Hjoj tacno mi dodje da sebi ruku stisnem kak sam vajk pametan,vele ti vaki naki vajk nekom tudjom neb se ozenio ko coek,a vidjaj kad njezin bude brao ljubicice odozdo harle ce ganjat bakice po nekom starackom,tacno sam znao da tu ima neka navlakusa
spacebound wrote: 01 Jul 2020, 09:10
Kad konstantno dajete povod za zvocanje
Kaze bas jucer zena ovde na kavi bila.. kaze ja usisam on udje u patikama i sve nered napravi i tako svakii dan. Cim dodje s posla ugazi joj po kuci i kako neces zvocati za to
Ti uradis kako treba on dodje i nered pravi. Kaze al svaki dan isto Mislim to je za samara a ne za zvocanja
Wow gotov svi totalno operisani od zvocanja.
Bi Mujo i ja da budem ono što je najbolje.. Mislim, mogu shvatiti da to nekome nije jedna od prvih karakteristika.. Ali forumas da baš ne zna šta je zvocanje..
Kaze bas jucer zena ovde na kavi bila.. kaze ja usisam on udje u patikama i sve nered napravi i tako svakii dan. Cim dodje s posla ugazi joj po kuci i kako neces zvocati za to
Ti uradis kako treba on dodje i nered pravi. Kaze al svaki dan isto Mislim to je za samara a ne za zvocanja
I to onaj malterski, slobodan je izbor dali forhend ili bekhend
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Ja sam mislila da ne zvocam dok nisam otisla s deckom prvi put na more 7 dana. Do tada nikad nismo bili 24 sata skupa.. Kad sam ja vidjela kako je on smotan oko nekih stvari i kako ga mater nista nije naucila.. bila sam malo je rec sokirana Nit on zna stvari svoje posloziti nit zna krevet napraviti kad ustane nit zna spremiti sebi stvari za plazuu. Dosli na plazu on zaboravio svoj peskir Svee sam mu crtati morala. Imala sam osjecaj da ja mislim za nas oboje
Pa da, vecinom su takvi. Onda kuknjava kako zene zvocaju. A jok, vec cu sva sretna cvrkutat zahvalna samo zato sto postojis. E
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Merlin246 wrote: 01 Jul 2020, 09:33
Ja sam mislila da ne zvocam dok nisam otisla s deckom prvi put na more 7 dana. Do tada nikad nismo bili 24 sata skupa.. Kad sam ja vidjela kako je on smotan oko nekih stvari i kako ga mater nista nije naucila.. bila sam malo je rec sokirana Nit on zna stvari svoje posloziti nit zna krevet napraviti kad ustane nit zna spremiti sebi stvari za plazuu. Dosli na plazu on zaboravio svoj peskir Svee sam mu crtati morala. Imala sam osjecaj da ja mislim za nas oboje
Očito ti tečko nije služio vojni rok
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Pa da, vecinom su takvi. Onda kuknjava kako zene zvocaju. A jok, vec cu sva sretna cvrkutat zahvalna samo zato sto postojis. E
Bas to.. za neke stvari ne mozes da ne kazes da nisu ok. Alii opet ako je previse svega toga sto nije ok i ti se pretvaras u dezurno zvocalo, zajebi to onda