I ko je nebi vol'oYenna wrote: 30 Jun 2020, 11:27 Ma kakav "Pravi razlog... " i ostali bakrači.
Jedino pravilo je da Pravila nema...
Mlade, stare, stariji, mladji, vršnjaci.... svidja ti se ko ti se svidja, i to je sva politika.
Generalizacija na ovu i slične teme Ćao.![]()
Zbog ovih stvari trebate zgrabiti mlađeg frajera
Moderator: spacebound
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1444 times
- Status: Offline
Re: Pravi razlog zašto stariji muškarci vole mlađe žene a mladje zene vise vole starije muskarce?
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Re: Pravi razlog zašto stariji muškarci vole mlađe žene a mladje zene vise vole starije muskarce?
Mora mi biti privlačna, a za godine ćemo se dogovoriti šta hoćemo oboje.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14543 times
- Been thanked: 10049 times
da, daalmir90 wrote: 30 Jun 2020, 11:44 Mora mi biti privlačna, a za godine ćemo se dogovoriti šta hoćemo oboje.
Kaze meni "ako te ko pita ti imas 30, ja imam 35"
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
pile moje, pače moje malo, lavče mojeee...bicibicbicibici...
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Sva zezancija na stranu, ali je bitno šta ko traži u životu i shodno time se interesi moraju koliko-toliko poklopiti da bi bilo nešto. Realno gledajući, za te neke bezveze vezice koje kratko traju i ne trebaju neki veliki kriteriji, koga to interesuje. Za nešto što bi trebalo da bude na duže staze mora tu biti više stvari koje se poklapaju. Pogotovo danas gdje se bruka brakova raspadne u prvih 5-10 godina.Julia-Klara wrote: 30 Jun 2020, 11:52da, daalmir90 wrote: 30 Jun 2020, 11:44 Mora mi biti privlačna, a za godine ćemo se dogovoriti šta hoćemo oboje.
Kaze meni "ako te ko pita ti imas 30, ja imam 35"![]()
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5132 times
- Been thanked: 7175 times
Još samo lažu u usta i sve na mjestu..
Svijest ima sidrište.
- ina
- Mjesečarka

Sva zezancija na stranu, ali je bitno šta ko traži u životu i shodno time se interesi moraju koliko-toliko poklopiti da bi bilo nešto. Realno gledajući, za te neke bezveze vezice koje kratko traju i ne trebaju neki veliki kriteriji, koga to interesuje. Za nešto što bi trebalo da bude na duže staze mora tu biti više stvari koje se poklapaju.
Svijest ima sidrište.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
A sta ako se sva ocekivanja poklapaju osim godina/ Sta onda?
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Pa to je stvar dogovora između njih dvoje, ako jedna strana ima problem po pitanju toga tu se nema šta pregovarati.
- ina
- Mjesečarka

A ako im to uopšte nije problem naravno da će se utopiti još dublje jedno u drugom. 
Svijest ima sidrište.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Ali tu sad nastupaju svi dusebriznici koji to sto se izmedju dvoje ljudi desava dovode u pitanjealmir90 wrote: 30 Jun 2020, 12:06Pa to je stvar dogovora između njih dvoje, ako jedna strana ima problem po pitanju toga tu se nema šta pregovarati.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Ne znam šta da ti kažem na to, uvijek će biti osoba koje se petljaju u tuđe veze i brakove. Od njih dvoje zavisi da li će im to uticati na vezu. Ako jedno ili oboje padaju na uticaje dugih, uvijek će doći do problema. Ako su njih dvoje dovoljno jaki da se nose s time, sve će riješiti. Mada na papiru ovo sve dobro zvuči, što nije uvijek realnost.Julia-Klara wrote: 30 Jun 2020, 12:32Ali tu sad nastupaju svi dusebriznici koji to sto se izmedju dvoje ljudi desava dovode u pitanjealmir90 wrote: 30 Jun 2020, 12:06
Pa to je stvar dogovora između njih dvoje, ako jedna strana ima problem po pitanju toga tu se nema šta pregovarati.
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Kriza srednjih godina, kod muškaraca, ne manifestira se samo na način da se upusti u vezu, ili češće u neuspješni pokušaj zavođenja, s mlađom ženom. To je tek jedan od simptoma. Čak i nije toliko čest. Kriza srednjih godina puno češće se ispoljava na način da muškarac počne poprimati navike, vokabular, stil oblačenja, obilježja generacija mlađih od sebe. Isto tako izlasci na mjesta u koja izlaze mladi je jedan od učestačijih simptoma. To je ujedno i odgovor, na tvoje pitanje, zašto se pravi razlika između muškarca i žena koje traže mlađe partnere. Naime, žene ako se i odluče na takav korak, za razliku od muškaraca, ne mijenjaju svoje navike, stil oblačenja, niti prihvaćaju vokabular tih mlađih muškaraca.Odraz wrote: 30 Jun 2020, 10:04Zato sam i otvorio ovu temu ... radi dvostrukih arsina.almir90 wrote: 28 Jun 2020, 19:19 Ja sam nešto zbunjen, kad su cure mlade većinom nama muškarcima govore kako moraju hodati sa starijim jer su one zrelije u odnosu na svoje godine. A kada one dođu u te zrelije godine onda nama muškarcima govore kako nije uredu da izlazimo sa mlađim djevojkama jer su nezrele i naivne, te ih iskorištavamo. Jebe lud zbunjenog.
Kad muskarac krese mladu piletinu tad zene komentarisu "spopala ga kriza srednjih godina" , sta ce ti, treba ti starija, sta ona ima a ja nemam (???) i nalaze stotinu mahana, a kad ona smota mladu piletinu prica je kako je on zreo za svoje godine, razmislja zrelije od starijih muskaraca, ponasa se kao gospodin, hoce da se uda za njega, suze roni kad je ostavi, nece reci da je u krizi srednjih godina niti ce ikako biti samokriticna.
Muskarci sasvim drugacije reaguju ... recimo za ove mlade dobijes samo cestitke, cak i kad kao mladji muskarac izlazis sa starijom damom, bez razlike.
Iako su cestitke za mlade zenske iskrenije.![]()
Naravno, uvijek postoje iznimke.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Od njih dvoje zavisi koliko će pustiti da im se bilo ko miješa.almir90 wrote: 30 Jun 2020, 12:38Ne znam šta da ti kažem na to, uvijek će biti osoba koje se petljaju u tuđe veze i brakove. Od njih dvoje zavisi da li će im to uticati na vezu. Ako jedno ili oboje padaju na uticaje dugih, uvijek će doći do problema. Ako su njih dvoje dovoljno jaki da se nose s time, sve će riješiti. Mada na papiru ovo sve dobro zvuči, što nije uvijek realnost.Julia-Klara wrote: 30 Jun 2020, 12:32
Ali tu sad nastupaju svi dusebriznici koji to sto se izmedju dvoje ljudi desava dovode u pitanje
Mada ne dolazi uvijek ni do tog nekog miješanja ako par gleda svoja posla i ne pušta mnogo toga u javnost ili najbližima.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1234 times
- Been thanked: 3897 times
- Status: Online
Ma jok. Budimo realni, biologija će presuditi, o njoj najviše ovisi.Nice try wrote: 30 Jun 2020, 12:43Od njih dvoje zavisi koliko će pustiti da im se bilo ko miješa.almir90 wrote: 30 Jun 2020, 12:38
Ne znam šta da ti kažem na to, uvijek će biti osoba koje se petljaju u tuđe veze i brakove. Od njih dvoje zavisi da li će im to uticati na vezu. Ako jedno ili oboje padaju na uticaje dugih, uvijek će doći do problema. Ako su njih dvoje dovoljno jaki da se nose s time, sve će riješiti. Mada na papiru ovo sve dobro zvuči, što nije uvijek realnost.
Mada ne dolazi uvijek ni do tog nekog miješanja ako par gleda svoja posla i ne pušta mnogo toga u javnost ili najbližima.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
To je to.Nice try wrote: 30 Jun 2020, 12:43Od njih dvoje zavisi koliko će pustiti da im se bilo ko miješa.almir90 wrote: 30 Jun 2020, 12:38
Ne znam šta da ti kažem na to, uvijek će biti osoba koje se petljaju u tuđe veze i brakove. Od njih dvoje zavisi da li će im to uticati na vezu. Ako jedno ili oboje padaju na uticaje dugih, uvijek će doći do problema. Ako su njih dvoje dovoljno jaki da se nose s time, sve će riješiti. Mada na papiru ovo sve dobro zvuči, što nije uvijek realnost.
Koliko sam primijetio, problem mogu napraviti moja ili njena strana koja smatra da mi nismo jedno za drugo iz svojih nekih razloga. Vjerujem da se može lakše protiv šireg kruga u familiji, ali ako su roditelji jedne strane ili čak obje protiv, tu onda moramo birati koga se odreći. Da li ćemo se odreći jedno drugog ili porodice.
Malo sam skrenula s teme...a tvoj post ne razumijemLaser wrote: 30 Jun 2020, 12:46Ma jok. Budimo realni, biologija će presuditi, o njoj najviše ovisi.Nice try wrote: 30 Jun 2020, 12:43
Od njih dvoje zavisi koliko će pustiti da im se bilo ko miješa.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Rijetke su ekstremne situacije, da se neko mora nekoga odricati.almir90 wrote: 30 Jun 2020, 12:47To je to.Nice try wrote: 30 Jun 2020, 12:43
Od njih dvoje zavisi koliko će pustiti da im se bilo ko miješa.
Koliko sam primijetio, problem mogu napraviti moja ili njena strana koja smatra da mi nismo jedno za drugo iz svojih nekih razloga. Vjerujem da se može lakše protiv šireg kruga u familiji, ali ako su roditelji jedne strane ili čak obje protiv, tu onda moramo birati koga se odreći. Da li ćemo se odreći jedno drugog ili porodice.
Ako je partnerima stalo do veze, vole se i sve to, s vremenom sve će doći na mjesto.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1234 times
- Been thanked: 3897 times
- Status: Online
Nek stoji tako.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
Voljela bih da razumijem
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti