nije ni do bradeYenna wrote: 01 Jul 2020, 11:22 Vala meni bolji i ovaj u skotskoj suknjici nego onaj u helankama
mozda je do brade
![]()
već je do torbice
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
nije ni do bradeYenna wrote: 01 Jul 2020, 11:22 Vala meni bolji i ovaj u skotskoj suknjici nego onaj u helankama
mozda je do brade
![]()

Ma ovo sa suknjicom je ba super .... sad pa sad si ready ..... i za ić u ćenifu i za zijan .... samo problem kad se upališ ko kutnjak .... onda hodaš sa pendrekomYenna wrote: 01 Jul 2020, 11:22 Vala meni bolji i ovaj u skotskoj suknjici nego onaj u helankama
mozda je do brade
![]()

Eee a zavisi i od pameti.. Da bi se postupalo razumno malo je imati samo razum.
treba ba i to znat nosatedo_79 wrote: 01 Jul 2020, 11:24Ma ovo sa suknjicom je ba super .... sad pa sad si ready ..... i za ić u ćenifu i za zijan .... samo problem kad se upališ ko kutnjak .... onda hodaš sa pendrekomYenna wrote: 01 Jul 2020, 11:22 Vala meni bolji i ovaj u skotskoj suknjici nego onaj u helankama
mozda je do brade
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Njega bih nalup'o jer izgleda k'o peško neki a njoj bih čestitaospacebound wrote: 01 Jul 2020, 11:28 Da isjecem sa slike odozgo do struka ne biste pogodili koje ON a ko Beyonce
![]()

Ne tražim muškarca, tako da mi beze ikako komentraisati oblačenje današnje omladine, generacijski jaz postoji, i mi smo nosili odjeću na koju se stariji ibretiliMarlboroGold wrote: 01 Jul 2020, 11:23 De žene opišite kakvi su tačno za vas feminizirani muškarci i da li bi ikad ikako imali prolaza kod vas?![]()
Krokodil Behko wrote: 01 Jul 2020, 11:27
Šta veliš za one gejkaste gaće, kod muškaraca, vs classic bokserice?
Vala baš, Spejsice.spacebound wrote: 01 Jul 2020, 11:28 Da isjecem sa slike odozgo do struka ne biste pogodili koje ON a ko Beyonce
![]()

Yenna wrote: 01 Jul 2020, 11:32Krokodil Behko wrote: 01 Jul 2020, 11:27
Šta veliš za one gejkaste gaće, kod muškaraca, vs classic bokserice?
Boxerice al one uske, ne one pelengaće iz Yu perioda![]()
po tebi onda samo one bijele rebraste nisu gejaste

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest