slika je obavezna

Moderator: Krokodil Behko
Rum wrote:Tempy klon garant dabogda me odmah pregazio traktor ako lazem
slika na pp ili javno?mailed wrote:dobrodosao Tempy
slika je obaveznaa dal vracamo recicemo ti posle detaljnog pregleda
Ne ferma te lik ni pod razno; vidje li kako te mehko pregazi?Rum wrote:Tempy klon garant dabogda me odmah pregazio traktor ako lazem
na forumu odakle sam došao admin je član jedne od vladajućih stranaka pa ko god nije njegova politička opcija slijedi ban.IM_ex wrote:@Tempy
a ja bas pomislih da si klon![]()
Dobrodoslica, kad nisinisi zahtjevan, pa se usudjujem reci da si nabasao na pravo mjesto - politike kako kad (nista strasno, vjeruj mi ...bar do sad nije
), a zezanje ces imati, garantujem
ps - i da, slika je pod muss
samo za meneTempy wrote:slika na pp ili javno?mailed wrote:dobrodosao Tempy
slika je obaveznaa dal vracamo recicemo ti posle detaljnog pregleda
Tempy wrote:pozdrav,
nik mi je Tempy što može biti skraćeno od bilo čega. Ko je blagajnik i gdje i kako se plaća članarina.Treba li slika i vraćate li je nazad kad pogledate? Samo pitam.
Za one koji se upravo pitaju odgovor, ne nisam ničiji klon danas sam se prvi put registrovao na ovaj forum. Ovdje očekujem malo politike i puno zezanja.
Dobrodošao. Kad smo kod slika kud baš taj avatar kod toliko lijepihTempy wrote:pozdrav,
nik mi je Tempy što može biti skraćeno od bilo čega. Ko je blagajnik i gdje i kako se plaća članarina.Treba li slika i vraćate li je nazad kad pogledate? Samo pitam.
Za one koji se upravo pitaju odgovor, ne nisam ničiji klon danas sam se prvi put registrovao na ovaj forum. Ovdje očekujem malo politike i puno zezanja.
Stiže novi avatar uskoro. Sve za oslobađanje od članarine.Maja wrote:Dobrodošao. Kad smo kod slika kud baš taj avatar kod toliko lijepihTempy wrote:pozdrav,
Za one koji se upravo pitaju odgovor, ne nisam ničiji klon danas sam se prvi put registrovao na ovaj forum. Ovdje očekujem malo politike i puno zezanja.![]()
Ako ga promijeniš bit ćeš oslobođen članarine.
U šuštećoj ili zvečećoj moneti ili može kartica?String wrote:Pozdrav Tempy. Dobrodosao. Imas li ba 10 KM do petka?
Moze i kopija covjece..nestalo mi ajvara...prozdrnula mi Indira RadicTempy wrote:U šuštećoj ili zvečećoj moneti ili može kartica?String wrote:Pozdrav Tempy. Dobrodosao. Imas li ba 10 KM do petka?
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests