Zbog ovih stvari trebate zgrabiti mlađeg frajera

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2865 times
Been thanked: 23636 times
Status: Online

Re: Pravi razlog zašto stariji muškarci vole mlađe žene a mladje zene vise vole starije muskarce?

Post by HAVANA »

MunDzi wrote: 28 Jun 2020, 18:54
HAVANA wrote: 28 Jun 2020, 18:45 Jao tebe kad bi se starka kaka docepala temperaturu bi dobio.
Imam ideju.
Spojiti Veneru i Muteta.
:D.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 8998 times
Been thanked: 5750 times
Status: Offline

Re: Pravi razlog zašto stariji muškarci vole mlađe žene a mladje zene vise vole starije muskarce?

Post by Mister No »

Mutevelija wrote: 28 Jun 2020, 18:33
Mister No wrote: 28 Jun 2020, 01:13

Takve pametnjakovice ko sto si ti.
I to jako brzo.

Sta ces bolan gradit bez dozvola?
Odzak na kokošinjcu jedino.

Nema dobit upotrebnu dozvolu na divlji objekat.

I kad ga vi čobani sklepate i podignete na divljaka, mora ga onda glupan od gazde posle legalizovat da bi ga stavio u funkciju.

Da bi ga legalizovao mora opet doć do inzenjera da mu urade projekat izvedenog stanja, koji ga onda puno vise kosta od standardnog građevinskog.

Kovat kline i sjeć fosnu mogu Alzirci bolje od 2/3 vas sto mislite da nesto znate.
Vidi ja nikad u zivotu inzinjera nisam sreo osim jednom.u Sgh kaf.smo radili vemtilacije bio cikica jedan mi ga inge zvali, ja pisem onako ofrlje, a ti dokaza da je tacno, zajebo ljude za godisnji odmor iako im nisi poslodavac sto je zanimljivo.
Ti mene bas tjeras u oftopic.

Zajebali su sami sebe, ja sam ih samo jeftino dozvao pameti.

Da si jednom samo projekt statike za neku zgradu vidio drugačije bi razmisljao.
Arhitekti su tu zgradu osmislili i nacrtali, neko je posebno projektovao kako struju razvest, vodu dovest/odvest itd. Na kraju opet imas na terenu šefa gradilišta koji sve to vodi i nadzire da se izvede kako treba i kako je projektom predviđeno.
On kad stavi potpis u građevinsku knjigu i građevinski dnevnik zapecatio je sebi sudbinu ako nesto na kraju ne ispadne dobro.
Govorim o građevini jer koliko sam skuzio u toj si branši.

Kako usko gledas govori i to što nijednom nisi ni spomenuo dva idiota sto su svjesno usporili dio proizvodnje da sjebu momka, inzenjera pripravnika, da 6 sati hoda po pogonskim stepenicama. To te zaboli patka, jel tako?

Za takve stvari se ide na disciplinsku komisiju.
Trebao sam ih tamo poslat pa da popuse suspenziju, umanjenje plate ili otkaz.

Misliš da šef radilista nema gazdu iznad sebe koji ga svaki dan zove i stiska da se poslovi sto prije zavrse.
Misliš da Upravnik pogona nema tehničkog direktora iznad sebe koji svaki dan trazi izvjestaj koliko je cega proizvedeno i koje je stanje zaliha sirovina.
A od svega najgore je sto svaki šef radilista i svaki Upravnik pogona odgovara za svaku budalu od radnika koja tu radi.
Necete sljemove teski i spadaju, necete naočale zuljaju, necete rukavice ne mozete da radite u njima i svasta nesto necete ali podjebavat hocete.

Nece da može.
The Dark Side Of The Forum...
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22411 times
Been thanked: 20477 times
Status: Online

Post by Masamune »

almir90 wrote: 28 Jun 2020, 19:19 Ja sam nešto zbunjen, kad su cure mlade većinom nama muškarcima govore kako moraju hodati sa starijim jer su one zrelije u odnosu na svoje godine. A kada one dođu u te zrelije godine onda nama muškarcima govore kako nije uredu da izlazimo sa mlađim djevojkama jer su nezrele i naivne, te ih iskorištavamo. Jebe lud zbunjenog.
Zato što je tačno ono da i one same često ne znaju šta hoće ili misle.

:ooo
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1659 times
Been thanked: 3125 times

Post by Mutevelija »

Mister No wrote: 28 Jun 2020, 19:45
Mutevelija wrote: 28 Jun 2020, 18:33
Vidi ja nikad u zivotu inzinjera nisam sreo osim jednom.u Sgh kaf.smo radili vemtilacije bio cikica jedan mi ga inge zvali, ja pisem onako ofrlje, a ti dokaza da je tacno, zajebo ljude za godisnji odmor iako im nisi poslodavac sto je zanimljivo.
Ti mene bas tjeras u oftopic.

Zajebali su sami sebe, ja sam ih samo jeftino dozvao pameti.

Da si jednom samo projekt statike za neku zgradu vidio drugačije bi razmisljao.
Arhitekti su tu zgradu osmislili i nacrtali, neko je posebno projektovao kako struju razvest, vodu dovest/odvest itd. Na kraju opet imas na terenu šefa gradilišta koji sve to vodi i nadzire da se izvede kako treba i kako je projektom predviđeno.
On kad stavi potpis u građevinsku knjigu i građevinski dnevnik zapecatio je sebi sudbinu ako nesto na kraju ne ispadne dobro.
Govorim o građevini jer koliko sam skuzio u toj si branši.

Kako usko gledas govori i to što nijednom nisi ni spomenuo dva idiota sto su svjesno usporili dio proizvodnje da sjebu momka, inzenjera pripravnika, da 6 sati hoda po pogonskim stepenicama. To te zaboli patka, jel tako?

Za takve stvari se ide na disciplinsku komisiju.
Trebao sam ih tamo poslat pa da popuse suspenziju, umanjenje plate ili otkaz.

Misliš da šef radilista nema gazdu iznad sebe koji ga svaki dan zove i stiska da se poslovi sto prije zavrse.
Misliš da Upravnik pogona nema tehničkog direktora iznad sebe koji svaki dan trazi izvjestaj koliko je cega proizvedeno i koje je stanje zaliha sirovina.
A od svega najgore je sto svaki šef radilista i svaki Upravnik pogona odgovara za svaku budalu od radnika koja tu radi.
Necete sljemove teski i spadaju, necete naočale zuljaju, necete rukavice ne mozete da radite u njima i svasta nesto necete ali podjebavat hocete.

Nece da može.
Nisam.ja u toj bransi, kad je akrina, istina radim gradjevinu na crno kad izleti onako.iz zajebancije 10 15'dana jesam prije bio u firmama ali opet na crno kad.bi plata bila 50000 ne bi bio nkv ,jesam instalater grijanja po struci sto spada malo u gradjevinu ali to je vise metalstvo, a da mi.mozes reci da sam.jedna struka onda bi mora biti I Pvc alu proizvodjac, I sjekac na pilani I monter ventilacija, svasta nesto sam.radio ali nisam.se ni u cemu nasao, smao znam.koje stvari ne volim :cudi a to je vradjevina lupam.za inzinjera danas jer.je projektant zajebao beton.nije ucrtao armaturu da treba ici.
Dalje bolje raditi na crno nego kod privatnika gdje pise 8 sati da radia a, jebe te kako stigne I drzava aminuje
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1659 times
Been thanked: 3125 times

Post by Mutevelija »

MarlboroGold wrote: 28 Jun 2020, 20:07
almir90 wrote: 28 Jun 2020, 19:19 Ja sam nešto zbunjen, kad su cure mlade većinom nama muškarcima govore kako moraju hodati sa starijim jer su one zrelije u odnosu na svoje godine. A kada one dođu u te zrelije godine onda nama muškarcima govore kako nije uredu da izlazimo sa mlađim djevojkama jer su nezrele i naivne, te ih iskorištavamo. Jebe lud zbunjenog.
Zato što je tačno ono da i one same često ne znaju šta hoće ili misle.

:ooo
Nije ba to je kulturan nacin d ate odjebe.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 35 times
Been thanked: 346 times

Post by Mirelam »

HAVANA wrote: 28 Jun 2020, 18:41 Mene je starka prevarila. Mladog, neiskusnog. 2 godine starija.
Oj dusa draga, a tebi 18 jako bilo. :123
Bego
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 257 times
Been thanked: 1695 times

Post by Bego »

To baba-devojke ljubomorišu.
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 267 times

Post by Odraz »

Venera wrote: 28 Jun 2020, 09:47
Odraz wrote: 28 Jun 2020, 04:35 :jutarnja
Da, lakse je primat kad si starija ... razradi se, a kad si mladja to ide teze ... :hm
aludilrala sam iznad svega, na trudnocu :jutarnja

za primanje ovise drugi faktori,, zdravlje, stil zivota , vjezbe :jutarnja

ni vas penis iste isti ni u istoj formi sa godinama :ble
U pravu si ... zadeblja i istegne se nakon visegodisnje upotrebe. :(
ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 5155 times
Been thanked: 7245 times

Post by ina »

Julia-Klara wrote: 28 Jun 2020, 11:38
HAVANA wrote: 28 Jun 2020, 11:17 A i iskreno bolesno mi to da neko mojih godina, skoro 50 voda nekoga od 20.Ma da je ko dzamija i hoce... Jbt cerka mi ima 22g.Bizi,goni.Sve u svoje vrijeme.
Tu se slazem definitivno. Mada opet, "vodanje" i "voljenje", nije isto.
Jedno je kad znas da je u pitanju samo zabava ili interes, a drugo kada se zaljubis, jer vjerujem da ima siutacija gdje se razviju jake emocije.
Onda nastaje problem prihvatanja sto od nas samih jer je "pogresno", sto od okoline, koja uvijek utice na nas.
Ima dobrih izuzetaka, i svaka čast.. Ali jako mali broj.
Kad se to desi opet se i okolina i ostale prepreke gurnu u ćošak.
Svijest ima sidrište.
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Odraz »

Zato sam i otvorio ovu temu ... radi dvostrukih arsina.
Kad muskarac krese mladu piletinu tad zene komentarisu "spopala ga kriza srednjih godina" , sta ce ti, treba ti starija, sta ona ima a ja nemam (???) i nalaze stotinu mahana, a kad ona smota mladu piletinu prica je kako je on zreo za svoje godine, razmislja zrelije od starijih muskaraca, ponasa se kao gospodin, hoce da se uda za njega, suze roni kad je ostavi, nece reci da je u krizi srednjih godina niti ce ikako biti samokriticna.

Muskarci sasvim drugacije reaguju ... recimo za ove mlade dobijes samo cestitke, cak i kad kao mladji muskarac izlazis sa starijom damom, bez razlike.
Iako su cestitke za mlade zenske iskrenije. :cool
ina
Mjesečarka
Mjesečarka

Post by ina »

Čuj mladu piletinu.. :D.

E u tome je poenta a često i frka. Posmatranju druge strane kao komad mesa. Bilo sa jedne ili druge strane. :D
Svijest ima sidrište.
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Odraz »

ina wrote: 30 Jun 2020, 10:21 Čuj mladu piletinu.. :D.

E u tome je poenta a često i frka. Posmatranju druge strane kao komad mesa. Bilo sa jedne ili druge strane. :D
Ove moje jaranice sto fataju klince tako ih zovu. :cudi

Dok nisam up'o u fol mislio sam da rostiljaju svaki vikend. :hm
Last edited by Odraz on 30 Jun 2020, 10:29, edited 2 times in total.
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Post by Grom »

Pa kjut su

Image
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Odraz »

Sad ozbiljno ... ozbiljniji igraci udju u tu kombinaciju iskljucivo radi komada mesa dok amateri izgore zaljubljujuci se.

Da ne bude zabune i ja sam bio cesto komad mesa, svjesno. Nema tu ljutnje ...
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14551 times
Been thanked: 10057 times

Post by Julia-Klara »

almir90 wrote: 30 Jun 2020, 10:28 Pa kjut su

Image
Isti Trico :julia
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
ina
Mjesečarka
Mjesečarka

Post by ina »

Zavisi šta je kome potrebno i šta ko doista želi.
I da li to zajednički ide u istom pravcu.
Ko se stvarno zaljubi.. pa zavoli, dobije svoje.
A i željni "mesa" mogu ostati siti ili gladni.
Svijest ima sidrište.
edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1444 times

Post by edo_79 »

A kako vi gledate drugu stranu ..... ko zimnicu :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
ina
Mjesečarka
Mjesečarka

Post by ina »

edo_79 wrote: 30 Jun 2020, 11:15

A kako vi gledate drugu stranu ..... ko zimnicu :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi :plavi
Rekoh bilo sa jedne ili druge strane. :oo
Svijest ima sidrište.
edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1444 times

Post by edo_79 »

ina wrote: 30 Jun 2020, 11:20
edo_79 wrote: 30 Jun 2020, 11:15

Rekoh bilo sa jedne ili druge strane. :oo
Pazi jednu stvar, bez obzira o kojoj se strani radilo .... uvijek ti imponuje kad primjetiš da se neko ''pile'' interesuje za tebe, a bogami bude ti ono baš baš drago, kad te ''pokupi'' neka starija .... puterica je puterica .... al iskustvo je iskustvo .... :zubi
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Yenna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by Yenna »

Ma kakav "Pravi razlog... " i ostali bakrači.
Jedino pravilo je da Pravila nema...

Mlade, stare, stariji, mladji, vršnjaci.... svidja ti se ko ti se svidja, i to je sva politika.
Generalizacija na ovu i slične teme Ćao. :mah
Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”