"A man from among the Ansar came to the Prophet (ﷺ) and said: 'O Messenger of Allah (ﷺ), I have a slave girl. Should I do 'Azl (coitus interruptus) with her?' He said 'Whatever is decreed for her shall come to her." He (the Ansari) came to him later on and said: "The slave girl has become pregnant." The Prophet (ﷺ) said: "Nothing is decreed for a person but it will surely come to pass."
odgovornost muskaraca
Moderator: spacebound
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1649 times
- Been thanked: 3098 times
- Status: Offline
Re: odgovornost muskaraca
Evo kontracepcije 
"A man from among the Ansar came to the Prophet (ﷺ) and said: 'O Messenger of Allah (ﷺ), I have a slave girl. Should I do 'Azl (coitus interruptus) with her?' He said 'Whatever is decreed for her shall come to her." He (the Ansari) came to him later on and said: "The slave girl has become pregnant." The Prophet (ﷺ) said: "Nothing is decreed for a person but it will surely come to pass."
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ostalo je cutanje.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8959 times
- Been thanked: 5699 times
- Status: Online
Zene su krive. Ne koriste zastitu kako treba.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
The Dark Side Of The Forum...
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Mister No

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14109 times
- Been thanked: 23401 times
- MunDzi
- Svadjalica

- Mister No

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14109 times
- Been thanked: 23401 times
Ne dolazi u obzir ni jedno ni drugo
Hos nes
Win win situacija
Dozvolite da se obratimo
- Mister No

- MunDzi
- Svadjalica

- Mister No

- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4383 times
- Been thanked: 3314 times
Onaj malac s bakicom je rahat i sto se tice toga. Pucanj u prazno 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9935 times
- Been thanked: 16740 times
Ja ne vjerujem da se seksologinji ovo mora crtat, i to vise putaJulia-Klara wrote: 01 Jul 2020, 21:07 Šta je preejakulat?
Mala količina tečnosti nekada izlazi pre ejakulacije. Ona se naziva preejakulat. Preejakulat nenamerno izlazi pre ejakulacije delimično kao prirodni lubrikant. Recimo, slično kao što se kod žena javlja vlaženje vagine. Ova tečnost ne sadrži sprematozoide u sebi, ali se može dogoditi da izvesna količina ipak prođe u nju.
Da li je moguća trudnoća od tečnosti od tečnosti pre sperme?
Preejakulat nije nešto što muškarac može kontrolisati da li će izaći ili ne. On je tečnost koja se nevoljno ispušta, kao prirodno mazivo, a u njemu se može naći mala količina spermatozoida. Samim tim, moguće je da dođe do trudnoće.
Nisu retke situacije u kojima dolazi do trudnoće upravo iz preejakulata. Sigurno ste nekoliko puta čuli da par ne zna kako je do trudnoće došlo i da su sigurni da su vodili računa. To su često upravo situacije u kojima se ovo dogodilo.
Majo, skidaj joj status, mora ona jos puno ucit da zasluzi titulu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Preejakulat, ili ti ga providna skrecija služi da očisti kanal od toksina koje proizvede mokraća i koji ubijaju spermatozoide. Naravno da preejakulat može sadržati malu količinu spermatozoida, ali znamo da je dovoljan jedan trvdoglav da dopliva gdje (ne)treba. Ovo zavisi i koliko je prošlo vremena od poslednje ejakulacije, što je više vremna prošlo veće su šanse da krene i sperma ujedno. Od muškaraca ako je neko primijetio kada smo napaljeni više nego inače, tvrđa erekcija bude u tom slučaju, i više providne skrecije curi iz penisa.
Kada je žena plodna spermatozoidi mogu preživjeti zahvaljujući sekreciji u vagini 3-5 dana, ako žena nije plodna spermatozoidi odumru u roku par sati. U onoj knjizi se spominje da se nezaštićen seks može praktikovati van dana kada je žena plodna, i to se gleda ako žena tokom dana osjeti suhoću u vagini i taj dan može imati nezaštićen seks naveče poslije šest sati.
Kada je žena plodna spermatozoidi mogu preživjeti zahvaljujući sekreciji u vagini 3-5 dana, ako žena nije plodna spermatozoidi odumru u roku par sati. U onoj knjizi se spominje da se nezaštićen seks može praktikovati van dana kada je žena plodna, i to se gleda ako žena tokom dana osjeti suhoću u vagini i taj dan može imati nezaštićen seks naveče poslije šest sati.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22300 times
- Been thanked: 20375 times
Ovdje su je zene ubile u pojam pa je sad presla na klix sa istom pricom da trazi istomisljenike 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14541 times
- Been thanked: 10043 times
Ma bezveze prica.
Pokusava ubijediti u nesto sto bi njoj odgovaralo da je istina.
Sad sam pregledala moj kalendar - samo jedan je oznacen kao plodan, svi okolo dani kao "low risk", i par bez rizika.
Ako cemo pricati o kontracepciji ovom metodom, od seksa nema nista vecinu dana u mjesecu.
Bjez ba, Venera, bolje nam vazi o avionima, u to se makar niko od nas ne razumije pa nam mozes drzat predavanja
Pokusava ubijediti u nesto sto bi njoj odgovaralo da je istina.
Sad sam pregledala moj kalendar - samo jedan je oznacen kao plodan, svi okolo dani kao "low risk", i par bez rizika.
Ako cemo pricati o kontracepciji ovom metodom, od seksa nema nista vecinu dana u mjesecu.
Bjez ba, Venera, bolje nam vazi o avionima, u to se makar niko od nas ne razumije pa nam mozes drzat predavanja
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Cupava, da ciljano je tako postavljen naslov, jer oni najcesce negiraju odgoornostČupava wrote: 01 Jul 2020, 23:27 A naslova Odgovornost muškaraca
Dvoje odraslih punoljetnih osoba se sexa i žena zatrudnii muškarac kriv..
E pa nije... Oboje su krivi..![]()
Ako već želite da se sexate bez mogućnosti trudnoće.. onda oboje trebate razmišljati o kontracepciji.. a danas bar izbora ima.
kontracepcija ima negativne posljecie na tijelo
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"