medenjak lijep
Pa i nije ti ovo bas jeftin auto u modelima od 2015 godine za bosanski mentalitet i razmisljanje. Rece ti mogla si golf 6 kupitiVenera wrote: 28 Jun 2020, 10:38 HAVANA nemam para za Mini Morisa kao ti, hocu ovakvog , ne mora biti zut, ja volim crvenei nemoj novog, moze biti nekoliko godina , vijdela sam modele iz 2015 , hocu hocu zelim zelim ovo medeno
![]()
![]()
HAVANA, ne sekiraj meHAVANA wrote: 28 Jun 2020, 10:41Pa i nije ti ovo bas jeftin auto u modelima od 2015 godine za bosanski mentalitet i razmisljanje. Rece ti mogla si golf 6 kupitiVenera wrote: 28 Jun 2020, 10:38 HAVANA nemam para za Mini Morisa kao ti, hocu ovakvog , ne mora biti zut, ja volim crvenei nemoj novog, moze biti nekoliko godina , vijdela sam modele iz 2015 , hocu hocu zelim zelim ovo medeno
![]()
![]()
![]()
A dobro, vjerujem ti i znam da si u tim vodama, ali eto o ako ko laik i gledajuci ova starija auta ne mogu se oteti dojmu da je fauve tito za brzu prodaju. Imam i jarana on se malo bakce oko toga i veli da se zayebe kad uzme sta drugo za preprodati..HAVANA wrote: 28 Jun 2020, 10:34Prijatelju moj, ja radim ovo skoro 25 godina. Nekada je na kamionu od 10 auta bilo 8 vw i bio je jeftin na servisu, jednostavan i pouzdan. Vec dugo je na kamionu od 10 max 2 vw. I zadnji ostanu. Sad mi za 3008 daju golfove u zamjenu, sto je nekad bilo nezamislivo. Usro je vw dobro. Nit su vise nesto pouzdani nit su jeftini na servisu. Mislim jebe se meni, auta mi na vrh glave. Ja bi prodavo lade kaline da idu...greeneyes wrote: 28 Jun 2020, 10:24
Ma brt, mozemo mi pricati sta hocemo-nema te marke koja se moze porediti s fauveom po pitanju potraznje![]()
Dodje 3 focusa, c4, 207,3008,c5 i 3 vw. Ovo sve prodam i dobijem novu narudzbu a vw stoji. Koji ce mi qrac? Em sto nema tezih musterija na dunjaluku. Tesko ih kupiti, cesto radno auto, vecina izraubovana, dobar skup... Sto jada. Od 10, 2 valjaju. 3008 jal je knjigovodja vozio ja ginekolog
Mirisu. Operi, malo servisa i svi sretni.A jeftin zupcasti, jednostavnije dizne, podloske, trap, bolja oprema...
Nemoj reklame zdravlja ti.
Ma ok. Razlicite su postavke posla. Stari vw ok. Noviji, daleko im kuca od moje.greeneyes wrote: 28 Jun 2020, 10:45A dobro, vjerujem ti i znam da si u tim vodama, ali eto o ako ko laik i gledajuci ova starija auta ne mogu se oteti dojmu da je fauve tito za brzu prodaju. Imam i jarana on se malo bakce oko toga i veli da se zayebe kad uzme sta drugo za preprodati..HAVANA wrote: 28 Jun 2020, 10:34
Prijatelju moj, ja radim ovo skoro 25 godina. Nekada je na kamionu od 10 auta bilo 8 vw i bio je jeftin na servisu, jednostavan i pouzdan. Vec dugo je na kamionu od 10 max 2 vw. I zadnji ostanu. Sad mi za 3008 daju golfove u zamjenu, sto je nekad bilo nezamislivo. Usro je vw dobro. Nit su vise nesto pouzdani nit su jeftini na servisu. Mislim jebe se meni, auta mi na vrh glave. Ja bi prodavo lade kaline da idu...Dodje 3 focusa, c4, 207,3008,c5 i 3 vw. Ovo sve prodam i dobijem novu narudzbu a vw stoji. Koji ce mi qrac? Em sto nema tezih musterija na dunjaluku. Tesko ih kupiti, cesto radno auto, vecina izraubovana, dobar skup... Sto jada. Od 10, 2 valjaju. 3008 jal je knjigovodja vozio ja ginekolog
Mirisu. Operi, malo servisa i svi sretni.A jeftin zupcasti, jednostavnije dizne, podloske, trap, bolja oprema...
![]()
Bilo koji model koji je sminkica, drugacijeg dizajna i sa dobrom opremom je tezak za dalju prodaju. To kupuju ljudi kojim se nesto svidja i ne interesuje ih sta drugi pricaju. I mogu i hoce platiti.A njih u bosni nema puno. Vani je to puno lakse. Ta auta su i nova skupa. Ds3 sa opremom je takav. I moj countryman, od vw, vw eos, audi a1 itditd Sve se to moze prodati ali je trgovacki tesko. Zarobis novac a ne znas hoces li danas prodati ili za godinu. A obaveze i troskovi idu...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests