Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Rudolph wrote: 09 Sep 2019, 00:30
Biblioteka je bila najocajnije mjesto u koje sam odlazio, ostao sam bez novih knjiga za citanje, samo bi uzeo neku debelu knjigu i gledao djevojke, uvjek bi se nasla neka,sjeo bih nedaleko od nje praveci se da citam, trudeci se da izgledam inteligentno , nadajuci se da ce neka da mi pridje,znao sam da sam ruzan , ali sam mislio da ce inteligentan izgled da me izvadi, nikad nije uspjelo
Meni je recimo baš smiješno kako neke teške luzerčine sa strane komentarišu neki par pa kažu ona se smilovala njemu pa su zajedno u kontekstu koliko je lik ružan. Ovome su skloni i muškarci i žene podjednako.
MarlboroGold wrote: 01 Jul 2020, 17:31
Meni je recimo baš smiješno kako neke teške luzerčine sa strane komentarišu neki par pa kažu ona se smilovala njemu pa su zajedno u kontekstu koliko je lik ružan. Ovome su skloni i muškarci i žene podjednako.
Pa ja sam dokaz
Zamislite laku i zlatana u jednom i to sam otprilike ja samo laksi od zlatana nekoliko nula
U vezi privlacnosti
Ne bih rekao da je to fizicki jer i tu zaostajem malo za apolonom al vjerovatno rijeci misljenje tjelesna komunikacija privuce djevojku
Naravno ne sve da padaju al fin broj uziva u druzenju sa mnom...
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
Na pogrešnoj smo temi.
Prava tema za nas je "Ljubav sa osobama sa invaliditetom"
Ja ti osoba sa invaliditetom nijesam. Mogu sve što i ostali. Isto sam ko normalna
Pa mogu i ja, ali nije riječ o tome. Ovo je taktika, izazoveš sažaljenje nekog momka, da te otprati do haustora i odnese u stan. Umoran on, a ti ga onda zaskočiš ko leptirica, pa mu zarineš zube u vrat.. Neće garant izdržati, pada ko hljeb.
Zaboravih da se osvrnem na temu
Na prvu ovi atraktivniji naravno da imaju daleko vise uspjeha od mene al u drustvu kad sjedimo rekao bih da imamo onda podjednake sanse kod djevojaka
Naravno imas i zgodnih koji su humoristicni zanimljivi itd e tu mogu zamisljati i siljiti na hustleru olovke
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
Ja ti osoba sa invaliditetom nijesam. Mogu sve što i ostali. Isto sam ko normalna
Pa mogu i ja, ali nije riječ o tome. Ovo je taktika, izazoveš sažaljenje nekog momka, da te otprati do haustora i odnese u stan. Umoran on, a ti ga onda zaskočiš ko leptirica, pa mu zarineš zube u vrat.. Neće garant izdržati, pada ko hljeb.
Ja da znam taktizirati, udala bi se yebogati
Ču da izazovem sažaljenje. Pa ne biii kad ga nikad vidjela ne bi
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
respo wrote: 01 Jul 2020, 18:00
Pa ja sam dokaz Zamislite laku i zlatana u jednom i to sam otprilike ja samo laksi od zlatana nekoliko nula
U vezi privlacnosti Ne bih rekao da je to fizicki jer i tu zaostajem malo za apolonom al vjerovatno rijeci misljenje tjelesna komunikacija privuce djevojku
Naravno ne sve da padaju al fin broj uziva u druzenju sa mnom...