vila wrote: 02 Jul 2020, 18:10
Venera wrote: 02 Jul 2020, 17:59
temu sam otovrila nakon citanja clanka, imas link u uodnom postu ; zena udana 6 djece, je na twiteru objavila clanak o odoovornosti msukraca vezanoj za ejakulaciju , jer se ista ne kritizira dovoljno u drustvima , sto jeste tacno
drugo, postoji selektivn aodovornost msukraca ka zenama, sto je opet , jako pogresan pristup
znaci, cilj teme, a i autorice clanka je bio jednsotavan: skrenuti paznju na dio odovornoti msukraca koju ima i koja se mora kao takva prihvatiti od strane msukraca
tema nisam ja ni moj seksulani zivot, ne znam, zasto svi uvijek , pocente od toga da ja imam neki problem
Pa ako se seksas bez zastite mozes imati problem
Ne da mi se citati uvodni post jer ti obicno svaku temu zakompliciras pa se vise ne zna tko koga jebe
Naravno da je i muskarac odgovoran u slucaju trudnoce
Ali tvrditi da je zastita od trudnoce prekinuti snosaj je ludost...
Cak bi mi trebala i prikladnija ric za to jer ludost nedovoljno opisuje takve izjave
pa da, ali uvijek ja nastradam
nisam nigdje tvrdila da je 100procentno uspjesna, gdje sma to pisala
poanta iz clanka je :
If you’re a man, what would the consequence need to be for you to never again ejaculate irresponsibly?
poanta, ako bi msukraci imali odredjene posljedice, vise bi obracali paznju na tijelo zene
muskraci, cesto puta ponavljaju ,da se n eodnose jednako prema zenama u skesu, zanci, imamo selektivnu odgoornost jer im je cejf
stoga, tema ima smisla , ali dzaba, najlakse je na mene