Ne znam ja sam se vec zaljubila jbg sad
I samo se jos vise zaljubljujem
Moderator: VIP
Ne znam ja sam se vec zaljubila jbg sad

Nista ti ne preostaje vego uzmi ovo da skupa tabirimo zadatke

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Onda se i zaljubljuj, ko ti je kriv
Julia-Klara wrote: 29 Jun 2020, 22:09Radite zajedno?Merlin246 wrote: 29 Jun 2020, 22:06
Ne znam ja sam se vec zaljubila jbg sad![]()
![]()
I samo se jos vise zaljubljujem![]()
Zato sto se cini nedostizan....Da je slobodan mozda ne bi bio tako interesantan.

Jbt gdje ces se zaljubiti kad u rudniku radis. Tu samo muski rade nema cura

Ko ti je slagao da radim u rudnikuMerlin246 wrote: 29 Jun 2020, 22:15Jbt gdje ces se zaljubiti kad u rudniku radis. Tu samo muski rade nema cura![]()
U pravu sii.almir90 wrote: 29 Jun 2020, 22:12 Meni da se neko tako petlja u vezu a zna da sam zauzet, ne bih baš imao neko pozitivno mišljenje o toj osobi. Čak i kada je veza u lošoj situaciji, najbolje se klonuti takvih stvari, dobro Dori napisa.
Pa ti neki dan mi reko.. Kazes bolje to nego kopat tuneleMutevelija wrote: 29 Jun 2020, 22:16Ko ti je slagao da radim u rudnikuMerlin246 wrote: 29 Jun 2020, 22:15
Jbt gdje ces se zaljubiti kad u rudniku radis. Tu samo muski rade nema cura![]()
Pa eto ti rjesenja radi u krojačnici nema muškinja.

Imaš dvije opcije: jedna je da budeš direkna i nabacuješ se; a druga ti je da ga zaobilaziš. Sama skontaj šta ti je najbolje od toga. Mi ovdje možemo samo svoja mišljenja iznijeti.Merlin246 wrote: 29 Jun 2020, 22:17
U pravu sii.
Nisam se ja upetljala, nista ja nisam radila.
Necu ni uraditi samo cu se sklanjati od njega sto vise mogu![]()

REkao sam kanale ne tuneleMerlin246 wrote: 29 Jun 2020, 22:18Pa ti neki dan mi reko.. Kazes bolje to nego kopat tuneleMutevelija wrote: 29 Jun 2020, 22:16
Ko ti je slagao da radim u rudniku
Pa eto ti rjesenja radi u krojačnici nema muškinja.
2.almir90 wrote: 29 Jun 2020, 22:18Imaš dvije opcije: jedna je da budeš direkna i nabacuješ se; a druga ti je da ga zaobilaziš. Sama skontaj šta ti je najbolje od toga. Mi ovdje možemo samo svoja mišljenja iznijeti.Merlin246 wrote: 29 Jun 2020, 22:17
U pravu sii.
Nisam se ja upetljala, nista ja nisam radila.
Necu ni uraditi samo cu se sklanjati od njega sto vise mogu![]()